reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

trąba jestem a gdzie cytaty....:-D:-D
madziula oj do dupy z takimi wczasowiczami a wiadomo początek sezonu ciężko wynająć może dojadą jezcze????super że masz sprawdziany mojego asa hi hi sama jestem ciekawa jak mu szło w pierwszych klasach:-D:-D
mój synuś też ok przytargał 3 dyplomy książkę o dinozaurach jako nagrodę a no i świadectwo ale jak zwykle opisowe a dla mnie to jakoś tak mało świadectwowe ja tam wole czarno na białym mioeć oceny ale to za rok:tak::tak:wszystko pięknie w opisie tylko jedno mnie zdziwiło mało aktywny a na zebraniu mówiła że wiecznie się zgłasza:confused:a kij im w oko zupy na tym nie ugotuje grunt by miał w głowie:tak:
meduska ja mam zdjęcie z 41 tygodnia więc walcz o swoje bo to fajna pamiątka:tak:
as gratuluję klauduśce:tak:
joanna gratuluję zuzi i wojtkowi:tak:
anabuba gratuluję paulince:tak:
a&e wybaczam masz prawo być padnięta:-D
patrysia to sewciu mądry pokaże co boli:tak:ale bidulek nasz kochany zdrówka dużo dla was:tak:
beata niech dzwonią do twojego radka i niech idzie do roboty bo chłop w domu to skaranie:-D
lunka i jak tam śledztwo????
myszunia ale taniutka naprawa auta:tak:

a ja miałam dzisiaj ostatni raz przed wakacjami frania fajnusi chłopczyk aż szkoda się było rozstawać...teraz szukać będe jakiejś pracy na weekendy najlepiej poza domem co by trochę odpocząć od tego kieratu:tak:
antoni w nocy daje czadu dzisiaj po 8 pobudce powiedziałam mu że go sprzedam zaraz na rynku popatrzył na mnie tymi czrnymi ślepkami odwrócił sie na bok i zasnął:-D:-D:-Dale mam posłuch:-D:-D:-D
obiadu nie chce mi się gotować sprzątać mi się nie chce ale jeść mi się chce chyba zabiorę sie za robotę bo inaczej przekopie lodówkę:-D

reklama
My po obiadku
Tatus spi a Laura szaleje na lozku:-D:-D
Bylysmy na placu zabaw wiec Lali troche poszalala.Myslalam ze na placu jest pedofil bo przyszedl starszy facet kolo 60 i usiadl sobie na lawce.Ja wtedy hustalam Laure.Siedzi i sie gapi na nas.Mysle co to pedofil czy jak:confused:
Wstal po jakis 5 minutach i zaczol sprawdzac hustawki i wszystko inne na placu wiec sie rozesmialam w duchu bo pewnie to byl gosciu z miasta i sprawdzal czy czasami cos nie jest do naprawy:-D
Ide kawulca sobie zrobic:happy2:

Moze wkoncu zdjecia zrzuce z aparatu:sorry2:

helo laski!!!!!!!!!!!:-)
dotarlam i ja i patrze i oczom nie wierze 3/4 strony od rana tylko napisalyscie:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
to pewnie dlatego ze mnie nie bylo:cool2:

Wszystko dokładnie powiedzą i omówią za tydzień jak dostanę na piśmie diagnozę SI.
Dzięki Anabuba,że napisałaś Myszuni.

A ja nie chcę zapeszać,ale dziś dostałam ciekawą ofertę pracy.
Pani z Centrum wspomagania rozwoju zaproponowała mi współpracę w dogoterapii z moim Nilkiem i jej dziećmi.
Podstawowy warunek to ukończony kurs dogoterapeutyczny,który jest w lipcu.
I tak się nad tym zastanawiam....:-):-):-);-)

nie ma za co:-)
a jezeli masz mozliwosc zalapania takieuj pracy to czemu nie?przyjemne z pozytecznym:-)

aha, wczoraj dostałam potwierdzenie, idę do pracy 1-go lipca:tak::tak:

to grtaulcaje!!!!!!!!!!!!!!11:tak::tak::tak::tak:

no widzicie co do twgo zdjęcia to chyba po prostu nie jest mi dane miec zdjęcie, hehe.... bo nawet znajoma mi nie zrobiła:sorry2::sorry2::sorry2:

co do zdjecia-to dziewczyny dobrze pisaly.ale ja pmamietam ze na usg polowkowym widzialam pol Weroniki:-):-):-)
tzn. widzialam ja albo do pasa gdzies,albo pupcie i nogi itd. pozniej to juz tylko albo glowa albo pupa,albo brzuch.moza ta gin myslala ze Ty chcesz zdjecie calego dzidziusia na jednym zdjeciu i dlatego Ci powiedziala ze sie nie da.
ehhh

tak, matowe panelei kafeki to straszna sprawa, ja tu na szczescie mam w przedpokoju i kuchni z połyskiem, ale gumolity dupiate w pokojach.... poki co nie ma kasy zeby cos sobie zrobic, nawet kuchni poki co nie bedziemy miec.................

jak masz gumoleo to kup sidolux normalny do leona i zobaczysz jak pieknie bedzie wygladal,nawet taki podniszczony od razu nabiera wygladu:tak:
ja mama panele z polsykiem,ale juz sie wytarlo troche wiec raz na ajkis czas traktuje sidoluxem do paneli:-):-)

Po prostu sobie nie przyjechali,byliśmy w kontakcie meilowym,wpłacili nawet zadatek ,także do głowy nam nie przyszło ,że nie przyjadą ,
teraz sie oczywiście nie odzywają ,jakby ciężko było napisać ,sory nie przyjedziemy...tacy są ludzie:tak:a my mamy w plecy ,a domek stoi pusty:crazy:

co za ludzie.skoro sie nie odezwali to zadatku tez nie oddawaj.zebym miala kase to bym jutro przyjechala....
moze wygram w rmffm;)
hm...chyba dzis ostatni dzien....

Hej dzis u mnie znowu noc do dupy,4 dni było super a dziś znowu pobudka.Oliwka obudziła się po 2.00 i nie spała do 5.00 :no::no::no: nie mam do niej juz sił z tym spaniem.dzwoniłam dziś żeby zarejestrowac do dzieci zdrowych niech jej porobia wyniki to kazała mi dzwonić we wtorek o 7.30 zadzwonić bo tylko w tedy będą rejestrować i to dopiero na 7 lipca :szok::szok::szok::szok::szok: to ja mam się razem znią tyle męczyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jakaś paranoja :no::no::no::no:

dzień u mnie deszczowy,z rana lało,teraz trochę słońce wyszło ale zapowiadali na cały dzień deszcz więc penie będzie pogoda w kratkę.

a ja zaraz ide na solarium to się przynajmniej zrelaksuję :tak::tak::tak::tak: humor mi się poprawi jak sie wygrzeje :-D:-D:-D:-D
dziewczyny mówię Wam jakie super solarium u mnie otworzyli na osiedlu.teraz juz tam będę chodzić :tak::tak::tak::tak:
pełen luksus,kanapy dla oczekujacych jak kabyny zajęte.pani proponuje herbatkę lub kawę lub wode jak czekasz :szok::szok::szok::szok::szok::szok: pierwszy raz się z czymś takim spotkałam :tak::tak::tak::tak: łóżka nowoczesne-super,klimatyzacja wewnątrz jak się wychodzi z łóżka to w ogóe nie czuć że się tam opalało taki fajny chłód a nie jak w niektórych solariach ze można paść z gorąca :tak::tak::tak::tak:

jak tam wchodze to czuję się jak dama :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a jak ta maść sie nazywa??????

Agnes takie solarium fajna sprawa,warto isc wczesniej chociazby po to zeby odpoczac:-)zawsze mozna powiedziec ze kolejka byla:-D:-D
a ta masc to ARCALEN z Herbapolu.
wczoraj jej posmarowlaam w dzien jak szla spac i na noc i sluchajcie dzis juz tylko nieiwelka prega;)
na prawde pomaga.bede musiala uzywac na siniaki bo ja jak sie lekko walne to zaraz mam siniaka.i do tego zaczynaja mi wylazic zylaki w prawej nodze znowu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj powiedziałam Darkowi o tej propozycji.
Na początku nic nie powiedział,ale potem wypalił.
To teraz to już w ogóle muszę kucharkę i sprzątaczkę do domu zatrudnić co?:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Uważam ,więc ,że się zgodził :-D:-D:-D:-D
Dziewczynki ja dziś z Wami nie posiedzę,bo zaraz ruszam z młodą do Warszawy papiery do szkoły złożyć.Potem muszę hutrownię zoologiczną odwiedzić i Dekatlon.
A po powrocie sprzątnąć w domu i zrobić obiadek.
Wieczorkiem z małym zajęcia mnie czekają.:tak::-)
Miłego dnia babeczki.

heheheh to Cie maz docenil:-):-):-):-)

ja tez wole na sloneczku polzec a poza tym mam lekka klaustrofobie:baffled:

Hej Dziewuszki!

Co tam u Was słychać? Ja ostatnio tak zalatana jestem że szkoda słów :no: Na nic czasu znaleść nie mogę, ja nie wiem....

U mnie jakoś leci, żona się nie czuję i bardzo dobrze hehe :-D Radek czeka aż się z wojska odezwą i mam nadzieję że to zrobią przed lipcem bo ileż można w domu siedzieć! Ja już szału dostaję!

Pogoda jakaś taka dziwna, padało w nocy teraz słońce świeci, ale trochę chłodno jest. Dzisiaj może się wybiorę z Kubą na basen. Mamy chlorowaną wodę więc wole iść i zobaczyć czy nie będzie miał uczulenia. Jak nie pójdę spróbować to się nie dowiem :tak:

Idę łazanki robić bo się babci zachciało. A tak mnie plecy bolą że szkoda gadać. Ani stać, ani siedzieć, leżeć nic! Tak mnie bolą! No ale trzeba być twardym a nie miętkim co nie ;-)

hej Beata.to lazanki dla drugiej babci tak?
a Kubus zdrowy?

ja już wróciłam z solarki.odprężyłam się i ładnie mnie złapało no ale cały efekt to zawsze widać po paru godzinach więc zobaczy się wieczorkiem :-):-):-)

wróciłam do domu i normalnie sie wkur........ na M.jakiś bezmyślny jest.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie było mnie wdomu 1h i już nabroił.Miał Oliwke połozyć spać,położył ale nie załozył jej pampersai się zlała na kołdrę-normalnie pacan :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że tak powiem bo mnie wnerwił na maksa.siadł sobie pan szanowny przed kompem a o załozenu pampersa to nie myślał i tłumaczy mi się że zapomniał ,jak mozna zapomnieć.rozszarpie go zaraz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jeszcze jakby sciągnął kołdrę i normalnie ja połozył to ok bo na materacu mam ten wkład żeby nie zesikała aon ja połozył na kołdrze żeby jej miekko było :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie nie mam słów :no::no::no::no:

Oliwka jeszcze nie spi,jeczy nie chce spać mimo że noc zarwała,nie wytrzymam dziś :no::no::no::no::no::no:
powiedziałam jej że jka nie usnie do 13.30to jej już dzis nie położe ,mam to gdzieś i od dzis nie dam jej spac dłużej niż 1,5godz w dzień.nauczę gnojka małego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:bo robi sobie z tym spaniem co chce a ja nerwicy przez nią dostanę bo nawet nie mam czasu odpocząć i jeszcze nie wyspana chodze.

a mój M nie ma dla mnie żadnego zrozumienia.bo on też jest śpiący i on musi odpocząć mimo że przesypia calutkie noce bo nie wstaje w ogóle do Oliwki bo mu sie nie chce do cholerki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no to się wyżaliłam i wykrzyczałam.sorki dziewczyny ale musiałam z sibei to wyrzucić,juz mi trochę lepiej.

a na obiadek mam dziś szaszłyki z młodymi ziemniaczkami i mizeria a Oliwka rybkę z ziemniaczkami.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Witajcie.Nie mam czasu teraz poczytac ale wieczorkiem z wami posiedzi m kupił drugiego laptopa bo bieże go tam i bedziemy rozmawiali przez SKYPE.Wiedz on bedzie siedział pewnie na tamtym.A co tam u was

faceci.....
trzeba bylo na monitorze wielka kartke przylepic zeby zalozyl malej pampersa:-)
ja Weronike staram sie zeby tak do 15-15.30 usnela.ale jak tak pozno usnie to nie dluzej niz do 17.potem wlaczam glosno muzyke,zaczynam stukac garami itd i sie sama budzi:-):-):-)
moja w nocy juz dobrze spi.juz nie je,z erguly(chociaz osatanio zjadla oszukana kasze).dzis tylko ypila butle picia ale mi tez sie pic chcialo.

Moja córka też skończyła 3 klasę z poziomem wysokim:-D:-D:-D
Malinka mam wszystkie sprawdziany i testy Adama ze szkoły do przekazania tobie na pamiątkę .:-D
Właśnie wyprowadzam dzieci do naszej sypialni na lato ,bo ich pokój wynajmujemy,pracy w huk.....:tak:
obiad pyrkocze ,ryż z mięskiem na szybko:-Da ja sobie piwko sączę ,tak w środku dnia ,sama przy pracy...tak żeby m mi zazdrościł:-D:-D:-D:-Dw końcu mam wolne:-D:-D:-D

no ja bylam na zakonczeniu-apel trwal 2 godz:szok::szok::szok::szok::szok: bo 6 klasy konczyly i wszytskie dyplomy itd.
Weronika wytzrymala 1,5godziny ale potem juz nie szlo jej niczym zabawiac wiec wyszlam i czekalam pod klasa na koniec.swiadectwa rozdane ,pzoniej wkleje.
dziewczyny sie pobawialy na dworzu tak do 13,bo bylo ladnei i cieplo a potem zaczelo popadywac i jest tak nijak.mala usnela po 14,duza sie bawi.
zupka sie konczy gotowac...

zupka zrobiona;) koperkowa z koperkiem z wlasnego ogrodka:-D
serek sie odciska,pozniej dorzuce rzodkiewki,szczypiorku,czosnku,doprawie i bedzie na kanapki;)
ja wcinam sernik i popijam capucinko:-)
Malinka jak /ty to wszytsko pamietasz bez cytatow/??????:baffled:
ja bym wiedziala ze cos piszczy alew ktorej trwaie:confused:

ide zrobic zdjevcie zagadki:-)

no Kochana!
Ja siedzę w domu z trójką i też "nic nie robię".
Mam 4 letniego Kubusia i 2 letnich Patrycję i Patryka.

Nie przejmuj się tym gadaniem my wiemy swoje:)
Pocieszające jest to, ze nasi mężowie po dwóch dniach w naszych warunkach giną!

Tak tak kochana jesteśmy suuper woomen i nikt nie ma prawa mówić, ze jest inaczej!
Pozdrawiam
Karolina

no Kochana!
Ja siedzę w domu z trójką i też "nic nie robię".
Mam 4 letniego Kubusia i 2 letnich Patrycję i Patryka.

Nie przejmuj się tym gadaniem my wiemy swoje:)
Pocieszające jest to, ze nasi mężowie po dwóch dniach w naszych warunkach giną!

Tak tak kochana jesteśmy suuper woomen i nikt nie ma prawa mówić, ze jest inaczej!
Pozdrawiam
Karolina

witaj Karolina
widze ze jestes nowa;)
i odpowiedzialas na pierwszy post w tym watku ktory byl daaaaaaawnooooo temu:-)
ale to nic.kazda tak robi;)
witaj wsrod nas

reklama
CO TO JEST???????????????

2hn2ys3.jpg

2lwaweb.jpg

Do góry