reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

ale wam zazdroszcze słonca! u nas pochmurno...

moja spała od 9 do 5 rano cudnie, więc jestem wyspana w nocy tylko ryczałam bo mała nosek zadrapała i dużo krewki poleciało a rano sie okazało że raneczka mała wiecej krwi... i więcej stracu niż to wszystko warte

aha miłego opalania:-)

nadii mi sie juz zaczyna ale biore witaminki :-)

reklama
witam babki u nas20 stopni i szykujemy sie powoli najakis spacer i zakupy, zbieramy sie w myslach a pujdziemy pewnie kolo 13 jak zawsze
madunia walnieta masz tesciowa ale ciekawe jak moja bedzie jak pojedziemy do pl we wrzesniu.
moja znow ladnie zasnela o22 z mala pobudka na zarcie o 23 a potem to 5 i 7.30 jakzwykle i spalysmy do 9 rano
daje fote do wgladu bo babcia przyslala sliczne bodziaki:tak:

Załączniki

• ha.jpg
    ha.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Witajcie :)
Dzisiaj mniej wyspana, szukam sposobu na uśpienie dziecka wieczorem, najlepiej we własnym łóżeczku.
Po południu idziemy do doktora ale znów nie będziemy się szczepić, bo jestem sama, za tydzień pójdziemy jak już M. będzie :tak: i tak co tydzień chodzimy sobie do doktora, szukamy przyczyny powiększonych węzłów chłonnych :baffled: Słońca nadal nie ma, dzisiaj spojżałam na pogodę w onecie, pokazują do poniedziałku burze i deszcze, w niedzielę troszkę lepiej, bo bez burzy :-p dziecko marudzi...

Hejka!!!
U nas kolejny dzień z rzędu szaro, zimno i deszcz :-(
Nocka OK, karmienie co 2 godziny, pobudka o 6-ej, ale tatuś wziął wtedy Anię na zabawę, a ja mogłam się godzinkę normalnie przespać póki nie poszedł do pracy.
Teraz półtorej doby sam na sam z córeczką.
Ma_Dunia - pocieszyłaś mnie z tymi kupkami, moze rzeczywiscie mogą być rzadziej. Tylko martwią mnie te prężenia, bo widać, ze Ani dokucza ten brzuszek, boli ją i płacze.

Kurczę, dziewczyny, podeślijcie trochę słońca, bo zwariuję w tym domu. A na deszcz nie chcę małej zabierać jeśli nie muszę gdzieś wychodzić. Po co potem walczyć z przeziębieniem małej albo swoim...

Klucha - fajne body! A fotka super! Jak z reklamy ciuszków dla dzieci :-)

Cześć wszytstkim!!!

A nie mówiłam że wieczorem będzie burza i była z taką fajną wielką ulewą w którą oczywiście wracaliśmy autkiem do domu od moich rodziców.
Konstancja i ja pobiłyśmy rekord w spaniu pobudka była o 24 ,5 i ja wstałam o 10.30 a moje dziecię o 11 i teraz znów śpi:-D:-D na 15 idziemy na szczepienia i oddaję kompa do unowocześnienia i nie wiem kiedy go odzyskam:szok::szok: jak ja przeżyję bez bb ,już mi jest źle:-:)-(.I jak ja was doczytam....
KAMILE85-kiecka pierwsza klasa

witam !
nie bylo mnie troszke ale zagladalam.

Kamile suknia super,Nadii--gratuluje,cudne zdjecia!!!

byla u mnie tydzien matka i blogoslawie dzisiejszy dzien bo juz pojechala.Byla nie do zniesienia.JAk jest taka ''dochadzaca''to jest spoko a tak to po prostu myslalm ze ja rozszarpie.No nic sie jej nie podobalo.Tak jakby tu byla pierwszy raz.Czepiala sie o wszystko mimo ze traktowalam ja ja krolewne bo spala w pokoju Alexa a on z nami w duzym.A ta bzdziagwa wstala ktoregos dnia i narzekala ze ja obudzil w nocy.Kurde no nie poznaje jej.

reklama
Gosiu ja normalnie zazdroszczę przespanych nocek. :sorry2: U mnie jak się budzi co 3-4 godzinki to ja już zadowolona. A cala noc to już tylko marzenie :rolleyes:

Ja sama jestem w szoku że On tak szybko zaczął mi przesypiać nocki, miał chyba około 1,5 miesiąca i od tamtej pory nasze noce są całe przespane, w ogóle to takie złote dziecko że szok.

Do góry