reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i od kompa nie moge odejsc:-D:-D
Agnieszka
Dobra to jak nakarmisz podjedzcie:tak:
Po alkoholu wszyscy umieja tanczyc tylko nie wiem czy moje palce przezyja i czy paznokcie mi nie odpadna:-D

As
widze Cie widze:tak:

dobra spadam bo rano znow bede spala do 11:-D

reklama
no i od kompa nie moge odejsc:-D:-D
Agnieszka
Dobra to jak nakarmisz podjedzcie:tak:
Po alkoholu wszyscy umieja tanczyc tylko nie wiem czy moje palce przezyja i czy paznokcie mi nie odpadna:-D

As
widze Cie widze:tak:

dobra spadam bo rano znow bede spala do 11:-D
No idz spac bo jutro znowu bedziesz do poludnia w lozku gnila:-D:-D:-D:-D
ja jeszcze poczekam az tabletki zaczna dzialac i tez sie polorze spac:tak::tak:

Witam po weekendzie

Straałam się nadrobić i coś czytałam, ale jestem zupełnienie myśłąca. Musicie mi wybaczyć. Za chwilkę położe siew rowie, moze jakies szczury mnie skonsumuja.

Poki co
bardzo ok:-)
cena bardzo fajna, myslicie, ze sa dosc wysokie wprzegubie? Pulchna stopka sie zmiesci?

a to dla lepszego nastroju....z wlasnej galerii(wczorajsze) :-):-):-):cool2::cool2::cool2:
Bardzo fajne zdjecie

Cos o sobie
w sobote u tesciowej, przezylam
wczoraj pojechalismy do mojej mamy, mala wyobrazcie sobie nie chciala wracac z nami do domu, tylko z moja mama pojechala do jej mamy. Tak sie wylatala i wybawila na podwórku z kuzynka i jakims chlopcem sasiadow, ze z tamtad do mamy i taty tez nie chciala jechac, w koncu sposobem ja przywiezli. o 20.00. No szok. Ito tak rozbawiona, ze masakra, pozniej nie chciala poscic babci do domu, ale w koncu skusila sie na kapiel i babcia mogla pojechac.
A my w tym czasie siedzielismy sobie w domku, w blogiej ciszy i spokoju, i kurcze fajnie bylo.
Przepraszam, nic wiecej nie pisze, jestem w rozsypce.

Witajcie :-)
u mnie znowu dzis pada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zapowiadali cały tydzień opadów,ja chyba zwariuje :tak::tak::tak::tak::tak:

nocka jak najbardziej ok :tak::tak::tak::tak:
a i juz mam swój film"Dlaczego Nie",ściągnęłam i oglądałam wczoraj do północy,rewelacyjna kopię udało mi się ściągnąć :tak::tak::tak::tak:

a Oliwka od paru dni mnie tak wkurza,już nie mam siły do niej.jest nieznosna,stała się strasznie agresywna,bije wszystkich naokoło jak jej się nie podoba :tak::tak::tak::tak: ju nie raz oberwałam od niej w twarz a to mi sie nie podoba.tłumaczenia nie pomagają,nie wiem dlaczego się tak zachowuje,a napewno nie pozwole sobie na to żeby dziecko podnosiło na mnie rękę :no::no::no::no::no::no::no:
jak krzykne na nią to tym bardziej ręce idą jej do bicia.okropna jest.
nie wiem jak mam sobie z nia poradzić:no::no::no:

moze ignoruj, ale tak zupelnie, kilka dni i moze zrozumie, ze nie tedy droga. banalne, ale bardzo czesto sie sprawdza. ignoruj zle zachowanie, musi przeprosic i to uczciwie, pozniej znow kochasz ja bardzo, i tak w kolko.

Witam tak wczesnie to mnie tu jeszcze nie bylo:no::no:
Noc mialam koszmarna z bolu nie umialam usnac usnelam jakos na siedzaco na sofie przy komie ok 4 no ale dlugo nie pospalm bo o 7 zas sie z bolu obudzilam tak wiec wyciagnelam m z lozka i pojechalismy do dentysty jednego zeba mi wyrwala i na dodatek mam jakies zapalenie dostalam antybiotyki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem tak spuchneta z jednej strony ze prawie oka mi nie widac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ide odespac ta nieszczesna nocke dobrze ze m idzie dopiero na noc do roboty wiec moze zajac sie mala a ja moge spokojnie spac

ANIA kochana wybacz zawsze nam cos wyskoczy ale ja naprawde nie dam rady dzis do zoo jechac:-:)-:)-:)-(

witam w ten deszczowy poranek
moje panny wlasnie wstaly.

Ja to juz zalamke mam
Chcialam sandalki do slubu ale jak bylismy na komuni to jeden mnie tak zdeptal w tancu ze myslalam o drugim swiecie:baffled:
Jak na slub kupie sandalki to biedne moje noci w tancu ale jak kupie zakrtye palce to moze mi sie noga odparzyc:baffled: tak zle i tak niedobrze
Sama nie wiem co zrobic czasu coraz mniej a ja dalej bez butow:baffled:Jak zwykle czekam do ostatniej chwili:sorry2:

to kup sobie takie z przykrytymi palcami i ewentualnie z mala pietka
a widzisz jakie lato.zreszta nog sobie nie odparzysz,spokjnie

Witajcie :-)
u mnie znowu dzis pada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zapowiadali cały tydzień opadów,ja chyba zwariuje :tak::tak::tak::tak::tak:

nocka jak najbardziej ok :tak::tak::tak::tak:
a i juz mam swój film"Dlaczego Nie",ściągnęłam i oglądałam wczoraj do północy,rewelacyjna kopię udało mi się ściągnąć :tak::tak::tak::tak:

a Oliwka od paru dni mnie tak wkurza,już nie mam siły do niej.jest nieznosna,stała się strasznie agresywna,bije wszystkich naokoło jak jej się nie podoba :tak::tak::tak::tak: ju nie raz oberwałam od niej w twarz a to mi sie nie podoba.tłumaczenia nie pomagają,nie wiem dlaczego się tak zachowuje,a napewno nie pozwole sobie na to żeby dziecko podnosiło na mnie rękę :no::no::no::no::no::no::no:
jak krzykne na nią to tym bardziej ręce idą jej do bicia.okropna jest.
nie wiem jak mam sobie z nia poradzić:no::no::no:

takie krzyki i inne nalezy ignorowac.mnie Paulina tez kiedys uderzyla w twarz ale ja szybko oduczylam.lapalm ja za recejak widzialam ze chce ,mnie uderzyc i w miare mocno sciskalam.jak znow probowala to ja leko uderzylam w polczek i mowilam ostro ze nie wolno.wiecej nie probowala...
drastyczne ale pomoglo.oczywiscie wszytsko z umiarem.tak zeby poczula ale zeby nie bolalo

reklama
A&E bo jak ząb kochana boli to się idzie od razu do dentysty,ja też dostałam już po dupie jeśli chodzi o zęby więc teraz tego pilnuje na bieżąco :tak::tak::tak::tak:
jak stan zapalny się robi to już jest masakara,ból do niewytrzymania i buzia spuchnięta.

Do góry