reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

hej :-)

moja torba juz spakowana ale.... ciuchy na wyjscie dla mnie - o tym jakos zapomnialam :baffled:
zapakuje spodnice ciazowa (chodze w niej od poczatku marca i caly czas jest dobra choc przybylo mnie sporo :tak:), jakas bluzke i gitara ;-)

reklama
hej :-)

moja torba juz spakowana ale.... ciuchy na wyjscie dla mnie - o tym jakos zapomnialam :baffled:
zapakuje spodnice ciazowa (chodze w niej od poczatku marca i caly czas jest dobra choc przybylo mnie sporo :tak:), jakas bluzke i gitara ;-)
Ja wezme wygodny dres i adidaski albo klapki sportowe na wyjscie ze szpitala. Po co mam sie stroic jak 10 minut autem i bede w domu;-)

ja najchętniej wzięłabym swoja sukienkę ciążową - można ją nosić również bez brzuszka, tyle że nie wiem czy biust mi się w niej potem zmieści, bo teraz jest dość opięta; ciuchy na wyjście muszę więc jeszcze przemyśleć, ale to ciut później;-)

moja spodnica jest the best ;-) byla dobra jak brzuch ledwo odstawal i teraz jak mam wielka pilke przed soba ;-)
no i nie bedzie widac tej mega pieluchy (zastanawialam sie nad spodniami ale wlasnie ten podklad mnie zniechecil do gatek) - taka mam przynajmniej nadzieje ;-)

Ja zobaczę jaka będzie pogoda i mojemy M powiem co ma mi przywiśc do ubrania, będzie wiedział zresztą będę miała telefon przy sobie to będziemy na bierząco się konsultować:-)

Ja sobie też kupiłam Alles i polecam, bardzo wygodny...
Widzę, że każda się pakuje, a ja jakoś nie umiem się zabrać do tego tym bardziej teraz jak się ledwo ruszam :(
Na wyjście chce sobie kupić dres i polówkę, bo w tym mi wygodnie...

Ja sobie też kupiłam Alles i polecam, bardzo wygodny...
Widzę, że każda się pakuje, a ja jakoś nie umiem się zabrać do tego tym bardziej teraz jak się ledwo ruszam :(
Na wyjście chce sobie kupić dres i polówkę, bo w tym mi wygodnie...
Nic się nie martw ja jeszcze nawet nie zaczęłam się pakowac owszem mam majtki poporodowe,piżamy ,szlafrok i parę innych duperelek ,ale jeszcze apteke usze koniecznie odwiedzić;-)

GOSIU chodzi Ci o sklep SATINE? Jeśli tak to ja się tam wybieram ale mam plan, że po porodzie. Teraz chcę sobie kupić jakieś dwa bezszwowe - widziałam w necie Medela ma takie i można je kupic w sklepie na Sadybie (Powsińska - w ogóle to się wybieram do tego sklepu bo tani - znalazłam go niechcący na allegro nazywa się Boboland maja tez sklep internetowy i tam jest więcej niz na allegro). A takie ładne biustonosze z fiszbinami chcę kupić jak mi sie laktacja unormuje. Te Alles są na prawdę bardzo fajne - używałam ich jak karmiłam Anielkę (teraz na uszy moge sobie je założyć tak mi biust urusł :baffled: nie wiem co to będzie), nie czujesz się wiecznie jak matka karmiąca, bo to jest po prostu ładna bielizna z funkcją do karmienia a nie bawełniana szmatka na biust

Tak, Olu, Satine. ;-) Ja chyba też się wybiorę do tego sklepu na Sadybie.

Karincia - ten sklep jest na Puławskiej w okolicach Dworkowej.. Puławska 24b www.satine.pl

Nic się nie martw ja jeszcze nawet nie zaczęłam się pakowac owszem mam majtki poporodowe,piżamy ,szlafrok i parę innych duperelek ,ale jeszcze apteke usze koniecznie odwiedzić;-)

No ja też jeszcze po kilka pierdół do apteki no i po pampersy, bo nie mam dla Małej
Już nie powiem o torbie, że nie mam :-)

reklama
Do góry