Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

?
), a potem spacer w promieniach słońca. :-) Julian zgodnie kooperował i większość czasu słodko spał, mieliśmy tylko dwa przystanki na karmienie, po lunchu w restauracji i na ławeczce nad rzeką. Teraz jeszcze śpi a ja doczytuję BB. ;-)
Waham się pomiędzy Samsung‘iem i Panasonic’em, budżet określiliśmy na 300-350€. Macie może jakieś godne polecnia marki czy modele? 
Co do węzełków, pan doktor twierdzi, że zanikają, został jeden, ale mnie się wydaje, ze ten jeden zrobił się twardszy. Dostaliśmy skierowanie na usg szyi i brzucha z oceną wątroby i śledziony. Idziemy już jutro, po znajomości pana doktora, do szefa naszej przychodni chirurga dziecięcego na izbę przyjęć do szpiala, jestem bardzo zadowolona, że szybko i że nasz doktor tak się stara i traktuje nas indywidualnie (młody jest to jeszcze się nie nabawił rutyniarstwa). W sumie to małemu nic nie jest, tylko te węzełki powiększone. Nieee nie czytam i nie myślę dlaczego wątroba i śledziona, do jutra wytrzymam 

iiiii, że w naszą noc poślubną z K trochę witaminki S mieliśmy i chociaż się zabiezpieczyliśmy gumeczką gin kazał przed zażyciem tabletki zrobić profilaktycznie test ciążkwy 

hehe ale się uśmiałam, no ale test ujemny hihi