reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Troche daleko bym musiala jechac po Ciebie :)) No to fajnie ze mdlosci minely
To fakt, trochę km. by było hehe:-D:-D:-D
Ja zaraz uciekam, muszę dzieciaczki uśpić bo dwie noce miały trochę krótkie:tak: A sama też z chęcią troszkę pośpię, bo ledwo chodzę, a wolę kawy nie pić, ponieważ ostatnio strasznie mocne skurcze nóg i rąk mnie łapią. Może to właśnie brak żelaza???:baffled:

Ja zaraz uciekam, muszę dzieciaczki uśpić bo dwie noce miały trochę krótkie:tak: A sama też z chęcią troszkę pośpię, bo ledwo chodzę, a wolę kawy nie pić, ponieważ ostatnio strasznie mocne skurcze nóg i rąk mnie łapią. Może to właśnie brak żelaza???:baffled:
Skurcze łapią z braku magnezu,potasu i fosforu:-)

A może byłaś na tym co i ja???:-D:-D:-D

Ja była na festynie bezpieczne wakacje w stylu country
Warszawa Ursus

"Bezpieczne wakacje w stylu country" - festyn - Kulturalna Warszawa

Aha, to byłyśmy na innych imprezach :-) JA też się suuuuper bawiłam :-)

Skurcze łapią z braku magnezu,potasu i fosforu:-)

No widzisz, mnie nawet teraz łapią w nogę i ciężko się ich pozbyć. Jak będę na wizycie u gina to powiem, pewnie coś przypisze... Ja mam to pierwszy raz w życiu z taką intensywnością....:-(
No i dzwoniłam o wyniki się dowiedzieć i chyba żelazo będzie też konieczne bo mam ponoć. wg. pielęgniarki b. słabą morfologię. No ale zobaczymy jutro dokładnie.:tak:

No ja tez sie zwijam bo zaraz obiadek i ubieramy sie na wyprawe do ZOO
Ja też już uciekam bo krokiety i barszczyk robię na obiadek. :tak:A jeszcze spanie czeka hehe.
Udanej wyprawy życzę.:-) Ja swojego namówię,to może w ten weekend pojedziemy też do ZOO , a co? hehehe:-D:-D
Papapapapaa :-D

Ostatnia edycja:

Tak jak pisała As, brak magnezu lub potasu :tak: A z kawka to masz rację, że wypłukuje minerały :baffled:

Jak dobrze, że już nie muszę łykać tony tabletek :-D:-D:-D Jak sobie pomysle, że termin miałam dopiero na 4 lipca to się samolubnie ciesze, ze maleńka już na świecie :zawstydzona/y::sorry2:

As, mi się materac podoba :tak: Tym bardziej, że u nas zawsze problem kto nadmucha :-D:-D:-D

reklama
Tak jak pisała As, brak magnezu lub potasu :tak: A z kawka to masz rację, że wypłukuje minerały :baffled:

Jak dobrze, że już nie muszę łykać tony tabletek :-D:-D:-D Jak sobie pomysle, że termin miałam dopiero na 4 lipca to się samolubnie ciesze, ze maleńka już na świecie :zawstydzona/y::sorry2:

As, mi się materac podoba :tak: Tym bardziej, że u nas zawsze problem kto nadmucha :-D:-D:-D
ha ha ha dobre z tym materacem :-D:-D:-D:-D
Ja już wypróbowałam.
Dzieciaki rozłożyły namiot na tarasie i Klaudia od soboty tam śpi.
Chwali i materac i namiot ,więc spoko.
Co do skurczy.
Przyczyną może być jeszcze niski poziom wapnia w przypadku ciązy.
Ja tak miałam z Kubusiem.
Nocne skurcze ściągały mnie z łózka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najlepszym sposobem jest jednak jeść pomidory , migdały i wszystko z tymi minerałami i pierwiastkami.
Oczywiście obowiązkowo w ciązy odpowiednie witaminy i można się wspomagać owocowo-warzywnie.:-)

Do góry