reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
No i pojechali a ja... wyję dobrze że Cypuś śpi. Piotrek ma mnie na bieżąco informowac o wszystkim a mi jest tak smutno że nie mogę być z nimi:-:)-:)-( czekam na wiadomości.
Wszystko bedzie dobrze i prosze nie plakac bo Kacperek nie bedzie chcial ogladac zaplakanej mamusi:tak::-):tak:
A ja siedze sobie w ogrodku na dworzu ...Kaja w wozku komaruje a ja sobie pisze z Wami :-D:-D:-D
Boze jak ja bym chciala miec ogrodek...

Kobitki jutro mam TEST TEORETYCZNY ;-)na prawko
prosze za mnie trzymac kciukasy..:-):-):-)

jesli go zdam , moge od razu wsiasc w samochod i juz sobie jezdzic ...:-) ...
tylko najpierw musze sie nauczyc :dry:.
..ale w tym juz glowa mojego M :-D:-D:-D
Potem mam dwa lata na zdanie testu prakt....

jezyk to nawet lepiej że Piotrek jest z Kacperkiem bo ty byś się zapłakała wszystko będzie dobrze zobaczysz za pare dni ty będziesz mówiła następnym mamim że to nie takie straszne;-)
lajfik ja może nie będę trzymała bo jak trzymam za moją bratanicę to dzisiaj już 6raz zdawała i nie zdała aż mi jej żal ...no ale TY KOBIETKO napewno dasz rade
tak tak ja na kompa też wpadam jak mały śpi a teraz wakacje to pewnie chłopcy rzadko mnie puszczą no chyba że ich przekupię:-D:-D

lajfik no to powodzenia kobieto na pewno zdasz, chociaz z tego co widze to Ty jestes w Irlandii wiec tam troche inaczej pewnie to wyglada no i potem tez inaczej sie chyba jezdzi, kierownica po prawej i wogole;-)ale napewno dasz rade trzymam kciukasy:tak:

jezyk dobrze ze zostalas - jolek2 ma racje, ze bys wszystko zaplakala:tak: ja nawet chce ryczec jak czytam, ze Ty wyjesz...masakra co te hormony z nami robia!!! przed porodem to na pogrzebach nie ryczalam, a teraz wyrabiam norme. wiec jezyk, glowa do gory i napisz potem jaki synuś byl dzielny :-)

i dołaczam sie do grona złotych mam i tesciowych - moja tesciowa opiekuje sie młodym jak ja pracuje, a po porodzie byla na kazdy moj telefon. a że młody był strasznie oryczany, to dzieki temu, ze dawala mi od niego czasem odpoczac nie strzelilam sobie w łeb ;-)

lajfik powodzenia! trzymam kciuki

kacperek już po wszystkim:-):-):-) jak się wybudził to Piotrek mówi że pierwsze jego pytanie to czy teraz pójdziemy na lody?? ogólnie Piotrek mówił że opieka super, warunki super i naprawdę wszystko zniósł bez bólu i łez za długo z nim nie pogadałam bo nie mógł więc czekam na ich powrót, jesli wszystko będzie ok to już dziś.

lajfik dasz radę i zdasz na pewno

reklama
Do góry