reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Widzę, że nikogo już nie ma.

Klapicha@ przyszła bardzo nieznacznie i to tylko na jeden dzień. Dzisiaj już tylko minimalne, nieznaczne plamienie.
Poczekam do następnego cyklu.
Teraz znowu muszę mierzyć temp bo 22.07 do lekarza.

Dobranoc.

reklama
Mam takiego "kolegę":-):-):-):-) fajne ciacho;-);-);-);-)

no to sprawa zalatwiona.. urodzisz dzidziusia.. bedziesz miec kolege na zachcianki zyc nie umierac.. bez zobowiazan.. nie musisz prac, gotowac obiadkow dla nikogo tylko dla dzidzi:)
no ladnie ladnie kaska - matka dziecku i takie zberezne mysli :-D:-D:-D ale pewnie co tam, jak jest okazja to trzeba skorzystac
"Niech zyje bal - drugi raz nie zaprosza nas wcale" i co wtedy???:-):-)

Witam i chciala bym sie poradzic byc moze ktoras z was tak miala.
Otoz jak bylam w polsce lekarz mi przepisal duphaston na trzy cykle ,od16dc przez 10 dni. To jest moj trzeci cykl i wlasnie w tym cyklu duphaston wzielam w 18 dc poniewaz 15-16dc mialam owulacje(potwierdzone testami i odczuciami) . Od wczoraj mam delikatne bole w podbrzuszu:baffled:,takie lekkie ciagniecie wczesniej tego nie mialam. Czy ten bol mogl wywolac duphaston:eek:??? Sorki za bledy
Dziekuje z gory za jakas kolwiek odpowiedz

Ostatnia edycja:
Witam się w niedzielę:-)

Wczoraj na Lennym było super - mimo tego, że padał deszcz i ogromny ścisk to warto było:tak:

Wróciliśmy o 2.30 i ja już wstałam a Wy jeszcze śpicie:szok:

hej moje kochane księżniczki, dopiero wróciłam od mamy z urodzin brata...hihihi - uwierzycie ze mama dla mnie oddzielny obiad zrobila? :):-):-)
ogolnie to bylo fajnie...i z mezem poszalelismy troszke raniutko w lozeczku i jakos to mnie nastroilo dobrze na caaaly dzien..:tak::tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a pozniej wlazlam na wage..od czwartku do dzis spadl mi 1 kg :)
Olu - fajnie, że mama zrobiła oddzielnie - na pewno wtedy jest łatwiej - a tak musiałabyś się wkurzać, że inni jedzą a Tobie slinka cieknie:-D:-D:-D
a waga w dół - super:tak:
Widzę, że nikogo już nie ma.

Klapicha@ przyszła bardzo nieznacznie i to tylko na jeden dzień. Dzisiaj już tylko minimalne, nieznaczne plamienie.
Poczekam do następnego cyklu.
Teraz znowu muszę mierzyć temp bo 22.07 do lekarza.

Dobranoc.
Niunia - dziwna trochę ta Twoja @ - może jednak zatestuj:sorry2:
Witam i chciala bym sie poradzic byc moze ktoras z was tak miala.
Otoz jak bylam w polsce lekarz mi przepisal duphaston na trzy cykle ,od16dc przez 10 dni. To jest moj trzeci cykl i wlasnie w tym cyklu duphaston wzielam w 18 dc poniewaz 15-16dc mialam owulacje(potwierdzone testami i odczuciami) . Od wczoraj mam delikatne bole w podbrzuszu:baffled:,takie lekkie ciagniecie wczesniej tego nie mialam. Czy ten bol mogl wywolac duphaston:eek:??? Sorki za bledy
Dziekuje z gory za jakas kolwiek odpowiedz
Tak Ewka - to może być skutek duphastonu - musisz niestety poczekać do terminu @ i wtedy zatestować - trzymam kciuki bo rozumiem, że duphaston na zagnieżdżenie ewentualnej fasolki bierzesz;-)

reklama
Do góry