reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
hej dziewczyny
Kasia śniadanko super :-)

pogoda mnie po prostu dobija na pocztę miałam iść a tu taka burza :no: idę pranie nastawić tylko gdzie to wszystko będzie schło :shocked2:

Dzień Dobry wszystkim :) Widze ze juz po śniadanku ale może zostało coś jeszcze dla mnie ;)
Pogoda faktycznie dobijająca, znowu nici ze spacerku. Muszę się Wam pochwalić że moja Wikusia dziś obudziła się dopiero po 5 nad ranem :D Jeszcze troche i może bedzie przesypiac calutką noc :)

Aneczka no właśnie czekam i czekam :confused: miała babka z dziekanatu dzwonić i nic :no: chyba ja zadzwonię tam tylko że ona pracę zaczynaja o 11:00 :szok: do 15:00 no nic tylko się do dziekanatu wcisnąć na posadkę :tak:
Anita a to się umęczyłaś :-( T jest czy w pracy? bo mogłabyś się w dzień walnąć i odespać ;-)
Ewelina to super ci malutka pospała :-)

a ja słyszę mamamama to muszę leciec bo dramat jakiś w kojcu jest ;-)

Ewelina teraz już tak będzie że dzieciątko na każdym kroku zaskakuje.
Anitaa Matuś też często dobierał się do chusteczek. Jak dopadł pudełko to potem już do niczego to się nie nadawało.
Kasia pogoda jest masakryczna. U nas tak średnio pada przez 15 min a potem 5 min grzmi i błyska się.
Agawa ja mam ten sam problem. Suszarki stoją po jednej w pokoju i wygląda to koszmarnie ale nie mam gdzie je dać. No i jeszcze suszy się to 2 dni :baffled:

Lecę obiad gotować póki Dawid jest w domu. Do później.

Witam

Anneczka i co mogę dziś liczyć na Ciebie?
Anita bardzo dziękuję za etykietki.Wczoraj koleżanka mi przyniosła i już wysłałam.Nie wyrzucaj ich moze się Karoli przydadzą.Ależ Oskarka smakosz-hihihi.Fakt oczy dokoła głowy trzeba mieć.
Kasia kiedy na wesele idziecie?
Madzia chyba się jednak na Śląsk wybiorę a nie do Szczawnicy.

reklama
Anita nasze dzieci to chyba są w jakiejś zmowie :tak: Mój też dał popis ..... Od 24 do 4 budził sie co pół godziny . A potem wstał o 6 :angry:
A z niebezpiecznych sytuacji to niedawno taką mieliśmy . Mąż wiercił i w przerwie ciekawski Borys chciał wiertarki podotykać , wypięłam ją więc na wszelki wypadek z kontaktu i zagadaliśmy się z mężem . W pewnym momencie patrze a ten ma wiertło w ręce i śtura nim do kontaktu :szok: Na szczęście do tego zabezpieczonego :szok::szok::szok: ale oboje mieliśmy już stan przedzawałowy

A ja zwariuje ... Kasiadove coś ty za prognozę wkleiła :no: nie ładnie oj nie ładnie

Do góry