To prawda jest na niej napisane ze dziala przeczyszczajaco...Paola ale dobra kupilas
![]()
Nom teraz to wiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda jest na niej napisane ze dziala przeczyszczajaco...Paola ale dobra kupilas
![]()
Nom teraz to wiemPrzyda się dla Męża
;-)
Paola bedziesz mu robila akcje przeczyszczajaca????![]()
Madzieńko jak mnie zdenerwuję to zamiast do stópek dostanie do bużki![]()
Dziewczyny a ja tak z innej beczki. Znacie jakis dobry krem lub domowe sposoby na pozbycie sie cieni pod oczami ? bo od kiedy pojawił sie mój synek kochaniutki, to wyglądam jak potwór.
dzięki kochana, ja to już dawno nie rozumiem co jest graneMamusiu ja nie uzywałam ale od poniedziałku twardo na mojej diecie i normalnie juz by mnie było troche mniej a tymczasem nic z tegoale licze ze moze jeszcze cos ruszy jak nie to ja juz nie wiem:-(
jesazli chodzi o dobre i niskokaloryczne produkty to włąsnie odkryłąm sok wielowarzywny z Fortuny pyszny sycący zdrowy a ma w 100 ml tylko 27 kcl czyli cały karton to tylko 270 kcl czyli tyle co 1 batonik albo drozdzowka a nawet mniejpopijam sobie w ramach obiadku i jest to moja metoda na głoda
o tak to wyglada nawet linka znalazłam Fortuna Sok Wielowarzywny 1l - ZIKO Delikatesy Internetowe ;-)
dzięki kochana, ja to już dawno nie rozumiem co jest grane
jak byłam teraz w domu to mama mnie pociesza ze schudnę, ze po cesarce organizm dłużej się regeneruje i ze ona widzi ze jestem trochę chudsza, aj tam nic nie widzę, stare ciuchy lezą i czekają
Ewelw a jak twoja dietka, ile schudlas??????????????/