reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Natali duza pannica juz,we wlasnym lozu spi :)
Gratki:)

Anielka,no wlasnie apropos tych palam suchych na buzince to wlasnie tak wygladaja zmiany atopowe...najlepiej do dermatologa my tu nic nie wygdybamy :)))

reklama
Olla chyba się źle zrozumiałyśmy, bo Nati fakt śpi w swoim łóżeczku, ale jeszcze w tym ze szczebelkami (w planach jest kupno takiego dorosłego:tak:). No i śpi w naszej sypialni, kiedy ją przeniosę do swojego pokoiku jeszcze nie wiem.
Ot takie lekkie sprostowanie poprzedniego posta:sorry2::sorry2:.

Czyli Nati ma w zamiarze spac w doroslym lozu a to juz dojrzale myslenie jak na duza pannice przystalo:-D:-D:-):tak:;-)
MAs zjuz wplanie jakie?
Ja myslam o takich z ikei ktore mozna rozciagac w miare jak dzieciak rosnie ale znajac mnie pewnie kupie cos mniej praktycznego a rozowego heheh:-)

Amelia nadal spi z nami w lozku:angry::baffled::baffled::baffled: I ni huhu nie idzie jej sie pozbyc.Lozeczko juz pajeczynami zaroslo:-D

A wracajac do antykoncepcji i takich tam.Niewiele rzeczy podoba mi sie w uk.Ale to akurat tak.Darmowa antykoncepcja i lekarstwa dla dzieci do 16 roku zycia sa darmowe(te na recepte oczywiscie).A przeciez maluszki czesto choruja i ludzie majątek waptekach zostawiaja

Napisałam dłuuugiego posta, odpisałam każdemu - i mi go zeżarło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie mam siły powtórzyc...
Idę spac - dziś Młoda wstała o 4.30 i bardzo niewiele spała w dzień :baffled:
A jutro imprezka Piotrusia - tort już w lodówce, a na kanapie obok mnie coraz bardziej rozkładający się Małż :baffled: Wszystko dzięki wspaniałej, letniej pogodzie...
Oby mi się dzieci nie zaraziły...
Dobrej nocki!

Hej.
Właśnie wróciłam od mamy, robiłyśmy przygotowania na jutrzejsze obchody Jej 50tki, które odłozyła z powodu pogrzebu babci.
Obaliłyśmy żubrówkę do tych przygotowań, coby nam lepiej szło;-):-D, no i nadaję się teraz tylko do spania:cool2:
Tak przeleciałam po Waszych postach szybciutko, i w głowie mi utkwił problem spania maluchów z rodzicami. Mówię Wam kobietki, zróbcie coś z tym, bo to masakra spać non stop z dwuletnim szkrabem. Przeca to ani wyspać ani to drugie;-) nie wchodzi w rachubę. :-D:tak:
Co jak co, ja wiecznie narzekam na problemy z Wojcia jedzeniem, ale chwalić sie będę, że mój Miś, to z nami tylko śpi ( w sumie to chyba na palcach bym zliczyła), jak jest np. baaardzo chory, co też rzadko się zdarza (odpukać).
Sam wie, że jak idzie "nocz" to małe dzieci idą "pać" i włazi sam do łóżeczka, zabiera wszystkie ulubione samochody i śpi. Ot poprostu.
No ja też idę "pać", buziaczki dla Was. Dobranoc.

Wszystkiego najlepszego dla Amelki, Laurki i Piotrusia
birthday_cake.gif

aby wasze zycie bylo zawsze slodkie i beztroskie
ciocia Iza z Alusia

reklama
Do góry