reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

patrysia śliczniutkie to futerko:tak::tak:

i znowu piszę sama po sobie:szok::szok::szok::szok::szok:

to znak żeby już iść bo mi mleko wykipiało:szok::szok::szok::szok::szok:to już drugi raz w tym tygodniu:baffled::baffled::baffled:

aha, wczoraj dostałam potwierdzenie, idę do pracy 1-go lipca:tak::tak:
Agunia,to witaj w kieracie,jak rozumiem od lipca to już będzie praca na stałe?

Wziełabym Ich na dwor ale wiem ze jak wyjde to M nic nie zrobi:no::no::no:
Dlatego musze siedziec, robic i nadzorowac:-D:-D:-D;-)
A najchetniej to bym sie polozyła
Oooo skąd to znam
kobiety są na świecie niezastapione:tak:

Wklejam fotki Żywych Kamieni - Lithopsy :-):-):-) Uwielbiam je :tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 141844
Zobacz załącznik 141845
Zobacz załącznik 141846

I jak Wam się podobają???:-)
Makunga są piękne,sama takie chce:tak:

Ha... dziisaj przglądalam stare fotki i znalazłam kilka w czarnych włosach to Wam pokaże:tak: Nie che msi ie łądowac na stronke wiec daje tu a nie tam gdzi emiejsce fotek:-p
W jasno zielomej bluzce- ponad 3 lata temu-same poczatki z m... z m to w londynie w październiku 2006, potem w tej w paski przy aucie to chyba w kwietniu 2007:-D:-D:-D:-D
Medeuska ,śliczna z ciebie dziewczyna i w czarnych i blond:tak:

anabubka z franiem wypaliło ale to jeszcze tylko do piątku a potem tatuś się nim zajmuje bo jest nauczycielem może po wakacjach:baffled::baffled:
wychowawczy za maj dostanę ale tylko 120 zł bo jestem na wychowawczym od 23 maja więc zapłacą mi tylko za parę dni:-(więc ciężki będzie to czas no ale jakoś tyłki zaciśniemy chleb z masłem i damy radę nie ma innego wyjścia niestety......dobrze że julka jeszcze u babci i antkowi babcia marysia na wiozła warzyw i mam trochę mięska dla niego zamrożone i mleko tak na 2 tygodnie kupione to jakoś damy radę pampersy też jeszcze mam rachunki nm narazie nie ciążą więc jakoś to będzie no musi być:confused:
Malinka ,to was przycisnęło,ale na pewno daxcie sobie rade
nas tyez wczasowicze przez których tak charowaliśmy wystawili do wiatru,a rezerwowali na 2 tygodnie,potem ludzie dzwonili,ale się odmawiało ,bo mieli być i co?jesteśmy w plecy:tak:

cos czuje że od wrzesnia mnie to samo czeka.bo ide do pracy a mój M na pewno nie będzie chciał pomóc mi w sprzątaniu itp więc bedę padnięta na maksa,praca,potem zajmowanie sie dzieckie a sprzatanie,prasowanie i gotowanie to chyba będę robić po nocach.
beznadzieja jak mąż w niczym nie pomaga
Agnes to by było -witaj w klubie
Mój m od poniedziałku będzie w domu siedział i dzieci i podwórka pilnował ,to mi chociaż sprzątanie i gotowanie odejdzie ,ale niestety kaskę tylko ja będę zarabiała i jeżeli coś wynajmiemy:baffled:
To nie jest tak ze nie pomaga ,bo robi inne rzeczy na podwórku,ciężko pracuje,ale ja nie potrafię odpoczywać w syfie,a dzieci raz sprzątną pięknie ,a cały tydzień trzeba ich ganiać i palcem pokazywać.....:baffled:
Ja mam dziś wolne jutro idę na 10-17 a w niedzielę wyszarpałam sobie też wolne,bo jeżeli od poniedziałku zaczniemy na miejscu too wolnym można zapomnieć.Postanowiliśmy ,ze niedziela b ędzie dla dzieci i spędzimy ja razem ,możegdzieś pojedziemy na małą wycieczkę:tak:

reklama
MADZIULKA
NO to niezle Was wykiwali Ci wczasowicze:szok::szok::szok::no:
Zazdwonili chociaz ze rezygnuja czy poprostu sobie nie przyjechali:confused:

Ja zmykam kobietki:tak:
Do wieczorka:-)

Zmęczona jestem, więc nie posiedzę. :no: Jutro też pewnie nie dam rady, bo muszę przygotować wałówkę dla mojego ukochanego na weekend. Musi napisać pracę podyplomową, więc postanowiłam mu nie przeszkadzać. :-) Zabieram Piotrusia i jadę w sobotę do siostry do Wawy. Chcę ją jeszcze oglądnąć przed porodem, bo jej lekarz twierdzi, że szyjka jej się już skraca i na pewno na dniach urodzi. :tak::tak::tak:
Auto naprawione i na całe szczęście nie było to nic poważnego - kosztowało tylko 20 zł :tak::tak::tak:
Z moim uchem niestety nie jest lepiej, więc pewnie jutro czeka mnie ostry dyżur laryngologiczny :baffled: Nie fajnie :no::no::no:
A dziś jakaś taka nerwowa jestem. :wściekła/y: Zresztą Piotruś też. Od rana nieźle dał mi czadu - już dawno taki marudny nie był :dry::dry::dry:
Zmykam do łóżeczka, bo oczka mi się kleją. :-)
Dobrej nocy babeczki no i jakbym nie zajrzała jutro to miłego weekendu! :tak::tak::tak:
fajnie ze szkoda taka tania a juz sie martwilas ze ze 200zl bedzie trezba odpalic.Naciesz sie widokiem siostry ale potem do nas wracaj.Milego weekendu
a ja sobie wczoraj darowałam angielski, spakowałam Mikę i zabrałam mamę i pojechałyśmy na działkę, mama mi umyła szafki w kuchni:szok::szok::szok:a ja uczyłam się obsługiwać kuchenkę elektryczną:baffled:gotowałam Misi pierogi, pierwszy posiłek w nowej kuchni zaliczony:tak::tak::tak:

dzisiaj też się zbiorę z małą, pojedziemy ogarnąć salon, umyję podłogę Mika będzie się bawić a ja wezmę się za łazienkę i te zacieki na panelu, matowy panel to był błąd, ciężko go utrzymać w czystości bo wszystko na nim widać:baffled::baffled::baffled:ale co tam, dam radę, dla siebie inaczej się sprząta:tak::tak::tak:
masz racje dla siebie sprzata sie inaczej.A nie mialas wczesniej kuchenki:confused:

to znak żeby już iść bo mi mleko wykipiało:szok::szok::szok::szok::szok:to już drugi raz w tym tygodniu:baffled::baffled::baffled:

no to fajniutko, gratuluje!
no widzicie co do twgo zdjęcia to chyba po prostu nie jest mi dane miec zdjęcie, hehe.... bo nawet znajoma mi nie zrobiła:sorry2::sorry2::sorry2:
kolejnym razem prosze sie uprzec bo to swietna pamiatka:tak:
a dzisiaj ide do lekarza na 13:30 ale mamy nr 4 iwec bedzie kolo 14...
moj m opjechal o 7 zarejestrowac malego... :tak:
teraz maly juz nie ma temp...
nocka byla hmmmmm...
pobudki o 24,3,6,8 :sorry2: troche marudzil w nocy ale dzis juz jest z nim o wiele lepiej bo i sam sie zabawi a wczoraj tylko lezal albo ryczal...
ale do lekarza i tak ide :tak:
ja koncze bo musze cos zjesc malemu dac... i kawe wypic bo dzis tez pitoma jestem :dry:
super ze Sewcio dzis w lepszym stanie ale masz racje lekarza i tak odwiedz:tak:Wypoczywaj babo nie szalej za bardzo;-)

Laura spala 13h ale dzis poloze ja w poludnie bo musze popraswoac dla mojego ciuszki bo jkak wspomnialam wcezsniej wyjezdzac do Polski na weekend:baffled:
Dzis jak popatrzalam na moje okan to sie az przezegnalam:szok::szok:Ludzie malo co przez nie widac:baffled:
W nocy chyba mnie przewialo bo cos migdal mnie boli:baffled:
Bede z dolotu bo trzeba ogarnac mieszkanko:happy2:

MADZIULKA
NO to niezle Was wykiwali Ci wczasowicze:szok::szok::szok::no:
Zazdwonili chociaz ze rezygnuja czy poprostu sobie nie przyjechali:confused:

Ja zmykam kobietki:tak:
Do wieczorka:-)
Po prostu sobie nie przyjechali,byliśmy w kontakcie meilowym,wpłacili nawet zadatek ,także do głowy nam nie przyszło ,że nie przyjadą ,
teraz sie oczywiście nie odzywają ,jakby ciężko było napisać ,sory nie przyjedziemy...tacy są ludzie:tak:a my mamy w plecy ,a domek stoi pusty:crazy:

Hej dzis u mnie znowu noc do dupy,4 dni było super a dziś znowu pobudka.Oliwka obudziła się po 2.00 i nie spała do 5.00 :no::no::no: nie mam do niej juz sił z tym spaniem.dzwoniłam dziś żeby zarejestrowac do dzieci zdrowych niech jej porobia wyniki to kazała mi dzwonić we wtorek o 7.30 zadzwonić bo tylko w tedy będą rejestrować i to dopiero na 7 lipca :szok::szok::szok::szok::szok: to ja mam się razem znią tyle męczyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakaś paranoja :no::no::no::no:

dzień u mnie deszczowy,z rana lało,teraz trochę słońce wyszło ale zapowiadali na cały dzień deszcz więc penie będzie pogoda w kratkę.

a ja zaraz ide na solarium to się przynajmniej zrelaksuję :tak::tak::tak::tak: humor mi się poprawi jak sie wygrzeje :-D:-D:-D:-D
dziewczyny mówię Wam jakie super solarium u mnie otworzyli na osiedlu.teraz juz tam będę chodzić :tak::tak::tak::tak:
pełen luksus,kanapy dla oczekujacych jak kabyny zajęte.pani proponuje herbatkę lub kawę lub wode jak czekasz :szok::szok::szok::szok::szok::szok: pierwszy raz się z czymś takim spotkałam :tak::tak::tak::tak: łóżka nowoczesne-super,klimatyzacja wewnątrz jak się wychodzi z łóżka to w ogóe nie czuć że się tam opalało taki fajny chłód a nie jak w niektórych solariach ze można paść z gorąca :tak::tak::tak::tak:

jak tam wchodze to czuję się jak dama :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

NIE DOSTALAM, POWIEDZIALA ZE JUZ ZA DUZE DZIECKO I JUZ SIE NIE DA ZROBIC FOTKI:dry::dry::dry::dry::dry::dry:
ale głupot Ci naopowiadała, a jak robią usg pod koniec cąży???ja takie mam :tak::tak::tak::tak: nie mam pojęcia dlaczego nie chciała Ci zrobić ja bym sie upominała,fajnie mieć taką pamiatkę.ja mam wszystkie 3 usg i obraczkę zeszpitala Oliwki :tak::tak::tak::tak::tak::-)

ja Laury juz nie klade spac w poludnie bo w nocy spi mi po 13h wiec klade ja spac najpozniej o 21 i mam spokojnie:-)

Mi Oliwka jeszcze potrzebuje spać w dzień,nie wytrzyma mi cały dzień bez snu :no::no::no::no::no::no:

Zmęczona jestem, więc nie posiedzę. :no: Jutro też pewnie nie dam rady, bo muszę przygotować wałówkę dla mojego ukochanego na weekend. Musi napisać pracę podyplomową, więc postanowiłam mu nie przeszkadzać. :-) Zabieram Piotrusia i jadę w sobotę do siostry do Wawy. Chcę ją jeszcze oglądnąć przed porodem, bo jej lekarz twierdzi, że szyjka jej się już skraca i na pewno na dniach urodzi. :tak::tak::tak:
Auto naprawione i na całe szczęście nie było to nic poważnego - kosztowało tylko 20 zł :tak::tak::tak:
Z moim uchem niestety nie jest lepiej, więc pewnie jutro czeka mnie ostry dyżur laryngologiczny :baffled: Nie fajnie :no::no::no:
A dziś jakaś taka nerwowa jestem. :wściekła/y: Zresztą Piotruś też. Od rana nieźle dał mi czadu - już dawno taki marudny nie był :dry::dry::dry:
Zmykam do łóżeczka, bo oczka mi się kleją. :-)
Dobrej nocy babeczki no i jakbym nie zajrzała jutro to miłego weekendu! :tak::tak::tak:
to dobrze że naprawa kosztowała tylko tyle :tak::tak::tak::tak:
ale niedobrze z tym uchem,to pedź na ten ostry dyżur :tak::tak::tak::tak:
i udanego weekendu :-):-):-):-)

Weronika wczoraj miala bliskei spotkanie z piaskownica.walnela policzkiem i brzeg piaskowniecy(a jest z desek).ale kupila jakis czas temu jakas masc ziolowa na stluczenia ,jakas niedroga i powiem wam ze dzis ma tylko prege a wczoraj miala jeszcze spory sieniec wokol pregi
a jak ta maść sie nazywa??????

A ja nie chcę zapeszać,ale dziś dostałam ciekawą ofertę pracy.
Pani z Centrum wspomagania rozwoju zaproponowała mi współpracę w dogoterapii z moim Nilkiem i jej dziećmi.
Podstawowy warunek to ukończony kurs dogoterapeutyczny,który jest w lipcu.
I tak się nad tym zastanawiam....:-):-):-);-)

no to gratuluję :tak::tak::tak::tak: przyjmiesz ta ofertę???

no to super,gratulacje :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a dzisiaj ide do lekarza na 13:30 ale mamy nr 4 iwec bedzie kolo 14...
moj m opjechal o 7 zarejestrowac malego... :tak:
teraz maly juz nie ma temp...
nocka byla hmmmmm...
pobudki o 24,3,6,8 :sorry2: troche marudzil w nocy ale dzis juz jest z nim o wiele lepiej bo i sam sie zabawi a wczoraj tylko lezal albo ryczal...
ale do lekarza i tak ide :tak:
ja koncze bo musze cos zjesc malemu dac... i kawe wypic bo dzis tez pitoma jestem :dry:

pati daj znac po lekarzu :tak::tak::tak::tak::tak:

Po prostu sobie nie przyjechali,byliśmy w kontakcie meilowym,wpłacili nawet zadatek ,także do głowy nam nie przyszło ,że nie przyjadą ,
teraz sie oczywiście nie odzywają ,jakby ciężko było napisać ,sory nie przyjedziemy...tacy są ludzie:tak:a my mamy w plecy ,a domek stoi pusty:crazy:
no to nieładnie postapili,mogli chociaż uprzedzić że ich nie bedzie a tak dupa.są ludzie i ludziska niestety :tak::tak::tak::tak::tak:

Agnes co do Oliwki to ona Ci nie chce spac w nocy bo w dzien za dlugo spi a potem w nocy chce sie bawic:baffled:
Solarium z kanapami z kilma natryskami i z kawka czy woda w reku to tu normalka ale w Polsce na slasku tez sa takie solaria:tak:Fajnie ze bedziesz mogla sie zerelaksowac w milej atmosferze:tak:

Madziulanatasza faktycznie ludzie jacys dziwni bo przeciez to nic nie kosztuje zeby dac cynk na meila ze niestety nie bedza mogli przyjechac:baffled:Czasami ludzie ze wstydu nie odpisuja:tak:

Ja juz zupke dla Laury mam gotowa tylko makaronik albo ryz ugotuje:happy: Zaraz poodkurzam i wybiore sie z Laura na plac zabaw bo juz wola ze chce do dzieci:tak:

Witam piątkowo.
Dziś najpierw poczytałam,bo tak co chwilę odchodzę i jestem na doskok tylko.

a ja sobie wczoraj darowałam angielski, spakowałam Mikę i zabrałam mamę i pojechałyśmy na działkę, mama mi umyła szafki w kuchni:szok::szok::szok:a ja uczyłam się obsługiwać kuchenkę elektryczną:baffled:gotowałam Misi pierogi, pierwszy posiłek w nowej kuchni zaliczony:tak::tak::tak:

dzisiaj też się zbiorę z małą, pojedziemy ogarnąć salon, umyję podłogę Mika będzie się bawić a ja wezmę się za łazienkę i te zacieki na panelu, matowy panel to był błąd, ciężko go utrzymać w czystości bo wszystko na nim widać:baffled::baffled::baffled:ale co tam, dam radę, dla siebie inaczej się sprząta:tak::tak::tak:
prawda .Dla siebie sprząta się zupełnie inaczej.
A obiad Misi nie smakował inaczej?
Moja miała wtedy 3 latka ,ale do dziś pamiętam jak po zjedzeniu pierwszego obiadu wychwalała.
Mamo ten obiadek jest jakiś inny,taki pyszny,taki swój...:-D:-D:-D:-D

gratuluję

tak, matowe panelei kafeki to straszna sprawa, ja tu na szczescie mam w przedpokoju i kuchni z połyskiem, ale gumolity dupiate w pokojach.... poki co nie ma kasy zeby cos sobie zrobic, nawet kuchni poki co nie bedziemy miec.................
my na początku też bez kuchni byliśmy.
I spaliśmy na materacu ,bo łózka też nie było.
A teraz fajnie się wspomina :-D:-D:-D

Malinka ,to was przycisnęło,ale na pewno daxcie sobie rade
nas tyez wczasowicze przez których tak charowaliśmy wystawili do wiatru,a rezerwowali na 2 tygodnie,potem ludzie dzwonili,ale się odmawiało ,bo mieli być i co?jesteśmy w plecy:tak:
Agnes to by było -witaj w klubie
Mój m od poniedziałku będzie w domu siedział i dzieci i podwórka pilnował ,to mi chociaż sprzątanie i gotowanie odejdzie ,ale niestety kaskę tylko ja będę zarabiała i jeżeli coś wynajmiemy:baffled:
To nie jest tak ze nie pomaga ,bo robi inne rzeczy na podwórku,ciężko pracuje,ale ja nie potrafię odpoczywać w syfie,a dzieci raz sprzątną pięknie ,a cały tydzień trzeba ich ganiać i palcem pokazywać.....:baffled:
Ja mam dziś wolne jutro idę na 10-17 a w niedzielę wyszarpałam sobie też wolne,bo jeżeli od poniedziałku zaczniemy na miejscu too wolnym można zapomnieć.Postanowiliśmy ,ze niedziela b ędzie dla dzieci i spędzimy ja razem ,możegdzieś pojedziemy na małą wycieczkę:tak:
Tak to jest z wczasowiczami....
Kciuki za wycieczkę rodzinną trzymam.:tak::-)

nieodpowiedzialni i tyle :no:

Hej dzis u mnie znowu noc do dupy,4 dni było super a dziś znowu pobudka.Oliwka obudziła się po 2.00 i nie spała do 5.00 :no::no::no: nie mam do niej juz sił z tym spaniem.dzwoniłam dziś żeby zarejestrowac do dzieci zdrowych niech jej porobia wyniki to kazała mi dzwonić we wtorek o 7.30 zadzwonić bo tylko w tedy będą rejestrować i to dopiero na 7 lipca :szok::szok::szok::szok::szok: to ja mam się razem znią tyle męczyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakaś paranoja :no::no::no::no:

dzień u mnie deszczowy,z rana lało,teraz trochę słońce wyszło ale zapowiadali na cały dzień deszcz więc penie będzie pogoda w kratkę.

a ja zaraz ide na solarium to się przynajmniej zrelaksuję :tak::tak::tak::tak: humor mi się poprawi jak sie wygrzeje :-D:-D:-D:-D
dziewczyny mówię Wam jakie super solarium u mnie otworzyli na osiedlu.teraz juz tam będę chodzić :tak::tak::tak::tak:
pełen luksus,kanapy dla oczekujacych jak kabyny zajęte.pani proponuje herbatkę lub kawę lub wode jak czekasz :szok::szok::szok::szok::szok::szok: pierwszy raz się z czymś takim spotkałam :tak::tak::tak::tak: łóżka nowoczesne-super,klimatyzacja wewnątrz jak się wychodzi z łóżka to w ogóe nie czuć że się tam opalało taki fajny chłód a nie jak w niektórych solariach ze można paść z gorąca :tak::tak::tak::tak:

jak tam wchodze to czuję się jak dama :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale głupot Ci naopowiadała, a jak robią usg pod koniec cąży???ja takie mam :tak::tak::tak::tak: nie mam pojęcia dlaczego nie chciała Ci zrobić ja bym sie upominała,fajnie mieć taką pamiatkę.ja mam wszystkie 3 usg i obraczkę zeszpitala Oliwki :tak::tak::tak::tak::tak::-)
Mi Oliwka jeszcze potrzebuje spać w dzień,nie wytrzyma mi cały dzień bez snu :no::no::no::no::no::no:

no to gratuluję :tak::tak::tak::tak: przyjmiesz ta ofertę???

Agnes ja bym nie panikowała.
To normalny etap.
Niektóre dzieci tak właśnie mają,jak przestawiają się ze snem.
U mnie i jedno i drugie też się w nocy budziło.
Albo wstawali razem ze świtem,albo tak o. 2-3 i do rana nie spali a potem nad ranem usypiali.
Przeżyłam.
Unormowało się czasem.
Teraz co rok na wiosnę mały zanim się przyzwyczai do bardzo wczesnego świtania to też się budzi i usnąć nie może tak 4 z minutami wstaje.
Z czasem to się jednak normuje.

U nas w solariach też tak jest.
A ja nie lubię solki i nie chodzę.Wolę na słoneczku poleżeć choćby na tarasie.:-D:-D:-D
Wczoraj powiedziałam Darkowi o tej propozycji.
Na początku nic nie powiedział,ale potem wypalił.
To teraz to już w ogóle muszę kucharkę i sprzątaczkę do domu zatrudnić co?:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Uważam ,więc ,że się zgodził :-D:-D:-D:-D
Dziewczynki ja dziś z Wami nie posiedzę,bo zaraz ruszam z młodą do Warszawy papiery do szkoły złożyć.Potem muszę hutrownię zoologiczną odwiedzić i Dekatlon.
A po powrocie sprzątnąć w domu i zrobić obiadek.
Wieczorkiem z małym zajęcia mnie czekają.:tak::-)
Miłego dnia babeczki.

Hej Dziewuszki!

Co tam u Was słychać? Ja ostatnio tak zalatana jestem że szkoda słów :no: Na nic czasu znaleść nie mogę, ja nie wiem....

U mnie jakoś leci, żona się nie czuję i bardzo dobrze hehe :-D Radek czeka aż się z wojska odezwą i mam nadzieję że to zrobią przed lipcem bo ileż można w domu siedzieć! Ja już szału dostaję!

Pogoda jakaś taka dziwna, padało w nocy teraz słońce świeci, ale trochę chłodno jest. Dzisiaj może się wybiorę z Kubą na basen. Mamy chlorowaną wodę więc wole iść i zobaczyć czy nie będzie miał uczulenia. Jak nie pójdę spróbować to się nie dowiem :tak:

Idę łazanki robić bo się babci zachciało. A tak mnie plecy bolą że szkoda gadać. Ani stać, ani siedzieć, leżeć nic! Tak mnie bolą! No ale trzeba być twardym a nie miętkim co nie ;-)

reklama
No a ja sie chyba pospieszylam z tym ze z Sewim raczej lepiej zaraz jak odeszlam od kompa to larmo na calego i mowie mu "pokaz mamie paluszkiem gdzie boli Sewerynka" on na ucho i mowi ała no to juz jestem bankowo pewna ze to ucho i wylatuje z niego wosk ale normlanie leci jak woda...
teraz spi mojego m znow nie ma pojechal z dj na wesele a nie oplaca mu sie wracac bo paliwo przepali... :sorry2: wiec znow sami...

wspolczuje nocki ale nie amrtw sie unormuje sie jej to :tak:
i nie spal sie znow na solarce hihih ;-):-)
Hej Dziewuszki!

Co tam u Was słychać? Ja ostatnio tak zalatana jestem że szkoda słów :no: Na nic czasu znaleść nie mogę, ja nie wiem....

U mnie jakoś leci, żona się nie czuję i bardzo dobrze hehe :-D Radek czeka aż się z wojska odezwą i mam nadzieję że to zrobią przed lipcem bo ileż można w domu siedzieć! Ja już szału dostaję!

Pogoda jakaś taka dziwna, padało w nocy teraz słońce świeci, ale trochę chłodno jest. Dzisiaj może się wybiorę z Kubą na basen. Mamy chlorowaną wodę więc wole iść i zobaczyć czy nie będzie miał uczulenia. Jak nie pójdę spróbować to się nie dowiem :tak:

Idę łazanki robić bo się babci zachciało. A tak mnie plecy bolą że szkoda gadać. Ani stać, ani siedzieć, leżeć nic! Tak mnie bolą! No ale trzeba być twardym a nie miętkim co nie ;-)
hej dawno Cie nie bylo milo Cie widziec :-D
udanego wypadu na basen :tak:

Do góry