reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nie ma sprawy wiesz przeczytałam pierwsze posty i nie zobaczyłam że jest ich aż tyle!!!noa ale pogadać na każdy temam można :p

witaj na CZACIE-SABACIE !!!!!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bo my tu jak czarownice,rzuca,y zaklecia i inne takie:cool2::cool2::cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a tak na powaznie duzo tu gadamy wiec jets duza nadrabinai.tzn w weekend mniej.
wejdz w ustawienia i ustaw sobie 40postow na strone to z ponad 7tys stron bedziesz mialal 3tyss:-)

reklama
hej;-)ja tak tylo na moment, obleciałam rów i trchę ogólnego z ukrycia więc nic nie zaznaczyłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
pisać za dużo też nie będę bo padnięta jestem, wczoraj zrobiłam sobie maraton sprzątaniowy:-D:-D:-Dskończyłam o 2 nad ranem:szok::szok::szok::szok::szok:jeszcze nigdy o północy nie myłam okien:-D:-D:-Dtak tylko z grubsza, na glanc umyję o normalnej porze:-D:-D:-D
w tym tygodniu mam zamiar się już wreszcie przeprowadzić ale jak ten cholerny deszcz nie przestanie padać to marnie widzę wywożenie mebli bo pod domem mamy straszne błoto i samochód się zapada:baffled::baffled::baffled::baffled:

teraz już zmykam trochę pospać, miłej nocki pa pa

Agunia na specjalne zamowienie wyczaruje Ci pogode na przyszly weekend!!!!!!!!bo pamietaj pierwsza noc w domu tak na stale to albo w srode albo w sobote!!!
ja sie przeprowadzalam ostatniego wrzesnia i zamoiwlam pogode-bylo sucho,slonecznie i 23stopnie:-):-):-)

ok, mam malutkiego synka, 9 mies jak juz wcześniej wspomniałam, kochającego męża który nie zawsze wie jak mnie docenić, ale i tak go kocham, problem który w tych czasach nie mija nikogo mianowicie KASA, mieszkam w wiosce zabitej dechami i nie mogę znaleźć pracy, reszta wyjdzie w praniu :)

a jakie to okolice?
ja tez miezkamna wsi,spokojnie:-)a co bys z amluszkiem zrobila jak do pracy?

maluszek jak zazwyczaj do babci, mieszka jakieś 50 m dalej wiec nie ma problemu, a mieszkam u podnóży śnieżki, Ogorzelec, nikt nie zna :p

juz sprawdzilam na mapie:-)
mamy kolejna goralke:-):-):-):-):-):-)
wcale nie taka wiocha:-p

ja mieszkam na mazowszu a mamy tu dziewczyny z kazdego kranca Polski
ile masz lat?

reklama
mam lat 22 lalala czekam na męzula w środe przyjeżdża, a wiocha zabita dechami, no moze troche sie zaczyna wyrabiac :D

słomiana wdowa?????????gdzie masz mexza??????????
ta nasza druga gorlka tez slomiana wdowa:-)
tzn chwilowo nie

a gdzie ta opcja??można wiedzieć?? ja juz mam dość tego odświeżania stronki :p

powinno sie to robic automatycznie bo takie sa w ogole ustaweinia bb.jak masz stargeo kompa to tak moze byc.a nie doklejaja Ci sie postu na dole?

Do góry