reklama
szczęśliwa1
Fanka BB :)
u nas tez troche wieje i zanosi sie na deszcz bo az ciemno sie zrobiło
Jezyku wszystko bedzie dobrze Kacperek to dzielny chłopczyk i juz niedłuo bedzie po wszystkim :-)
Jezyku wszystko bedzie dobrze Kacperek to dzielny chłopczyk i juz niedłuo bedzie po wszystkim :-)
Wszystko bedzie dobrze i prosze nie plakac bo Kacperek nie bedzie chcial ogladac zaplakanej mamusiNo i pojechali a ja... wyję dobrze że Cypuś śpi. Piotrek ma mnie na bieżąco informowac o wszystkim a mi jest tak smutno że nie mogę być z nimi:--
-( czekam na wiadomości.

Boze jak ja bym chciala miec ogrodek...A ja siedze sobie w ogrodku na dworzu ...Kaja w wozku komaruje a ja sobie pisze z Wami![]()
lajfik
Kuba i Kaja;*
Kobitki jutro mam TEST TEORETYCZNY ;-)na prawko
prosze za mnie trzymac kciukasy..:-):-):-)
jesli go zdam , moge od razu wsiasc w samochod i juz sobie jezdzic ...:-) ...
tylko najpierw musze sie nauczyc
.
..ale w tym juz glowa mojego M

Potem mam dwa lata na zdanie testu prakt....
prosze za mnie trzymac kciukasy..:-):-):-)
jesli go zdam , moge od razu wsiasc w samochod i juz sobie jezdzic ...:-) ...
tylko najpierw musze sie nauczyc

..ale w tym juz glowa mojego M

Potem mam dwa lata na zdanie testu prakt....
jezyk to nawet lepiej że Piotrek jest z Kacperkiem bo ty byś się zapłakała wszystko będzie dobrze zobaczysz za pare dni ty będziesz mówiła następnym mamim że to nie takie straszne;-)
lajfik ja może nie będę trzymała bo jak trzymam za moją bratanicę to dzisiaj już 6raz zdawała i nie zdała aż mi jej żal ...no ale TY KOBIETKO napewno dasz rade
tak tak ja na kompa też wpadam jak mały śpi a teraz wakacje to pewnie chłopcy rzadko mnie puszczą no chyba że ich przekupię

lajfik ja może nie będę trzymała bo jak trzymam za moją bratanicę to dzisiaj już 6raz zdawała i nie zdała aż mi jej żal ...no ale TY KOBIETKO napewno dasz rade
tak tak ja na kompa też wpadam jak mały śpi a teraz wakacje to pewnie chłopcy rzadko mnie puszczą no chyba że ich przekupię

martha1
Fanka BB :)
lajfik no to powodzenia kobieto na pewno zdasz, chociaz z tego co widze to Ty jestes w Irlandii wiec tam troche inaczej pewnie to wyglada no i potem tez inaczej sie chyba jezdzi, kierownica po prawej i wogole;-)ale napewno dasz rade trzymam kciukasy

jezyk dobrze ze zostalas - jolek2 ma racje, ze bys wszystko zaplakala
ja nawet chce ryczec jak czytam, ze Ty wyjesz...masakra co te hormony z nami robia!!! przed porodem to na pogrzebach nie ryczalam, a teraz wyrabiam norme. wiec jezyk, glowa do gory i napisz potem jaki synuś byl dzielny :-)
i dołaczam sie do grona złotych mam i tesciowych - moja tesciowa opiekuje sie młodym jak ja pracuje, a po porodzie byla na kazdy moj telefon. a że młody był strasznie oryczany, to dzieki temu, ze dawala mi od niego czasem odpoczac nie strzelilam sobie w łeb ;-)
lajfik powodzenia! trzymam kciuki

i dołaczam sie do grona złotych mam i tesciowych - moja tesciowa opiekuje sie młodym jak ja pracuje, a po porodzie byla na kazdy moj telefon. a że młody był strasznie oryczany, to dzieki temu, ze dawala mi od niego czasem odpoczac nie strzelilam sobie w łeb ;-)
lajfik powodzenia! trzymam kciuki
kacperek już po wszystkim:-):-):-) jak się wybudził to Piotrek mówi że pierwsze jego pytanie to czy teraz pójdziemy na lody?? ogólnie Piotrek mówił że opieka super, warunki super i naprawdę wszystko zniósł bez bólu i łez za długo z nim nie pogadałam bo nie mógł więc czekam na ich powrót, jesli wszystko będzie ok to już dziś.
lajfik dasz radę i zdasz na pewno
lajfik dasz radę i zdasz na pewno
reklama
hooba
lutówka 2009 i 2012
jezyk to świetnie że się wszystko udało
:-)
lajfik też trzymam kciuki, uda Ci się na pewno

lajfik też trzymam kciuki, uda Ci się na pewno