reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja mam mieszkanko juz wysprzatane obiadek zjedzony teraz musialabym sie wziac za siebie-kapiel i te sprawy:sorry2::-D:-D:-D:-D
ale poki co pranie mi sie jeszcze pierze, a mi niedobrze-bo sie objadlam...:baffled::baffled:
jak zwykle zresztą:baffled:

reklama
ja już wróciłam z solarki.odprężyłam się i ładnie mnie złapało no ale cały efekt to zawsze widać po paru godzinach więc zobaczy się wieczorkiem :-):-):-)

wróciłam do domu i normalnie sie wkur........ na M.jakiś bezmyślny jest.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie było mnie wdomu 1h i już nabroił.Miał Oliwke połozyć spać,położył ale nie załozył jej pampersai się zlała na kołdrę-normalnie pacan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że tak powiem bo mnie wnerwił na maksa.siadł sobie pan szanowny przed kompem a o załozenu pampersa to nie myślał i tłumaczy mi się że zapomniał ,jak mozna zapomnieć.rozszarpie go zaraz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze jakby sciągnął kołdrę i normalnie ja połozył to ok bo na materacu mam ten wkład żeby nie zesikała aon ja połozył na kołdrze żeby jej miekko było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie nie mam słów :no::no::no::no:

Oliwka jeszcze nie spi,jeczy nie chce spać mimo że noc zarwała,nie wytrzymam dziś :no::no::no::no::no::no:
powiedziałam jej że jka nie usnie do 13.30to jej już dzis nie położe ,mam to gdzieś i od dzis nie dam jej spac dłużej niż 1,5godz w dzień.nauczę gnojka małego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:bo robi sobie z tym spaniem co chce a ja nerwicy przez nią dostanę bo nawet nie mam czasu odpocząć i jeszcze nie wyspana chodze.

a mój M nie ma dla mnie żadnego zrozumienia.bo on też jest śpiący i on musi odpocząć mimo że przesypia calutkie noce bo nie wstaje w ogóle do Oliwki bo mu sie nie chce do cholerki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to się wyżaliłam i wykrzyczałam.sorki dziewczyny ale musiałam z sibei to wyrzucić,juz mi trochę lepiej.

a na obiadek mam dziś szaszłyki z młodymi ziemniaczkami i mizeria a Oliwka rybkę z ziemniaczkami.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Agnes-mniaaaaaaaaaaaaam jaki pyszny obiadek:sorry2: ja tez chceeeee!!!:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

mi sie dzisiaj nie chcialo robic- i mialam kluski z miesem-mrożonki:-D:-D:-D:-D

witam :-) chwalę sie :zawstydzona/y:dyplomy ito pierwsze swiadectwo Zuzi a Wojtka tylko swiadectwo na świadectwie Wojtka jest jedno fajne zdanie : "Ma własne przekonania i sposoby postępowania,ktore czasami budzą zastrzeżenia ." nadrobie pózniej bo mnie bardzo boli glowa musze sie połozyc

Załączniki

• dyplomy.jpg
    dyplomy.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 41
  • dyplomy 001.jpg
    dyplomy 001.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 39
  • dyplomy 002.jpg
    dyplomy 002.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 40
  • dyplomy 003.jpg
    dyplomy 003.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
witam :-) chwalę sie :zawstydzona/y:dyplomy ito pierwsze swiadectwo Zuzi a Wojtka tylko swiadectwo na świadectwie Wojtka jest jedno fajne zdanie : "Ma własne przekonania i sposoby postępowania,ktore czasami budzą zastrzeżenia ." nadrobie pózniej bo mnie bardzo boli glowa musze sie połozyc
super:tak::tak::tak:

Patryk tez przyniósł świadectwo... ale nie ma czym się chwalić, ważne ze zdał:-D
i że ma bdb z religii:-D:-D:-D:-D i db z w-f:-D:-D:-D

Moja córka też skończyła 3 klasę z poziomem wysokim:-D:-D:-D
Malinka mam wszystkie sprawdziany i testy Adama ze szkoły do przekazania tobie na pamiątkę .:-D
Właśnie wyprowadzam dzieci do naszej sypialni na lato ,bo ich pokój wynajmujemy,pracy w huk.....:tak:
obiad pyrkocze ,ryż z mięskiem na szybko:-Da ja sobie piwko sączę ,tak w środku dnia ,sama przy pracy...tak żeby m mi zazdrościł:-D:-D:-D:-Dw końcu mam wolne:-D:-D:-D

reklama
Hej Dziewuszki!

Co tam u Was słychać? Ja ostatnio tak zalatana jestem że szkoda słów :no: Na nic czasu znaleść nie mogę, ja nie wiem....

U mnie jakoś leci, żona się nie czuję i bardzo dobrze hehe :-D Radek czeka aż się z wojska odezwą i mam nadzieję że to zrobią przed lipcem bo ileż można w domu siedzieć! Ja już szału dostaję!

Pogoda jakaś taka dziwna, padało w nocy teraz słońce świeci, ale trochę chłodno jest. Dzisiaj może się wybiorę z Kubą na basen. Mamy chlorowaną wodę więc wole iść i zobaczyć czy nie będzie miał uczulenia. Jak nie pójdę spróbować to się nie dowiem :tak:

Idę łazanki robić bo się babci zachciało. A tak mnie plecy bolą że szkoda gadać. Ani stać, ani siedzieć, leżeć nic! Tak mnie bolą! No ale trzeba być twardym a nie miętkim co nie ;-)
bardzo dobrze ze nie czujesz sie zona:-D:-Da z pleckami to do lekarza!!
witam i ja :tak::tak:poczytalam was ale jakos nie mam weny odpisac:no::no::no: mam nadzieje ze mi wybaczycie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:jestem jakas nie wyspana wczoraj siedzielismy z m prawie do 3 a Emily wstala dzis po 8 tak wiec duzo snu nie mialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ciocia no to szaleliscie do ranka:-D
ja mam mieszkanko juz wysprzatane obiadek zjedzony teraz musialabym sie wziac za siebie-kapiel i te sprawy:sorry2::-D:-D:-D:-D
ale poki co pranie mi sie jeszcze pierze, a mi niedobrze-bo sie objadlam...:baffled::baffled:
jak zwykle zresztą:baffled:
a ile juz masz kilogramkow na plusie?
ja już wróciłam z solarki.odprężyłam się i ładnie mnie złapało no ale cały efekt to zawsze widać po paru godzinach więc zobaczy się wieczorkiem :-):-):-)

wróciłam do domu i normalnie sie wkur........ na M.jakiś bezmyślny jest.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie było mnie wdomu 1h i już nabroił.Miał Oliwke połozyć spać,położył ale nie załozył jej pampersai się zlała na kołdrę-normalnie pacan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że tak powiem bo mnie wnerwił na maksa.siadł sobie pan szanowny przed kompem a o załozenu pampersa to nie myślał i tłumaczy mi się że zapomniał ,jak mozna zapomnieć.rozszarpie go zaraz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze jakby sciągnął kołdrę i normalnie ja połozył to ok bo na materacu mam ten wkład żeby nie zesikała aon ja połozył na kołdrze żeby jej miekko było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie nie mam słów :no::no::no::no:

Oliwka jeszcze nie spi,jeczy nie chce spać mimo że noc zarwała,nie wytrzymam dziś :no::no::no::no::no::no:
powiedziałam jej że jka nie usnie do 13.30to jej już dzis nie położe ,mam to gdzieś i od dzis nie dam jej spac dłużej niż 1,5godz w dzień.nauczę gnojka małego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:bo robi sobie z tym spaniem co chce a ja nerwicy przez nią dostanę bo nawet nie mam czasu odpocząć i jeszcze nie wyspana chodze.

a mój M nie ma dla mnie żadnego zrozumienia.bo on też jest śpiący i on musi odpocząć mimo że przesypia calutkie noce bo nie wstaje w ogóle do Oliwki bo mu sie nie chce do cholerki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to się wyżaliłam i wykrzyczałam.sorki dziewczyny ale musiałam z sibei to wyrzucić,juz mi trochę lepiej.

a na obiadek mam dziś szaszłyki z młodymi ziemniaczkami i mizeria a Oliwka rybkę z ziemniaczkami.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
fajnie ze sie zrelaksowalas ale widze ze dlugo to nie trwalo.Czasami faceci nie wiedza ze glowe maja takze nie przejmuj sie za bardzo;-)Kolderke wypierzesz i bedzie dobrze a tatusiowi daj nauczke i to jego zagon do prania:-DDobrze ze sie wyzalilas bo po to tu jestesmy:tak:
POŚCIEL 8-el 135x100 z aplikacją + GRATIS (655172598) - Aukcje internetowe Allegro

zakochalam sie w tej pościeli-piękna jest-nie chce zadnej innej dla mojej dzidzi:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
super! ale z doswiadczenia Ci powiem ze na poczatku bedziesz tak stroila te lozeczko a potem a to kurz na baldachinie a to falbanki przeszkadzaja:-D:-D:-DJa mam podobna posciel ale zielono-zolta:-)
Moja córka też skończyła 3 klasę z poziomem wysokim:-D:-D:-D
Malinka mam wszystkie sprawdziany i testy Adama ze szkoły do przekazania tobie na pamiątkę .:-D
Właśnie wyprowadzam dzieci do naszej sypialni na lato ,bo ich pokój wynajmujemy,pracy w huk.....:tak:
obiad pyrkocze ,ryż z mięskiem na szybko:-Da ja sobie piwko sączę ,tak w środku dnia ,sama przy pracy...tak żeby m mi zazdrościł:-D:-D:-D:-Dw końcu mam wolne:-D:-D:-D
a jak dobrze ze se piwko saczysz.Nie ma jak milutko spedzic czas:-)
super:tak::tak::tak:

Patryk tez przyniósł świadectwo... ale nie ma czym się chwalić, ważne ze zdał:-D
i że ma bdb z religii:-D:-D:-D:-D i db z w-f:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
Witajcie.Nie mam czasu teraz poczytac ale wieczorkiem z wami posiedzi m kupił drugiego laptopa bo bieże go tam i bedziemy rozmawiali przez SKYPE.Wiedz on bedzie siedział pewnie na tamtym.A co tam u was
fajnie ze zagladnelas i dobry pomysl ze skypem:tak:

super!!

Do góry