reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy

reklama
Nie wiem czy ten temat juz bylam, ale ja go nie pamietam: Rozgladalyscie sie juz, lub kupilyscie maluchom krzeselka do karmienia, jesli tak to jakie, lub jesli widzialyscie jakies fajne dawac linki :tak:

Ostatnia edycja:
co do fotelika to jeszcze nie zmieniliśmy ale zmienimy na britax bo córcia ma i jestem zadowolona z niego, w innym kolorze kupimy synciowi;-)
córa ma szary
Britax Eclipse Si - Black Fusion : mothercare
co do krzesełek do karmienia córcia ma takie i Ben tez takie dostanie;-)http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Feeding/Highchairs-and-Boosters/Chicco-Happy-Snack-Highchair-in-Seventy(0013526)
O tym samym wlasnie myslalam, ale musze sie przejsc do toysa i je obejrzec z bliska, a jestes z niego zadowolona??

My mamy takie
KRZESEŁKO DO KARMIENIA CHICCO MAMMA-NOWA TAPICERK (663652203) - Aukcje internetowe Allegro
i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. No ale ja mam dużą kuchnię i nie muszę go składac. Chociaż taką funkcję też posiada
Bardzo ladne z wygladu, a jest tez wygodne i ma regulowana wysokosc??

Natalko ma regulowaną wysokośc z tego co naliczyłam to 6cio stopniową. Trójstopniową regulację pochylenia siedzicka i trójstopniową regulację odległości blatu. No i do tego ma kółka
To super ! Wlasnie na tej regulacji mi zalezy bo ja lubie karmic malego jak siedze na kanepie i wtedy takie wysokie krzeselko jest dla mie za wysokie;-)

Laski a macie jakieś typy jeżeli chodzi o foteliki samochodowe dla dzieci?

My się chyba zdecydujemy na maxi cosi - co prawda ten mój sknerus marudzi że drogie ale ja nie będę oszczędzać na bezpieczeństwie dziecka.

Myślałam jeszcze o chicco. :baffled:

reklama
Laski a macie jakieś typy jeżeli chodzi o foteliki samochodowe dla dzieci?

My się chyba zdecydujemy na maxi cosi - co prawda ten mój sknerus marudzi że drogie ale ja nie będę oszczędzać na bezpieczeństwie dziecka.

Myślałam jeszcze o chicco. :baffled:

Myszqa podobno najbezpieczniejsze sa firmy Recaro:tak::tak::tak:

Do góry