reklama
ewelina975
W&E&P
Dzień Dobry wszystkim
Widze ze juz po śniadanku ale może zostało coś jeszcze dla mnie 
Pogoda faktycznie dobijająca, znowu nici ze spacerku. Muszę się Wam pochwalić że moja Wikusia dziś obudziła się dopiero po 5 nad ranem
Jeszcze troche i może bedzie przesypiac calutką noc 
Pogoda faktycznie dobijająca, znowu nici ze spacerku. Muszę się Wam pochwalić że moja Wikusia dziś obudziła się dopiero po 5 nad ranem
anneczka1983
Fanka BB :)
heloł
ale jestem śnięta, nic mi się nie chce ( ale optymistka ze mnie )
Kasia ale śniadanko pycha, Karola ma wakacyjne wagary ;-)
Agawa i jak tam kiedy obrona?? wiesz już coś ??
ale jestem śnięta, nic mi się nie chce ( ale optymistka ze mnie )
Kasia ale śniadanko pycha, Karola ma wakacyjne wagary ;-)
Agawa i jak tam kiedy obrona?? wiesz już coś ??
Agawa25
Aneczka no właśnie czekam i czekam
miała babka z dziekanatu dzwonić i nic
chyba ja zadzwonię tam tylko że ona pracę zaczynaja o 11:00
do 15:00 no nic tylko się do dziekanatu wcisnąć na posadkę 
Anita a to się umęczyłaś :-( T jest czy w pracy? bo mogłabyś się w dzień walnąć i odespać ;-)
Ewelina to super ci malutka pospała :-)
a ja słyszę mamamama to muszę leciec bo dramat jakiś w kojcu jest ;-)

Anita a to się umęczyłaś :-( T jest czy w pracy? bo mogłabyś się w dzień walnąć i odespać ;-)
Ewelina to super ci malutka pospała :-)
a ja słyszę mamamama to muszę leciec bo dramat jakiś w kojcu jest ;-)
Agawa25
a nie zje ich? mój M wszystko do buzi pchaa Oskar własnie wyciągnął pewnie ok 100 chusteczek z pudełka i je targa na dywanie..no cóż przynajmniej jest cicho:-)

anneczka1983
wkleiłam parę zdjęć z wesela, nic lepszego nie mam :/
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Ewelina teraz już tak będzie że dzieciątko na każdym kroku zaskakuje.
Anitaa Matuś też często dobierał się do chusteczek. Jak dopadł pudełko to potem już do niczego to się nie nadawało.
Kasia pogoda jest masakryczna. U nas tak średnio pada przez 15 min a potem 5 min grzmi i błyska się.
Agawa ja mam ten sam problem. Suszarki stoją po jednej w pokoju i wygląda to koszmarnie ale nie mam gdzie je dać. No i jeszcze suszy się to 2 dni
Lecę obiad gotować póki Dawid jest w domu. Do później.
Anitaa Matuś też często dobierał się do chusteczek. Jak dopadł pudełko to potem już do niczego to się nie nadawało.
Kasia pogoda jest masakryczna. U nas tak średnio pada przez 15 min a potem 5 min grzmi i błyska się.
Agawa ja mam ten sam problem. Suszarki stoją po jednej w pokoju i wygląda to koszmarnie ale nie mam gdzie je dać. No i jeszcze suszy się to 2 dni

Lecę obiad gotować póki Dawid jest w domu. Do później.
Witam
Anneczka i co mogę dziś liczyć na Ciebie?
Anita bardzo dziękuję za etykietki.Wczoraj koleżanka mi przyniosła i już wysłałam.Nie wyrzucaj ich moze się Karoli przydadzą.Ależ Oskarka smakosz-hihihi.Fakt oczy dokoła głowy trzeba mieć.
Kasia kiedy na wesele idziecie?
Madzia chyba się jednak na Śląsk wybiorę a nie do Szczawnicy.
Anneczka i co mogę dziś liczyć na Ciebie?
Anita bardzo dziękuję za etykietki.Wczoraj koleżanka mi przyniosła i już wysłałam.Nie wyrzucaj ich moze się Karoli przydadzą.Ależ Oskarka smakosz-hihihi.Fakt oczy dokoła głowy trzeba mieć.
Kasia kiedy na wesele idziecie?
Madzia chyba się jednak na Śląsk wybiorę a nie do Szczawnicy.
reklama
Mini55
&&&&&
Anita nasze dzieci to chyba są w jakiejś zmowie
Mój też dał popis ..... Od 24 do 4 budził sie co pół godziny . A potem wstał o 6 
A z niebezpiecznych sytuacji to niedawno taką mieliśmy . Mąż wiercił i w przerwie ciekawski Borys chciał wiertarki podotykać , wypięłam ją więc na wszelki wypadek z kontaktu i zagadaliśmy się z mężem . W pewnym momencie patrze a ten ma wiertło w ręce i śtura nim do kontaktu
Na szczęście do tego zabezpieczonego 

ale oboje mieliśmy już stan przedzawałowy
A ja zwariuje ... Kasiadove coś ty za prognozę wkleiła
nie ładnie oj nie ładnie

A z niebezpiecznych sytuacji to niedawno taką mieliśmy . Mąż wiercił i w przerwie ciekawski Borys chciał wiertarki podotykać , wypięłam ją więc na wszelki wypadek z kontaktu i zagadaliśmy się z mężem . W pewnym momencie patrze a ten ma wiertło w ręce i śtura nim do kontaktu

A ja zwariuje ... Kasiadove coś ty za prognozę wkleiła