reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja siostra przywiozła teraz swoją córę,moją chrześnicę i zostaje u nas do 1.07 bo nie mają co z nią zrobić bo szkoła sie już skończyła a urlop siostra ma dopiero własnie pierwszego.więc Oliwka będzie miec towarzystwo a ja podwójne sprzątanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zawsze to jakaś rozrywka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Malinka ja tez tak mam i nie tylko przy @ :tak:
Ania ja lubie zupki Amino ;-) i nawet myslalm sobie zrobic :tak:
ja juz dlużej z moim Wojtkiem nie wytrzymam jest straszny jutro bedziemy zalatwiac rozne sprawy to zapisze go do psychologa bo juz nie da sie wytrzymac znowu fisiuje troche bylo spokoju i teraz z powrotem to samo :-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok: a Zuzia chciala chodzic na switelice Pod aniolem przy kosciele musze zapytac czy w wakacje moze przychodzic musz jakos zapelnic im czas bo zwarjuje i znowu nie zdam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ja chyba nie nadaje sie na matke czasmi mysle i wie moze grzesze bo mowie "Boze dzieci mi dales ale sily zabrales":zawstydzona/y::-(dzis tez mowie im macie taki fajny parking skladany i dużo samochodow zlozcie pobawcie sie z Gabi to jak sie zaczeli kłocic to musialam rozgonic a Gabi zamiast z nimi sie bawic łaziła po fotelu a Wojtek z Zuzka coraz glosnie jsie przekrzykiwali az mnie glowa rozbolał ide umyje sie i położe sie Musze cos wymyslic bo ta pogoda sprawai ze dzieci sie nudza Wojtek czasami jak zacznie mowic to trudno go rozumiec o co mu chodzi nie chce nic czytac Zuzia ma wiekszy zasob slownictwa a ide juz nie narzekam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
joasiu nie ty jedna tak myślisz ja też mam takie chwile że mówię no porozstrzelam ich za zbrodnie w afekcie dużo nie dostanę:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mój adam też dostaje na głowę momentami na szczęście lubi czytać i dzisiaj z okzji rozpoczęcia wakacji kupiłam mu kaczora donalda 486 stron więc na kilka dni mu starczy prócz tego odwiedzimy bibliotekę więc jakoś się czas zapełni piotrek dostał z casto 8 biletów do multikina to się z adamem wybiorę jak będzie pogoda to nad wodę prócz tego plac zabaw komputer bajki ostatnio gramy z uwielbieniem w babingtona lub chińczyka jakoś ten czas zleci może z julią i tatusiem pojadą na tydzień do babci (mojej ex teściowej) w następny weekend adam jedzie z tatą po julie do pobierowa jakoś muszą te wakacje minąć:tak::tak::tak: a zabawki to u adama też leżą czasami czymś się pobawi ale bez entuzjazmu jedynie to jak julia będzie to pewnie będą bawili się klockami bo to lubią wspólnie i mają dywan w drogi i lubią się bawić autami na podłodze ale to ich musi najść:tak::tak::tak:

reklama
zawsze to jakaś rozrywka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

joasiu nie ty jedna tak myślisz ja też mam takie chwile że mówię no porozstrzelam ich za zbrodnie w afekcie dużo nie dostanę:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mój adam też dostaje na głowę momentami na szczęście lubi czytać i dzisiaj z okzji rozpoczęcia wakacji kupiłam mu kaczora donalda 486 stron więc na kilka dni mu starczy prócz tego odwiedzimy bibliotekę więc jakoś się czas zapełni piotrek dostał z casto 8 biletów do multikina to się z adamem wybiorę jak będzie pogoda to nad wodę prócz tego plac zabaw komputer bajki ostatnio gramy z uwielbieniem w babingtona lub chińczyka jakoś ten czas zleci może z julią i tatusiem pojadą na tydzień do babci (mojej ex teściowej) w następny weekend adam jedzie z tatą po julie do pobierowa jakoś muszą te wakacje minąć:tak::tak::tak: a zabawki to u adama też leżą czasami czymś się pobawi ale bez entuzjazmu jedynie to jak julia będzie to pewnie będą bawili się klockami bo to lubią wspólnie i mają dywan w drogi i lubią się bawić autami na podłodze ale to ich musi najść:tak::tak::tak:

malina jeszcze tu dokaldnie znalalzlam
CD4 - Zmiany w zasiłkach

ja tez juz planuje gdzie bede jezdzic rowerem bo zglupijeje w tej chalupie.kiedy przyjdzie terapeutka to przyjdzie a potem ja sie bede meczyc
u nas ma jutro padac caly dzien(juz zaczelo),ale ogladalam na tvn pogode i do konca tyg ma byc cieplej ze blizej niedzieli 30stopni upal:-D:-D:-D:-D:-D:-D
w koncu sie opale!!!!!!!!!!!
mialalm jutro kosisc trawe ale ma padac,wiec jak juz sie pogoda poprawi to chetnie pokosze-szybciej slonce wezmie:-)

malina jeszcze tu dokaldnie znalalzlam
CD4 - Zmiany w zasiłkach

ja tez juz planuje gdzie bede jezdzic rowerem bo zglupijeje w tej chalupie.kiedy przyjdzie terapeutka to przyjdzie a potem ja sie bede meczyc
u nas ma jutro padac caly dzien(juz zaczelo),ale ogladalam na tvn pogode i do konca tyg ma byc cieplej ze blizej niedzieli 30stopni upal:-D:-D:-D:-D:-D:-D
w koncu sie opale!!!!!!!!!!!
mialalm jutro kosisc trawe ale ma padac,wiec jak juz sie pogoda poprawi to chetnie pokosze-szybciej slonce wezmie:-)
dzięki kochana mogli by jeszcze do wychowawczego dorzucić ze 100 zł chociaż:-p
u mnie narazie nie pada a upały niech się zaczną ale tak po sierodzie bo jak mam @ to w połączeniu z upałem to mało fajnie:no::no::no:
ciekawe kiedy dowikla dotrze do nas:confused::confused:
słuchajci znalazłam ogłoszenia o pracę dwa:
babka chce by pilnować jej dzicka rocznego u opiekunki w domu no to dzwonie babka chce pon-piątek od 7 do 17 sobota 10-14 i wiecie ile może maxymlnie zapłacić 400 zł a i miałabym gotować:szok::szok::szok:
drugie do sprzątania domku(180m) hi hi domek w pon śro piąt od 18-21 soboty 10-17 w sobotę to gruntowne sprzątanie z myciem okien itp w tygodni to tak n bierząco + prasowanie no myślę ok pytam a jaką kwotę pani proponuje? babka no myślę że 300-350 zł :szok::szok::szok:powiedziałam jej że to strasznie mało za tyle pracy a ona no wie pani przecież to tylko sprzątnie bo wie pani ja nie pracuję ale mam 4 dzieci i psy koty to muszę mieć pomoc ale to maxymalna moja kwota:szok::szok::szok:
nie wiem czy to ja mam jakieś duże wymagania ale jak dla mnie to płaca nieadekwatna do pracy:no:

anabubka świetne buciki i wcale nie drogie:tak::tak:może po 10 coś julci zamówie bo potem wszystko na raz to za dużo a musi mieć jakieś buciki do spudniczki np jak musi być na galowo adidaski i jeszcze tenisówki takie do chodzenia w zerówce do tego jeszcze adamowi buty :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:ech dibeł szyje mi dziure na wydatki:-:)-(

Witam,

malina, te kwoty za prace to chyba za tydzień :confused:

anabuba, fajne te butki :tak: A linków które dałaś wyczytałam, że moja rodzina jest zamożna :baffled: Nie wiem czy śmiać się czy płakać...

U mnie w domu istny koszmar się odgrywa, ale napisałam gdzie indziej...

Helena usnęła na siedząco... przynajmniej już nie płacze... nie, jednak znowu płacze...

Ostatnia edycja:
Oliwka usypia,zaraz M wróci z pracy :tak::tak::tak: to przysiadłam na chwilkę,zaraz będę szła spać bo coś zmęczona jestem :tak::tak::tak:

dzięki kochana mogli by jeszcze do wychowawczego dorzucić ze 100 zł chociaż:-p
u mnie narazie nie pada a upały niech się zaczną ale tak po sierodzie bo jak mam @ to w połączeniu z upałem to mało fajnie:no::no::no:
ciekawe kiedy dowikla dotrze do nas:confused::confused:
słuchajci znalazłam ogłoszenia o pracę dwa:
babka chce by pilnować jej dzicka rocznego u opiekunki w domu no to dzwonie babka chce pon-piątek od 7 do 17 sobota 10-14 i wiecie ile może maxymlnie zapłacić 400 zł a i miałabym gotować:szok::szok::szok:
drugie do sprzątania domku(180m) hi hi domek w pon śro piąt od 18-21 soboty 10-17 w sobotę to gruntowne sprzątanie z myciem okien itp w tygodni to tak n bierząco + prasowanie no myślę ok pytam a jaką kwotę pani proponuje? babka no myślę że 300-350 zł :szok::szok::szok:powiedziałam jej że to strasznie mało za tyle pracy a ona no wie pani przecież to tylko sprzątnie bo wie pani ja nie pracuję ale mam 4 dzieci i psy koty to muszę mieć pomoc ale to maxymalna moja kwota:szok::szok::szok:
nie wiem czy to ja mam jakieś duże wymagania ale jak dla mnie to płaca nieadekwatna do pracy:no:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: CI ludzie są jacys niepoważni,najlepiej jakby ktoś za darmoche to robił:no::no::no::no: szkoda słów,ciekawe czy one same pracowałyby za taka kwotę,raczej nie :baffled:

reklama
Do góry