To prawda jest na niej napisane ze dziala przeczyszczajaco...Paola ale dobra kupilas
![]()
Nom teraz to wiem
Przyda się dla Męża
;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda jest na niej napisane ze dziala przeczyszczajaco...Paola ale dobra kupilas
![]()
Przyda się dla Męża
;-)Nom teraz to wiemPrzyda się dla Męża
;-)

Paola bedziesz mu robila akcje przeczyszczajaca????![]()

Madzieńko jak mnie zdenerwuję to zamiast do stópek dostanie do bużki![]()

Dziewczyny a ja tak z innej beczki. Znacie jakis dobry krem lub domowe sposoby na pozbycie sie cieni pod oczami ? bo od kiedy pojawił sie mój synek kochaniutki, to wyglądam jak potwór.

ale licze ze moze jeszcze cos ruszy jak nie to ja juz nie wiem:-(
popijam sobie w ramach obiadku i jest to moja metoda na głodadzięki kochana, ja to już dawno nie rozumiem co jest graneMamusiu ja nie uzywałam ale od poniedziałku twardo na mojej diecie i normalnie juz by mnie było troche mniej a tymczasem nic z tegoale licze ze moze jeszcze cos ruszy jak nie to ja juz nie wiem:-(
jesazli chodzi o dobre i niskokaloryczne produkty to włąsnie odkryłąm sok wielowarzywny z Fortuny pyszny sycący zdrowy a ma w 100 ml tylko 27 kcl czyli cały karton to tylko 270 kcl czyli tyle co 1 batonik albo drozdzowka a nawet mniejpopijam sobie w ramach obiadku i jest to moja metoda na głoda
o tak to wyglada nawet linka znalazłam Fortuna Sok Wielowarzywny 1l - ZIKO Delikatesy Internetowe ;-)
dzięki kochana, ja to już dawno nie rozumiem co jest grane
jak byłam teraz w domu to mama mnie pociesza ze schudnę, ze po cesarce organizm dłużej się regeneruje i ze ona widzi ze jestem trochę chudsza, aj tam nic nie widzę, stare ciuchy lezą i czekają
Ewelw a jak twoja dietka, ile schudlas??????????????/
Szok - płakałam z bólu - tak bolały kolana. I byłam 2 tyg na antybiotykach uwięziona w łóżku - bo z bólu nie mogłam chodzić... A JA TAK PLANOWAŁAM DŁUUUUGIE spacery w czerwcu z małą - :-( bo sądziłam że właśnie po spacerach przemiana materii przyspieszy...

Mało tego kupiłam karnet 10 wejść na basen... i nie mogłam wykorzystać
Dostałam jakiegoś zakarzenia. Owijam to opatrunkiem i maścią ichtiolową. Boli jak cholera i nadal jestem "udupiona w chacie". koleżanka lekarka przepisała mi maść antybiotykową. Jak nie przejdzie to kazła lecieć do chirurga na wycięcie
jestem przerażona. Powiedziała też, że leczenie trwa ok 2 tyg - to ZARĄBIŚCIE.
I wtedy przemiana materii się zmienia i zaczynamy spalać tkankę tłuszczową.