reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Nie ma za co :) Naprawdę.
Wiesz mój mąż nie przebierał w słowach. W skrócie to stwierdził że ten facet to musi być niezły chu*. I mój Adam wcale by nie rozumiał takiego postępowania. Mimo że ma 25 lat ( i teoretycznie powinien chcieć szaleć i rozumieć niechęć do stabilizacji ) nie kuma niedojrzałości i głupoty mężczyzny, który się zachowuje jak ten Twój. Specjalnie piszę o nim z małej litery - nienależy mu się szacunek..
Podejrzewać mogę tylko jak jest Ci ciężko, bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale mam nadzieję, że radzisz sobie jak możesz..Przytulam Cię cieplusio! Będzie dobrze...
I koniec gadania o tym fiucie..Szkoda czasu..

Mów lepiej jak dzidziulka :)

O własnie to samo sobie pomyślałam Kasieńko dobrze tu Ola napisała

Kasiu wcale a wcale nam tu nie przynudzasz kochana.
A byłas juz u adwokata?-jeśli mogę zapytac?

Oj mój małż tez sie wściekł jak mu opowiedziałam Twoja historie Kasiu.
Zapytał sie mnie tylko skąd sie biora takie gnidy jak mój pierwszy i Twój były :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

Nie byłam jeszcze u adwokata, bylam 6 tygodni u rodzicow, teraz wrocilam do warszawy i tym się zajmę.
Mam nadzieję ze uda mi się znaleźć kogoś porządnego :-) może do 2 razy sztuka;-) Twoj pierwszy m to też świnia. Am iałaś z nim kościelny?

Hej Madziu...Kawka poranna?
Oj tak Oleńko poprosze bo pogoda u nas tragiczna i jakaś snieta jestem:tak:
Nie byłam jeszcze u adwokata, bylam 6 tygodni u rodzicow, teraz wrocilam do warszawy i tym się zajmę.
Mam nadzieję ze uda mi się znaleźć kogoś porządnego :-) może do 2 razy sztuka;-) Twoj pierwszy m to też świnia. Am iałaś z nim kościelny?
Na szczeście nie mielismy slubu kościelnego:-D ale powiem Ci,że ten Twoj w porównaniu z moim byłym to grzeczniutki taki bo mój jak się okazało oprocz mnie jako zony miał 3 kochanki jednocześnie i jak mleko się rozlało to do jednej z nich się wyprowadził a potem nawet razem z nia do sądu na sprawy przyjeżdżał :baffled:
Czesc Badaicka jutro wielki dzien pieczenia TORTA trzymaj kciuki. :))))))))))))) Pozdrowienia.
Nie ma sprawy kciuki juz dzisiej zaciśnięte :-)

Na szczeście nie mielismy slubu kościelnego:-D ale powiem Ci,że ten Twoj w porównaniu z moim byłym to grzeczniutki taki bo mój jak się okazało oprocz mnie jako zony miał 3 kochanki jednocześnie i jak mleko się rozlało to do jednej z nich się wyprowadził a potem nawet razem z nia do sądu na sprawy przyjeżdżał :baffled:

niezły.....:baffled::baffled: mój to się chyba w tamtej zakochał, moze nawet i planował ze się z nia rozstanie, bo dzien przed odkryciem ich romansu (dzien przed moim USG) dziwnie sie zachowywał, wrocił skądś jakis smutny, wieczorem płakał, słuchal romantycznej muzyki, zapalił świeczki... łzy mu ciekly jakby nie wiem co się stało:baffled: żenada... A ja potrzebowałam wsparcia przed pierwszym usg bo bałam się czy z dzieckiem wszystko ok (naczytalam się o pustych jajach płodowych....). On jej chyba przekazal moje obawy bo z tresci ich rozmowy na gg wynikało ze po wyniku usg podejmie decyzje... Pisal ze nie ma wyjscia i musi ze mną jechac do lekarza... czekali ze ciąza będzie martwa..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

I powiedzcie dziewczyny skąd sie takie skurczybyki na świecie biorą?...normalnie nic tylko wystrzelać!

Z opóźnieniem 3-dniowym ale właśnie dostałam @ :)))))))))))))))

Cześć Słoneczka. Poczytałam Was trochę ale nie mam za bardzo nastroju do pisania:-(
Romeczko wszystkiego na... z okazji urodzin:tak:
Witam się!!
A jeżeli chodzi o mnie, to @ jeszcze nie przylazła, ale mam jakieś takie przeczucie, że przyjdzie dzisiaj, chociaz ciągle mam nadzieję:-)
Wikula, jak po weselichu...Mam nadzieje że nie było takźle jak się spodziewałaś....
Testowałaś znowu???:-)
Moj tato pojechal juz na lotnisko po meza, wiec gdzies za godzinke bedzie wielkie powitanie:-) ...cale szczescie ze taka pogoda to tata zrezygnowal z wypadu w gory i moze odebrac mojego M;-) Juz sie tak stesknilam, ze chyba go dzis zacaluje na smierc:-)
:-D:-D:-D:-D Doskonale Cie Kropeczko rozumiem:) Tylko go nie uduś. I pozdrów o nas:) I powiedz mu że ma o Ciebie dbać bo jak nie to bedzie miał ze mną doczynienia;-)
Loree - bo tak też powinno być - rozmawiać o seksie - ja też mam dni kiedy nie chcę - mój M też ma dni kiedy nie chce - ale nie ma o to żadnych kłótni - po prostu tak jest i tyle - z pewną różnicą - zdarzyło nam się, że na hasło "dziś, bo jest owulacja" się nie udało - teraz nie mówię kiedy jest owu dokładnie tylko po prostu jest seks - nie chcę Go stresować dodatkowo, że musi dziś i już:tak:
Normalnie, tak samo mogłabym określić "mój przypadek". teraz już mu staram się w ogóle nie mówić.
Zajączku - coś na ten temat wiem;-)
buziaki dla Ciebie bo my to się wiecznie mijamy:tak:
:-D:-D Wzajemnie Słoneczko:-)
dziewczyny - sorki za te długie posty jak nadrabiam:sorry2: potem się złościcie, że tyle do czytania ale dla mnie jest ważne, żeby poczytać co u Was wszystkich - nie chciałabym by któaś się poczuła niezauważona:tak:
Andziu, absolutnie nas za nic nie przepraszaj. Ja uwielbiam Twoje posty. I pewnie każda z nas, bo żadnej nie pominiesz:-)
dziękuje dziewczyny nawet dobrze nie ma jak na razie komplikacji żadnych i mam nadzieję że już nie będzie ale jest osłabiona bardzo
No to super Kochanie:-) Tak trzymać. A mama szybko dojdzie do siebie skoro ma taka udana opiekunkę jak ty:-)
h
ogolnie to bylo fajnie...i z mezem poszalelismy troszke raniutko w lozeczku i jakos to mnie nastroilo dobrze na caaaly dzien..:tak::tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a pozniej wlazlam na wage..od czwartku do dzis spadl mi 1 kg :)
aaa..bo nie wiem czy wam mowilam ale dostalismy od babci grilla elektrycznego i jutro go wyprobujemy pierwszy raz
PM, ten 1kg to pewnie po tym szaleństwie porannym:-)
A co do grilka, to jak się sprawił?? bo sama się nad takim zastanawiałam...
Widzę, że nikogo już nie ma.
Klapicha@ przyszła bardzo nieznacznie i to tylko na jeden dzień. Dzisiaj już tylko minimalne, nieznaczne plamienie.
Poczekam do następnego cyklu.
Cześć Niunia...A nie bierzesz pod uwagę że to nie @ tylko....;-):-D
Hej Dziewczynki!
Pamietacie mnie jeszcze??strasznie sie za Wami stesknilam!!!!!!
Jak to czy pamiętamy... Kim jesteś??;-):-D
No wiesz??? Myślisz że my takie staruszki z zanikiem pamięci...Nie zazdroszczę Ci z pracą...Powiem Ci że ja zarabiam wielkie g* ale cenię sobie że nie mam spokój psychiczny i "w miarę" normalnych szefów...

Emma2 gdzie ty byłaś jak Cię nie było?????:-D Napisz Kochanie co u Ciebie!!!
Katarzynko...Córeczka śliczna:-) A o tym twoim"mężu" od siedmiu boleści staraj się nie myśleć....I zrób jak radziły dziewczyny. Powiedz wprost że nie jesteście razem wtedy dadzą ci spokój...
Buziaki for all...

Zajączku - grill rewelacja, dorsz nam sie upiekł w 15-20 minut i pyszniusi był bo bez tłuszczu.. :) Mogę polecić takiego grilla z ręką na sercu..Zaraz poszukam takiego na allegro to wkleje link..

http://www.foxagd.com/info.php?idprod=kg200

dokładnie taki mamy, niedrogi a niezły - dobry prezent nam babcia zrobiła :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry