reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

>>>>>Pogadajmy sobie -o wszytkim i o niczym<<<<<

reklama
jeżyk cieszę się że wszystko poszło sprawnie a Kacperek wszystko dzielnie zniósł
lajfik na moje kciukasy też możesz liczyć .

A co do znikania to chodziło mi nie o to że rzadziej bywamy bo to normalne przy ładnej pogodzie tylko że dawno nie było tu chyba np Samaoli , Wolfii, ewciapoli , no nie wiem kto jeszcze , ale mam wrażenie że część znikła i już .

Wolfia urzeduje na mamach z Irlandii :-D
Golimek na wakacjach , j nie ma neta , Ewelinka nie wiem, a Martussa ...uciekla i nie wiem gdzie jest :confused:

Witajcie :-):-):-)wpadłam tylko na chwilke zerknąc jak zabieg Kacperka, ale już wiem ze wszystko jest dobrze. Jezyk już niew musisz się tak strasznie martwić. Jak mężol wróci z małym to napisz coś więcej.

faktycznie pare mamusiek nam uciekło:tak::tak::tak:.

lajfik-powodzenia!!!!!!!!!!!!!!

Jeżyk całuski dla Was! :-)
Lajfik.... to zdaj za mnie przy okazji! ;-) Powodzenia!

Co do nie obecności na forum...tak to już jest, na każdym wątku ludzie odchodzą z różnych powodów, szkoda, że nie piszą o tym, ale cóż. Co do aktualizacji listy - nie dam rady tego robić bo mam różne sprawy na głowie ostatnio. No ale przychodzą ciągle nowe mamusie i tym się cieszmy :-)
p.s. Wolfie to ja widziałam w mojej grupie ;-)

wczoraj szperałam na foraf i strasznie mi się w pewnym momęcie przykro zrobiło. bo mnustwo wątków jest już nieurzywanych. chciałam się wkręcić do mam czterolatków , a tam taka cisza:-:)-:)-(, u mam lipcowych 2007 też nie lepiej:-:)-:)-(.

reklama
hej dziewczynki :biggrin2:
Jestem już, ale z niestałego łącza. Narazie testujemy nowe przyłącze z pleya.

Nie wiem co u was, ale..

Przeprowadzka..... hm... nie całkiem wyszło tak jak miało wyjść...Może kiedyś się odważę i napiszę...
Minął tydzień i przyzwyczajamy się powolutku do nowego miejsca. To co przeszłam przez ten tydzień było jednym wielkim koszmarem. Nawet nie macie pojęcia jacy ludzie potrafią być egoistyczni, materialistyczni, ciekawscy, mający na ustach tylko sensację. Ech... Poczytam co u was i odezwę się jutro.

Do góry