Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wezme wygodny dres i adidaski albo klapki sportowe na wyjscie ze szpitala. Po co mam sie stroic jak 10 minut autem i bede w domu;-)hej :-)
moja torba juz spakowana ale.... ciuchy na wyjscie dla mnie - o tym jakos zapomnialam
zapakuje spodnice ciazowa (chodze w niej od poczatku marca i caly czas jest dobra choc przybylo mnie sporo), jakas bluzke i gitara ;-)
Nic się nie martw ja jeszcze nawet nie zaczęłam się pakowac owszem mam majtki poporodowe,piżamy ,szlafrok i parę innych duperelek ,ale jeszcze apteke usze koniecznie odwiedzić;-)Ja sobie też kupiłam Alles i polecam, bardzo wygodny...
Widzę, że każda się pakuje, a ja jakoś nie umiem się zabrać do tego tym bardziej teraz jak się ledwo ruszam
Na wyjście chce sobie kupić dres i polówkę, bo w tym mi wygodnie...
GOSIU chodzi Ci o sklep SATINE? Jeśli tak to ja się tam wybieram ale mam plan, że po porodzie. Teraz chcę sobie kupić jakieś dwa bezszwowe - widziałam w necie Medela ma takie i można je kupic w sklepie na Sadybie (Powsińska - w ogóle to się wybieram do tego sklepu bo tani - znalazłam go niechcący na allegro nazywa się Boboland maja tez sklep internetowy i tam jest więcej niz na allegro). A takie ładne biustonosze z fiszbinami chcę kupić jak mi sie laktacja unormuje. Te Alles są na prawdę bardzo fajne - używałam ich jak karmiłam Anielkę (teraz na uszy moge sobie je założyć tak mi biust urusłnie wiem co to będzie), nie czujesz się wiecznie jak matka karmiąca, bo to jest po prostu ładna bielizna z funkcją do karmienia a nie bawełniana szmatka na biust
Nic się nie martw ja jeszcze nawet nie zaczęłam się pakowac owszem mam majtki poporodowe,piżamy ,szlafrok i parę innych duperelek ,ale jeszcze apteke usze koniecznie odwiedzić;-)
Ja tam toreb walizwk i walizeczek od groma mam bo często wyjeżdżamy ,więc dodatkowej na pewno nie bedę dokupywać:-).Miejsca JUŻ nie mamNo ja też jeszcze po kilka pierdół do apteki no i po pampersy, bo nie mam dla Małej
Już nie powiem o torbie, że nie mam :-)