anka26_x_07
Mama Laury :)
Troche daleko bym musiala jechac po Ciebie
) No to fajnie ze mdlosci minely
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To fakt, trochę km. by było heheTroche daleko bym musiala jechac po Ciebie) No to fajnie ze mdlosci minely
A może byłaś na tym co i ja???
Ja była na festynie bezpieczne wakacje w stylu country
Warszawa Ursus
"Bezpieczne wakacje w stylu country" - festyn - Kulturalna Warszawa
Skurcze łapią z braku magnezu,potasu i fosforu:-)To fakt, trochę km. by było hehe
Ja zaraz uciekam, muszę dzieciaczki uśpić bo dwie noce miały trochę krótkieA sama też z chęcią troszkę pośpię, bo ledwo chodzę, a wolę kawy nie pić, ponieważ ostatnio strasznie mocne skurcze nóg i rąk mnie łapią. Może to właśnie brak żelaza???
![]()
A może byłaś na tym co i ja???
Ja była na festynie bezpieczne wakacje w stylu country
Warszawa Ursus
"Bezpieczne wakacje w stylu country" - festyn - Kulturalna Warszawa
Aha, to byłyśmy na innych imprezach :-) JA też się suuuuper bawiłam :-)
Skurcze łapią z braku magnezu,potasu i fosforu:-)
No widzisz, mnie nawet teraz łapią w nogę i ciężko się ich pozbyć. Jak będę na wizycie u gina to powiem, pewnie coś przypisze... Ja mam to pierwszy raz w życiu z taką intensywnością....:-(
No i dzwoniłam o wyniki się dowiedzieć i chyba żelazo będzie też konieczne bo mam ponoć. wg. pielęgniarki b. słabą morfologię. No ale zobaczymy jutro dokładnie.![]()
Ja też już uciekam bo krokiety i barszczyk robię na obiadek.No ja tez sie zwijam bo zaraz obiadek i ubieramy sie na wyprawe do ZOO
To fakt, trochę km. by było hehe
Ja zaraz uciekam, muszę dzieciaczki uśpić bo dwie noce miały trochę krótkieA sama też z chęcią troszkę pośpię, bo ledwo chodzę, a wolę kawy nie pić, ponieważ ostatnio strasznie mocne skurcze nóg i rąk mnie łapią. Może to właśnie brak żelaza???
![]()
ha ha ha dobre z tym materacemTak jak pisała As, brak magnezu lub potasuA z kawka to masz rację, że wypłukuje minerały
Jak dobrze, że już nie muszę łykać tony tabletekJak sobie pomysle, że termin miałam dopiero na 4 lipca to się samolubnie ciesze, ze maleńka już na świecie
As, mi się materac podobaTym bardziej, że u nas zawsze problem kto nadmucha
![]()