reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

reklama
Anet milego dnia zatem ci zycze. Ja wczoraj pokonalam sterte ciuszkow do prasowania i dwa prania zrobilam. Jedno nawet recznie. Mam spokoj na kilka dni.:-)

mam wiadomość od Malinki u niej wszystko dobrze po wizycie u gina szyjka trochę skrócona ale dobrze wszystko nie będzie miała dostępu do kompa więc nie będzie jej na bb jakiś czas:tak:

mamusiaberlin jest wątek wyprawkowy i wózkowy tam zajrzyj poczytaj opinie:)

Ostatnia edycja:
mam wiadomość od Malinki u niej wszystko dobrze po wizycie u gina szyjka trochę skrócona ale dobrze wszystko nie będzie miała dostępu do kompa więc nie będzie jej na bb jakiś czas:tak:

mamusiaberlin jest wątek wyprawkowy i wózkowy tam zajrzyj poczytaj opinie:)
to super ze wszystko ok:-D

no ja nie musialabym biegac z wanienka, bo do tej firmy, to jeden stelarz pasuje i wystarczy, zebym w sklepie powiedziala jaka mam wanienke, firmy "rotho" i oni juz wiedza jaki stelarz. Duzo kolezanek radzi, zebym dokupila sobie, dlatego wariuje i nie wiem co robic. To moja pierwsza dzidzia, wiec zero jakiegokolwiek doswiadczenia u mnie :baffled:
moja druga.... atez panikuje:-D
ja przy corze bylam zdana sama na siebie wiec bylo inaczej... teraz mam meza...:-D

pranie powieszone:-D
teraz ziemniaki i potem tylko postawic:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej!
Ja popłaciłam właśnie rachunki i jak zwykle mnie to zdołowało... Wczoraj musiałam wyjśc ze sklepu bo myślałam, że zemdleję i taki jakieś srebne migotki miałam przed oczami :baffled:

MAMUSIABERLIN witaj :tak: a tu znajdziesz odpowiedzi na postawione przez siebie pytania - nasze administratorki ANIA i KASIA odwalają kupę roboty, zeby wszystko było czytelne :tak:

tu o tym co potrzebujesz do szpitala i nie tylko www.babyboom.pl/forum/sierpien-2009-f272/wyprawka-dla-maluszkow-i-ich-mam-24982/

tu o nacinaniu krocza i innych sprawach porodowych:https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2009-f272/porod-pytania-porady-26594/index4.html

a tu o rozstępach: https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2009-f272/rozstepy-21649/

BASIA była prośba od dziewczyn, żeby jeśli chcesz cos dodać jeszcze a Twój post jest ostatni to zeby edytować i dopisywać do tego co jest - bo dziewczyny KASIA i ANIA potem siedzą i to robią, żeby forum było czytelne

Ostatnia edycja:
Własnie wróciłysmy ze szkoły, super uroczystość, moja odebrała świadectwo i dyplom WZOROWEGO UCZNIA :))):-D:-D:-D TAK SIE CIESZĘ, odrazu człowiek nabiera checi do zycia :-D:-D:-D

reklama
Witajcie Sierpniowki:)

Juz nie duzo nam zostalo jak czytam wasze posty to czuje sie razniej ...mam te same problemy i leki co Wy.....
Mam nadzieje ,ze porod bede miala dwa tygodnie przed terminem(tak mi sie marzy:)....bo wiem jak to jest dwa tygodnie po terminie(moje dzieci sie tak urodzily)
Trzymam za Was wszystkie kciuki ,zeby poszlo nam jak po masle:))
pozdrawiam cieplo Inka

Do góry