reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dieta cud - grupa wsparcia dla odchudzajacych, diety, sukcesy i porażki

Justynka jak sie przekonałas do naturalnych bo ja mam na samą myśl cofkę...chyba ze w mizerii to zjem;-)

reklama
na kopenhaskiej sie przełamałam a wrzuciłam do niego wtedy kawałki jabłka i pomarańczy a teraz to już luz, jem bez niczego i pychotka; chyba po prostu przejadły mi się smakowe. Spróbuj stopniowo może od dodawania jakichś owoców;-)

Kaka - ja też uwielbiam same, szczególnie Activii. Ale możesz spróbować z truskawkami np, albo z cynamonem ??

Ja wczoraj zero słodyczy:-)
Ale taka mnie ochota naszła na coś więc zjadłam garść Nestle Fitness (z czekoladą) mam nadzieję że to nie bomba kaloryczna:zawstydzona/y:

Dziś dzień drugi!!!

No a ja od rana się obżeram. Najpierw jajecznica z 1 kromką chlebka , potem groszek i czereśnie :) Zrobiłam sobie ten poziom BIM i mam 26 ale ja bym chciała zrzucić tylko 4 kg Jak jestem za szczupła nie wyglądam za dobrze. Mam taką sylwetkę że po prostu dobrze wyglądam jak mam troszkę ciałka :)

A ja miałam pierwsze podtknięcie:-( Otworzyłam lodówke a tam kiełbaska taka swojska. Nie mogłam sie oprzeć:baffled:Jestem strasznie zła na siebie:wściekła/y: ale pyszna była:-p

reklama
Kaka ja do nturalnych sie przekonalam kiedys zaczynajac od tego z Danona chyba z miodem on jest.i potem juz normalnie bez problemu;-)
trzymam za Was kciuki!!!!

Do góry