reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wpadlam na chwilke
witam nowa mamusie mam nadzieje ze z nami nie bedziesz sie nudzila:))
Faktycznie w weekedn zawsze pusto ale w tygodniu masakra czasami ciezko nadrobic posty szczgolnie jak pogoda do niczego :))

Agunia milo ze wpadlas nas odwiedzic nie przemeczaj sie za bardzo;-)

A mi sie podobaja domy postawione z bali:sorry2:

Napalilam sie na te bizuterie

a te kolczyki sa boskie

Laura zjadla kolaczyka i sie byczy w poscieli a ja jutro jade z nia do ZOO wkoncu :)) juz stronke przegladnelam wiec super Laura bedzie zadowolona

Agnes niestety nie posiadam tegoi filmu
Anabuba Ty to masz z tym netem:baffled:
Bizuteria super:tak::tak::tak::tak:
A co do ZOO to gadalam z Davidem i chetnie pojedziemy z wami:tak::tak:

Anika, w dalszym ciągu jest aniołkiem :tak: tylko pytanie jak długo...

Helena doprowadza mnie do szału, ale to nie jej wina...

A ja mam same czarne myśli...
trzymaj sie kochana bedzie dobrze:tak::tak::tak:

jestem nowa więc dopiero zaczynam ale wolałabym na stałe
witam nowa mamusie:tak::tak::tak:

My dzis bylismy u znajomych bo mieli festyn u siebie w miescie:tak::tak::tak: Emily pierwszy raz jechala z tatusiem na karuzeli a ubaw miala niezly:tak::tak:
Pare dni temu zalilam sie wam ze zab mnie boli bylo pare dni spkoju a dzis zas to samo przez dzien mnie tylko troszke pobolewal tak ze dalo sie wytrzymac bez tabletek a teraz to koszmar mam nadzieje ze noc przynajmniej przespie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
M juz poszedl spac a ja jakos usnac nie moge wiec wpadlam was poczytac:tak::tak:

Ja to juz zalamke mam
Chcialam sandalki do slubu ale jak bylismy na komuni to jeden mnie tak zdeptal w tancu ze myslalam o drugim swiecie:baffled:
Jak na slub kupie sandalki to biedne moje noci w tancu ale jak kupie zakrtye palce to moze mi sie noga odparzyc:baffled: tak zle i tak niedobrze
Sama nie wiem co zrobic czasu coraz mniej a ja dalej bez butow:baffled:Jak zwykle czekam do ostatniej chwili:sorry2:

Napalilam sie na te bizuterie

a te kolczyki sa boskie
biżuteria śliczna

jestem a tu takie puchy no weekend w końcu:tak::tak::tak:
zaliczyłam mega spacerek a teraz brzuchol mnie bardzo boli:-(chyba przy @ mogłam iść na krótszy ale jak przestało padać to się wybraliśmy na 2 godzinki z adasiem i antosiem:tak:mój jeszcze na imprezce dzwonił że koło 18 będzie:tak:wiecie co niektórzy kierowcy to debile:wściekła/y::wściekła/y:szłam z wózkiem a gnojek rozpędził się i wjechał w kałuże antoś miał błoto nawet na buzi musiałam czyścić wózio dobrze że mały był kocykiem nakryty bo z kocyka kapało nie zdążyłam spisać numerów tego dupka adam mokty ja błoto na spodniach i bluzce aż bluzgałam z nerwów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ania biżuteria śliczna a ostatnie kolczyki bokie sama bym takie chciała pewnie w nich będzie się świetnie światło odbijało:tak::tak::tak:
agnes ale ty masz pyszny obiadzio i to 2 daniowy normalnie wpadam do ciebie bo mizeria to chodzi już długo za mną:tak::tak::tak::tak:
niezły dupek ,ale by ode mnie usłyszał...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej kobitki.
wczoraj zaczelam nadrabiac zaleglosci i ucieli mi neta:baffled::baffled:
ale widze ze nie mam duzo nadrabiania i o tej porze nikogo nie buylo
dzis oczywiscie bylam u mamy,potem zrobilysmy sobie z dziewczynami wycieczjke rowerowa do prababci i ciotek.jakas godzine temu wrocilysmy bo zaczelo sie mocno chmurzyc.
przez tych gosci Weronika dzis nie spala wiec ewnie jeszcze z godzine i poloze ja spac.narazie ogladaja "barbie przedstawia calineczke"
moj wybyl do sasiada na ryby,a ja zajadam caicho i popijam capucinko:-)

zapomnialam wam napisac ze Paulina mimo swojej specyfiki ukonczyla 1 klase normlanym programem i normalnie oceniana jak kazda inne dziecko;)))) i ma wiekszosc dobrych "ocen":-D:-D:-D:-D
ide poczytac
GRATULACJE DLA ZDOLNIACHY :-):-)

dzięki kochana mogli by jeszcze do wychowawczego dorzucić ze 100 zł chociaż:-p
u mnie narazie nie pada a upały niech się zaczną ale tak po sierodzie bo jak mam @ to w połączeniu z upałem to mało fajnie:no::no::no:
ciekawe kiedy dowikla dotrze do nas:confused::confused:
słuchajci znalazłam ogłoszenia o pracę dwa:
babka chce by pilnować jej dzicka rocznego u opiekunki w domu no to dzwonie babka chce pon-piątek od 7 do 17 sobota 10-14 i wiecie ile może maxymlnie zapłacić 400 zł a i miałabym gotować:szok::szok::szok:
drugie do sprzątania domku(180m) hi hi domek w pon śro piąt od 18-21 soboty 10-17 w sobotę to gruntowne sprzątanie z myciem okien itp w tygodni to tak n bierząco + prasowanie no myślę ok pytam a jaką kwotę pani proponuje? babka no myślę że 300-350 zł :szok::szok::szok:powiedziałam jej że to strasznie mało za tyle pracy a ona no wie pani przecież to tylko sprzątnie bo wie pani ja nie pracuję ale mam 4 dzieci i psy koty to muszę mieć pomoc ale to maxymalna moja kwota:szok::szok::szok:
nie wiem czy to ja mam jakieś duże wymagania ale jak dla mnie to płaca nieadekwatna do pracy:no:
:szok::szok::szok::szok::szok:

a co to za praca?to ta co osttanio wspominałaś?a co tak długo Cię trzymali?:baffled:
nie.
Dziś był festyn.
Od 13 do 21 na nogach non stop.
Normalnie wymiękam.
Fakt,że zarobiłyśmy prawie 1000 zł.:-)

wiecie co??? normalnie jak bym widziała mojego M. On niestety nie może zostać z małym bo jeździ w delegacje, ja już myślałam nad zamianą no ale nie ma dla mnie pracy niestety, a chętnie bym się zamieniła... M uważa że jak siedzi się w domu z dzieckiem to ma się dużo wlonego czasu, bo wiesz małe dziecko dużo śpi (9 miesięczne???!!!) wg niego, a co to jest wyprać, wypracować, posprzątać ugotować, zająć się dzieckiem które ząbkuje(!!!)"PESTKA"
witaj i zapraszamy częściej.
:-):-)

nie ma sprawy wiesz przeczytałam pierwsze posty i nie zobaczyłam że jest ich aż tyle!!!noa ale pogadać na każdy temam można :p
oj można;-):-D:-D:-D

AS gdzie znow ucieklas??????????????
a gdzie reezta ciotek-klotek?
byłam rodzince jeśc dać,bo głooodni;-):-D:-D:-D:-D

maluszek jak zazwyczaj do babci, mieszka jakieś 50 m dalej wiec nie ma problemu, a mieszkam u podnóży śnieżki, Ogorzelec, nikt nie zna :p
śliczne tereny.
Jakiś czas temu tam byłam.:-)
Góry są urzekające ;-):-)

No to nadrobiłam.
Jeszcze dziś wpadnę do rowu.:-)

wpadlam na chwilke
witam nowa mamusie mam nadzieje ze z nami nie bedziesz sie nudzila:))
Faktycznie w weekedn zawsze pusto ale w tygodniu masakra czasami ciezko nadrobic posty szczgolnie jak pogoda do niczego :))

Agunia milo ze wpadlas nas odwiedzic nie przemeczaj sie za bardzo;-)

A mi sie podobaja domy postawione z bali:sorry2:
też lubię domy z bali.Mają swój urok.
Marzy mi się taki na działce.:tak:;-)

Ja to juz zalamke mam
Chcialam sandalki do slubu ale jak bylismy na komuni to jeden mnie tak zdeptal w tancu ze myslalam o drugim swiecie:baffled:
Jak na slub kupie sandalki to biedne moje noci w tancu ale jak kupie zakrtye palce to moze mi sie noga odparzyc:baffled: tak zle i tak niedobrze
Sama nie wiem co zrobic czasu coraz mniej a ja dalej bez butow:baffled:Jak zwykle czekam do ostatniej chwili:sorry2:
ja bym kupiła zakryte.
Teraz takie są pogody,że raczej z upału nie popłyniesz.
Jak już Cię nogi będą bolały to i tak zmienisz na najwygodniejsze jakie masz :-D:-D:-D

o kurcze pisze sama po sobie:-D:-D:-D
Dobranoc:-)
a mnie to nie widzisz?:baffled::baffled::baffled::cool2::cool2::cool2:

reklama
No to super!!!

Jutro zadzwonie ale tak kolo 13:30 jakbyscie byli u mnie to extra:tak:
mamy navi to trafimy:-D
Emily bedzie jadla o 13 30 czyli tak ok 14 bedziemy u ciebie ok

ciocia znam dobrego dentyste tego kolege od Bogdana on przyjmuje na RyderStrasse wez juz nie chodz do tej babki bo tylko szkoda bolu i zoladka od tych tabletek:baffled:
No ja sie juz wlasnie zastanawialam nad zmiana dentysty we Frimmersdorf jest tez dobry David do niej chodzi i jest zadowolony:tak::tak:
Ja to juz zalamke mam
No to nie kupuj lepiej sandalow bo wspolczuje bolu a moj nie umi tanczyc wiec napewno cie podepta:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry