reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kingus a jak Ty sie czujesz?
Ja piję dużo wody to tylko czasem coś mnie zaćmi nerka ;-)

Witam dziewczynki jak mija dzionek bo u mnie pada deszcz i jest ponuro. Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam buziaczki dla wszystkich!!!
U nas też padało;-)

Pewnie myślicie, że zwariowałam, bo jak tak Was czytam, to Wasi mężowie też wyjeżdżają i to na dłużej niż mój i dajecie radę, a ja się rozklejam...
Ja też nie lubię jak mojego M nie ma w domu;-)

A ja dziś mam romantyczny wieczór z M. zrobiłam już kolacyjkę i czekam aż wróci z pracy... potem wspólna kąpiel w wannie i dużo sexu!:-D
Taki mam dziś plan musimy poszaleć bo przed IUI znowu 5 dni abstynecji!
POZDRAWIAM:happy2:
Plan niezły ;-)
W takim razie udanego wieczoru:-D

[
Wiem wiem Beatko, że nie chciałaś mnie straszyć specjalnie :-)
Dawaj dziewczynkowe fluidki !!!! :-)
Fluidki dziewczynkowe :-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No wlasnie tylko ze ja nie dostalam zadnuch norm:-(
Badania robilam w uk
Wiesz lepiej skonsultować z lekarzem ale to dziwne, że żadnych norm nie ma. A może masz wszystko ok i dlatego nic nie napisali.

Nie wiem czy kogoś znajdę ale przynjmniej mam nadzieję...
Znajdziesz zobaczysz ;-);-)

Podobno w ciąży ma się zwiększoną ochotę na sex...
Chyba też od humoru zależy. Był czas, że miałam ochotę co 2 dzień a teraz to już brzuszek trochę większy i tak dziwnie jak się dzidzia rusza już nie jesteśmy sami ;-);-);-)

reklama
Czytałyście to?

1.[FONT=&quot] [/FONT]Jam jest twój mąż, który Cię wywiódł z niewoli panieńskiej z domu zgryzot i cierpień.
2.[FONT=&quot] [/FONT]Nie wymieniaj imienia męża Swego ordynarnie, tylko mów zawsze pieszczotliwie "KOCHANIE" ze słodyczą w głosie.
3.[FONT=&quot] [/FONT]Nie mów fałszywego świadectwa, jakoby mąż Twój szwędał się po knajpach, podrywał babki, grał w karty, pił wódkę, chociażby i tak było.
4.[FONT=&quot] [/FONT]Czcij ojca i matkę Jego, albowiem Oni obdarzyli Cię Twoim ukochanym mężem.
5.[FONT=&quot] [/FONT]Nie zabijaj w sobie miłości do męża Swego.
6.[FONT=&quot] [/FONT]Nie rób ROENTGENA w kieszeniach męża Swego.
7.[FONT=&quot] [/FONT]Nie pożądaj futer, biżuterii, ani żadnej innej drogiej rzeczy która by była obciążeniem kieszeni męża Twego.
8.[FONT=&quot] [/FONT]Nie uwodź cudzych mężów, chociażby byli lepszymi od męża Twego.
9.[FONT=&quot] [/FONT]Nie pożądaj więcej aniżeli raz na dobę aczkolwiek są na świecie inne kobiety, które własnych mężów nie mają i też chcą jakoś żyć.
10.[FONT=&quot] [/FONT]Mężczyzna w życiu z kobietą cieszy się dwa razy - pierwszy, kiedy ją nabywa. Drugi, gdy się jej pozbywa.

Hello!
Podczytuje Was troszke ale czasu mi brak bo mam malowanie w domu :baffled:
Widze ze seks wam w głowach :-D no to trza chyba kompiki powyłączać i isć coś zrobic w tym kierunku zbezeźniczki :-D:-D:-D

Katarzynko spoko maroko znajdzie się Twój wymarzony ogier :-D
ja tez rozwódka a zobacz teraz mam super małża-fakt ja niestety poroniłam ciaże z 1 mężem ale mój Pawel mówi ze gdybym miala nawet i 2 dzieciaków to i tak by sie ze mna ozenił :tak::-D

moja mama tez rozwódka z dzieckiem była a teraz jest juz ponad 19 lat z drugim mezem w szczesliwym związku.
Jak to mówila moja babcia-KAŻDA ZMORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA:-D

acha,acha WSTYDZIOSZEK śliczniusi
Patrysia super,ze wszystko u Was w porządeczku-buziaki dla brzusia
Olapolap mnie się wydaje,ze Twój facet nie jest jeszcze psychicznie gotowy na dziecko_On to sie chyba boi czy da rade,bo jakby nie było to utrzymanie domu Ciebie i dziecka spadnie na niego i jego to przeraża.
Zgodził sie na staranka ale tak sam z siebie czy tylko dlatego ze bardzo mu o to suszyłas głowe?Ile lat ma twój M?
A jak stoicie w sprawie mieszkania i finansowo,bo moze i to jest dla niego przeszkodą i stąd jego brak zaineresowania Tobą i "robieniem" dziecka.
ja widze teraz po swoim,ze im bardziej go naciskam tym bardziej on ucieka-więc odpusciłam(wiem pomyslisz że dobrze mi się mówi,bo mam juz dziecko ale niestety nic na siłe się nie uda)
Chłop musi dojrzeć do tego zeby mieć dziecko.
A Wy widac musicie sobie siąść i powaznie pogadać i to nie tylko o seksie ale o tym czego oboje chcecie w życiu i w zwiazku

o jak miło ze wierzycie w prawie rozwódkę z małym dzieckiem prawie na ręku:-):-):-)
kochana nie masz jakiegos dobrego kolegi co by z nim do lozka tylko chodzic.. tak jak na filmach.. ja mialam takiego jeszcze przed M.. tzn nie ze do lozka no.. duuuzo sie dzialo.. fakt ze jakos potem sie nasze drogi rozeszly a potem żalowal ze nie byl moim partnerem i takie tam.. no ale coz zycie jest okrutne..

kochana nie masz jakiegos dobrego kolegi co by z nim do lozka tylko chodzic.. tak jak na filmach.. ja mialam takiego jeszcze przed M.. tzn nie ze do lozka no.. duuuzo sie dzialo.. fakt ze jakos potem sie nasze drogi rozeszly a potem żalowal ze nie byl moim partnerem i takie tam.. no ale coz zycie jest okrutne..
Hi,hi a ja własnie dzisiaj poromansowałam sobie ze swoim byłym facetem z którym to straciłam dziewictwo ;-):-D
Taki niewinny flircik na gg:rofl:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki wieczorkowo...
Katarzynko - dzidzia piekna, tak jak dziewczyny mowily, a z pokazywaniem to tak bywa...
Patrysiu - i widzisz, nie trzeba bylo sie bac - wszystko jest ok i tak trzymaj:-):-):-)
Pysia - GRATULACJE!!!!!
MARTYNKO - ZYCZE STOSUNKOWO UDANEGO WIECZORKU!!

A ja musze sie pochwalic, ze bylam dzis moim synkiem u dentysty - w sumie tak naprawde pierwszy raz i wszystkie zeby ma nieskazitelne - ani jednej dziurki - az byl niepocieszony bo jego kolezanka miala robiona plombe i mogla kolor wybrac a on nie:-:)-:)-D:-D:-D
nie rozumie jeszcze, ze brak plomb to akurat cos dobrego...

Hi,hi a ja własnie dzisiaj poromansowałam sobie ze swoim byłym facetem z którym to straciłam dziewictwo ;-):-D
Taki niewinny flircik na gg:rofl:

szalejesz ciotka!!!!!!!!!!!!!

H
A ja musze sie pochwalic, ze bylam dzis moim synkiem u dentysty - w sumie tak naprawde pierwszy raz i wszystkie zeby ma nieskazitelne - ani jednej dziurki - az byl niepocieszony bo jego kolezanka miala robiona plombe i mogla kolor wybrac a on nie:-:)-:)-D:-D:-D

heheh slodkie!!

Witajcie kobietki:-):-):-)

Mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie, wiem wiem nie odzywam sie za czesto SORKI, ale powiem szczerze, ze nie mam czasu na neta:-DMoj maz sie tez troszczy o nas, wiec pilnuje mi czasu:-D. Nie pisalam rowniez dlatego, bo plamilam w 8 tyg. Bylam w szpitalu, zrobili mi usg i okazalo sie, ze wszystko jest oki i nic wiecej ( Przypominam mieszkam w UK). Pozniej bylam na zwolnieniu tydzien, brzuszek mnie pobolewal, wiec duzo sie martwilam i nie chcialam o tym pisac, nawet na Grugniuweczkach 2009 nie pisalam:-(No ale we wtorek 16 czerwca bylam na tym pierwszym glownym USG:tak::-)Widzialam dzidzie, ktora tak ladnie sie ruszala podczas badania - niesamowity widok, ma ok 8cm, wszystko jest oki, no i brzuszek zaczyna byc bardziej widoczny. Wg USG wlasnie zaczal mi sie 13 tydz, termin mam na 25 grudnia:-D:-D Wstawilam zdjecie do mojej galerii, wiec tam mozecie ja podgladnac:-D. W koncu uwierzylam, ze wszystko jest oki i staram sie juz niczym nie przejmowac:tak:

Bardzo goraco pozdrawiam was wszystkie;-):tak::-)Niestety nie dam rady nadrobic zaleglosci:-(

reklama
Hej dziewczynki wieczorkowo...
Hello :-D
A to sa kolorowe :shocked2::rofl: nie wiedziałam :baffled:

szalejesz ciotka!!!!!!!!!!!!!
Jak to mówia -kota nie ma to mysz harcuje :-D:rofl:

Do góry