Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
cześć dziewczyny,
pogoda do kitu, a miałam nadzieję wyskoczyć z młodym choć na chwilę do sklepu... no bo dzień taty i chieliśmy kupić śpiochy, bo widziałam wcześniej ale nie pomyślałam żeby kupić... mam najfajniejszego tatę na świecie, ale jak tu wyjść jak ciągle pada
buu zła jestem, ja na dzień mamy dostałam takie fajne nosidełko, tylko poczekam jeszcze ze dwa tygodnie i będziemy mogli się nosić, przyda się na pewno nad morze, bo jedziemy 3.07 na 10 dni do Pobierowa, też się trochę martwię podróża, ale bardziej ogromem rzeczy jakie są niezbędne.... fotelik, bujaczek, wózek z gondolą, wanienka, bo tam tylko prysznic, no i masa naszych betów
, ale tak się pocieszm że moi rodzice podróżowali nad morze z nami dwiema i całą kupą rzeczy, bez samochodu, więc my na pewno damy radę.
Młody ma chyba dzień śpiocha, właśnie mu się kimło, więc ja chyba też skorzytsam zwłaszcza, że wszystko porobiłam, a nocka super 21 - 4 - 7
pogoda do kitu, a miałam nadzieję wyskoczyć z młodym choć na chwilę do sklepu... no bo dzień taty i chieliśmy kupić śpiochy, bo widziałam wcześniej ale nie pomyślałam żeby kupić... mam najfajniejszego tatę na świecie, ale jak tu wyjść jak ciągle pada

Młody ma chyba dzień śpiocha, właśnie mu się kimło, więc ja chyba też skorzytsam zwłaszcza, że wszystko porobiłam, a nocka super 21 - 4 - 7