reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

ja tam nie wiem dziewczyny, ale Wy to jesteście... dziwne:-):-):-) szpila tak zniecka chyba nie atakuje...

a tak poważnie. rwa to poważna choroba. moja mama nie mogła się ruszać. na takie poważne problemy to mamy jeszcze czas. ja cierpiałam w siódmym miesiacu dopiero. przez tydzień mialam problemy z poruszaniem się, ale na takim wczesnym etapie ciąży, chyba nam nic nie grozi:confused: ale lekarzem nie jestem. można zawsze zapytać.

w tym co agbar77 tam znalazła jest wyraźnie napisane "kobiety w zaawansowanej ciąży"

Owszem,tak pisze ale zdarzaja sie wyjatki.Ja takowym jestem:) zawsze bylam wyjatkowa hihi;-)

reklama
Zgodnie z obietnicą piszę: jestem prawie w 8 tygodniu ciąży, dzisiaj wyraźnie słyszałam bicie serduszka mojej kruszynki i dostałam śliczne zdjęcie :) jupi

co za Baby:-):-):-)

miałam napisać, że coś mi weszło w tyłek, ale znając kobietki zaraz by z tego wyszło, że to coś to mój T.;-) to napisałam delikatnie, że w półdupek, ale to Wam nie przeszkodziło, zboczenice jedne no:-):-):-):-):-):-)
a tak poważnie to już od paru dni to coś (co nie jest częścią ciała mężczyzny) mi siedzi, ale też dlatego, że w pracy się trochę ruszam,a nie siedzę 8h więc na weekend wyleżę to coś:-p
tak czy inaczej dzięki za pomoc;-)
a zdjęcia nie wkleję, bo by się nie zmieściło, no chyba, że zachodnia, górna część mojego półdupcia:-p

lepiej się takiej wyjątkowości Kochana nie doszukuj, bo to naprawdę nie jest przyjemne. moja mama po nocach ryczała z bólu.

Juz nie musze sie doszukiwac,mam to zdiagnozowane od dwoch tygodni....Na razie nie do tego stopnia,zebym musiala ryczec ale nieprzespana noc z powodu niemoznosci ruszenia sie mam zaliczona.Teraz staram sie zapobiegac:)Na ile sie da...

a ja wcale się zboczeń nie doszukiwałam:-p no co Ty, jestem już stateczna matką. nie w głowie mi takie żarty.

a na poważnie. może potrzebujesz trochę ruchu? nie sądzę, żeby było to związane z ciążą. naprawdę. musiałabyś być już bardziej zaawansowana. życzę zdrówka.:blink:

reklama
Do góry