reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

reklama
no tak robiłam od tyłu doka nei znalazłam posta i do przodu :p wiec wychodziło ze czytałam 2 razy ;P tak mi sie łatwiej nie pomieszać - bo na jednej stronie sobie zjezdzam do mojego posta i czytam od niego :)

Sara - mnie ostatnio tez często głowa boli :/ - a w ogóle to wczoraj miałam problemy ze snem - położyłam sie koło 23 i do 3 w nocy sie męczyłąm o 3 mi sie przysneło to jakieś trzaski stukania mnie obudziły - Juli sie rozkopała i nie wiem ze zości chyba kpała w karuzele ( tączęść co trzyma wszystko i zamocowana na brzegu łóżka)

Sara - jesteś nie możliwa! z tym smokiem SZOK !

Ewelcia - masakra!!! :/ Moja teściowa jest ok zupełnie inna - poprosze zeby posiedziała u nas jak mała śpi - ok bierze se krzyzówki i siedzi - mała sie obudzi to nosi ( nie buja pokazaliśmy jak nosić zeby mała nie płakała) i spoko- o co bym ją nie poprosiła to nigdy nie ma problemu...

Sara! Właśnie skończyłam się turlać ze śmiechu! Świr jesteś:-D:-D:-D:-D- fajnie wyszło!
Krlnk- jeśli chodzi o teściową to ja podobnie jak Ty, nie mogę narzekać- dlatego nie udzielam się na tamtym wątku. Jak potrzebujemy to pomaga bez problemu, ale jak ja jestem w domku, to nosa nie wścibia:-). W sumie dzięki niej mogę od czasu do czasu pójść do gabinetu popracować.
Ewelcia- to masz super urlop w Polsce- odpoczniesz jak nic! Bidulko!
A tak poza tym, to ja już mam dość tej pogody!!! Będę o tym pisać codziennie, bo już mnie dobija! A jak wczoraj czytałam, że Moje maleństwo miała upał 30st. to płakać mi się chciało;-). Dziś u nas nie pada-jak narazie, ale jest mgła i jakoś tak zgniło...bleeee

Sara, no rozwaliłaś mnie tym tekstem!buhahaha:-)

Nik_a - nie chcę Cię dobijać, ale u mnie tez dziś pięknie. Słońce świeci, już jest bardzo ciepło. Musze przebrac małego w sam bodzik z długim rekawem i wybierzemy się na spacer poopalać nogi ;-)

Ciekawe co tam u ATsoni... Czytałam że w Olsztynie jakieś burze przeszły i miasto podtopione:szok:
Mam nadzieję, że wszystko w porządku.

Sara! Właśnie skończyłam się turlać ze śmiechu! Świr jesteś:-D:-D:-D:-D- fajnie wyszło!
Krlnk- jeśli chodzi o teściową to ja podobnie jak Ty, nie mogę narzekać- dlatego nie udzielam się na tamtym wątku. Jak potrzebujemy to pomaga bez problemu, ale jak ja jestem w domku, to nosa nie wścibia:-). W sumie dzięki niej mogę od czasu do czasu pójść do gabinetu popracować.
Ewelcia- to masz super urlop w Polsce- odpoczniesz jak nic! Bidulko!
A tak poza tym, to ja już mam dość tej pogody!!! Będę o tym pisać codziennie, bo już mnie dobija! A jak wczoraj czytałam, że Moje maleństwo miała upał 30st. to płakać mi się chciało;-). Dziś u nas nie pada-jak narazie, ale jest mgła i jakoś tak zgniło...bleeee
Nik_a dzisiaj chyba bedzie powtorka z pieknej pogody:tak: Narazie zapowiada sie super:-) Az sie dziwie ze w PL brzydka pogoda a tutaj LATOOO!! Przewaznie jest na odwrot:rofl:

a w ogóle to sie musze pochwalić jestem na diecie SB od niedzieli i wiecie ile schudłam?! 2.2 kg!!!!!!!!!
Co to jest za dieta juz kilka razy slyszlam o tym na forum a nadal nie wiem:zawstydzona/y::-p

Mala wlasnie mi przysnela a ja jem sniadanko;-) Na 12.30 idziemy na rehabilitacje.. a tak mi sie nie chce bo pogoda sliczna a my bedziemy musieli gnic w tym gabinecie:sorry2: No ale dla dobra Amelki trzeba isc:-)

Moje maleństwo korzystajcie z pogody bo nie wiadomo jak długo będzie trwać,chociaż ja w zeszłym roku koniec czerwca i lipiec spędziłam u męża i było pięknie,norki się smiali że takiego lata to u nich dawno nie było :-)

Jeszcze wam na dobranoc opowiem co dzis odwalilam:-D:-D:-D
Wiec wzielam Juli na przewijak,przewijam,skonczylam przewijac a ona w ryk-no to mowie zagrzechocze jej grzechotka i zatkam smoczkiem.Ale smoczka znalezc na tym przewijaku nie moge,mowie moze spadl,lukam na podloge,pod lozeczko-nigdzie nie ma wiec wzielam inny smoczek.Za 3h przewijam Juli znowu,odklepjam pampersa a tam wylatuje z pupy smoczek:-D:-D:-DNormalnie zawinelam ja w pampka ze smokiem:szok::-DZe tez ja nie uwieral hehe.To cos jak chirurdzy zaszywaja narzedzia w pacjentach:-D:-D:-D
Sara ona właśnie płakała chyba dlatego że ją ten smok uwierał:-D:-):-D

a co do pogody to u mnie też jak na razie pięknie:-)

reklama
Do góry