reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam pierwsza?:happy2:
Mały jak zawsze zarządził pobudkę o 6.30:dry:pogoda szara i pochmurna, ale do reala muszę skoczyć, mam nadzieję że u nas tez takie ceny jak u Anduli:tak::-D
Dziękuje dziewczyny ale sama się zdziwiłam, myślałam że prof sobie żartuje ale promotorka potwierdziła:tak::-)
Miłego dzionka i więcej słonka!!!:tak:

Witam!

Kicrym serdeczne gratulacje. Wiedziałam, że tak będzie;-):tak::-)
Dzieciaki wstały po 6 - nic się nade mna nie litują:no:
Jak na razie nie pada - sukces jakiś. Wybieram się do sklepu kupić Oldze buciki, sponsorowane przez dziadzia. Ale mam obawy, czy będą numery, tzn. 19, bo w sezonie z tym juz kiepsko.

Kicrym - gratulacje!!! celujący na obronie - super!!!
My wstałyśmy o 08:00, zaraz zmykamdo sklepu bo nawet na śniadanko nic w lodówce nie mam:no:
do potem:-)

Zosia od 2 dni wstaje znowu po 7:-D Ciekawe, jak długo;-) W poniedziałek idziemy zbadać siuśki, ale już jestem zła, bo skończylismy antybiotyk i od 2 dni kupy po pępek, więc znowu mam wizję bakcyli:baffled: Przepłukuję rivanolem, ale nie wiem, czy to cos da:no:
Kicrym - gratulacje:-):-):-):-) Ty to zdolna jesteś, celujący??? Zakupy, zakupami,ale celujący to ja bym opiła że hej:-D
Kicrym - napisz, czy u ciebie tez takie ceny, bo zastanawiam się, czy też się wybrać:tak:
A ja wczoraj w końcu wybrałam się na rolki i nawet trochę ćwiczyłam! No i kolacji nie jadłam:baffled: i przeżyłam:-D
Zosia nabyła nową umiejętność - wskazuje na lampę (albo cokolwiek co zwisa z sufitu, np. kwiatek) i mówi : lamba! Może mało praktyczne, ale bardzo efektowne;-)

Hej,

Wpadłam na moment, bo u mamy jestem, popatrzeć, czy Kicrym wróciła w końcu z obrony i widzę, że wróciła i to z jakim stopniem:szok: Serdeczne gratulacje! Teraz to już pewnie per "Pani" będziemy się musiały do Ciebie zwracać, bo do geniusza po imieniu nie wypada;-)

No a wczoraj po południu zmarł mój dziadek:zawstydzona/y: Potwornie się męczył te ostatnie dni, więc lepiej, ze już to za nim, ale przykro strasznie...choć prawdę mówiąc jeszcze to do mnei nie dotarło. W poniedziałek jedziemy na pogrzeb, a do tego czasu chyba zostane u mamy, bo razem z drugim dziadkiem kiepsko to wszystko znoszą.

Postaram się wpadać i poczytać co u Was, ale pisać na razie nie bardzo mi się chce:zawstydzona/y:

surv...to smutne wieści..współczuję, zostań z mamą jak najbardziej...trzymaj się jakoś

Kicrym...no ja opiłam Twój sukces wczoraj dwoma łykami piwka:-D:-D:-D:-D no ale jak czytam że 6 to powinnam jeszcze dwa zapodać:-D

No a ja zakładam blond perukę i idę zamówić jakieś materiały do remontu...wczoraj sobie uświadomiliśmy że trochę on jednak potrwa:baffled::baffled::baffled: bo różnica w poziomach jest duuuuża i musi być wylewka....a ja myślałam że po wylewce to na drugi dzień podłogę można kłaść:baffled::baffled: a tu czytam w necie 6 tygodni:szok::szok::szok:....och że ja nie zaczęłam męczyć małża wcześniej:wściekła/y::wściekła/y:
no trudno...zrobimy to w stylu włoskim....na żywioł...niech się dzieje wola nieba a Łucek grzecznie w brzuszku mamusi mieszka bo wczoraj to jakby tak chyba groził że sie wyniesie:szok::szok: no ale odleżałam coby się chłop nie awanturował i dzisiaj mogę funkcjonować...o ile jaśnie Książe nie zmieni zdania:-):-)

witam się wreszcie i ja!!! wyjazd miałam udany, Palina jest świetna, taka cieplutka kobita, kurcze a jaka zgrabna:tak: a Lena przecudowna:-) na początku jak ciotkę zobaczyła to się lekko wnerwiła, że jakaś baba jej urywa drzemkę a później po przebaczeniu, rozdawała mi taaakie uśmiechy:szok::-D:-D:-D słodkości normalnie:tak: acha uprzejmie donoszę cioci Pabli, że ślimaczek jest zjedzony, co oznacza zaakceptowany:-D:-D:-D bardzo dziękujemy za prezencik!!!:-)
wczoraj też nie miałam jak wejść do moich koleżanek:no: bo najpierw byłam sobie u kosmetyczki i wiecie co zrobiła,?? dokleiłam rzęsy na miesiąc;-) (była promocja to jak nie skorzystać z niej:cool2:) oczywiscie wersja dla M, ze robiłąm henne:-p i nic to, że rzęsy mi się teraz zawijają o brwi, ale o i tak nie zauważył:no:...chłopy:sorry2: no a później spakowaliśmy sie daliśmy nura do rodziców, a tu surprise internet nie działa:angry: no ale mężusia zdolny chłopak naprawił sprzęcicho i ja od rau nura do Was zrobiłam:-D:-D:-D
idę teraz Was poczytać, bom się stęskniła:tak:
acha Kicrym pamiętałam i rzucałam hokus pokus czary mary Kicrym zdaj nam tu egazmin mały:-p

Surv przykro mi bardzo trzymajcie sie !!
Kicrym Ty kujonie;-);-) heheh zartuje super ze 6 zasluzylas ciesze sie:tak:
Tosika dobrze ze wrocilas poprosimy o fotki rzesisk:tak::-)
Post aby remont poszedl szybko .
Mis wstal o 7 ja jeszcze dospalam do 9 M zrobil sniadanko wiec juz od rana przezarta jestem :baffled::baffled:U nas cieplo ale pochmurnie zadnych planow na dzis nie mamy..
Milego dnia:-)

reklama
Nie wiem czy u Was tak jest ale u na wyłączyli klimę...normalnie taka duchota a ja muszę na zakupy i potem USG z Łuckiem:baffled::baffled::baffled:
Litości

Do góry