reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Agunia wysłałm Ci PW. A jeśli chcesz adres domowy to też mogę Ci wysłać :-)
Jeśli chodzi o Darię to niestety jest tak jak piszesz. Ona jest dzieckiem samotnym bo matka zajmuje się chłopakiem a dziadkowie ... też nie są dla niej najlepsi. Do tego jej nikt nie wychowuje i tak naprawdę to całość spada na mnie bo ja muszę jej pokazywać jak należy się zachowywać bo Mateusz bierze przecież z niej przykład. STrasznie mi jest jej żal ale ...

reklama
Agunia zgadzam się z Tobą - mieszkanie z kimś nie jest proste, wymaga wielu kompromisów. :happy2:
Karola ja mam fajnych rodziców a mimo to nie wyobrażam sobie mieszkania z nimi w dorosłym życiu :tak:
Mrowa masz rację "dziadkowie są od rozpieszczania" :-)
Ania super że siusiak naprawiony :-)

Ostatnia edycja:
dzień dobry :-)

zacznę od tego że Mikołaj ma dwa zęby :-):-):-) nocka cała przespana :szok::-D:tak:
Beti no nieźle z tymi fachowcami macie :-D;-)
Kasia stanowczo za stary :-p:-D:szok:(bez urazy)
Karolcia jak z kryminału mi tu wyskoczyłaś :-D Beata Rz ;-) nie mogę teraz sobie przypomnieć potem na nk zobaczę ;-)
Ania dobrze że juz w porządku u Piotrusia :-)
Mini i jak nocka dzis? smoka nie ucinałaś już :-D

lecę kawkę pic bo coś niewyspana jestem :-D:-D:-D

nie będę samolubna
trochę słonka na dziś :-)
coffeeart2.jpg

Witam

Wpadłam się tylko zameldować i uciekam na Rynek.Może zdążę przed kolejną burzą.
Karola pamiętam o dentyście.Podaję nr tel do gabinetu: 014 626-01-38. Nazwya się Agata Oskwarek.

Karolcia ja ci nie zrzucam winy an ciebie. Ja to widze inaczej nieznam twoich teściów osobiście jedynie z twoich postów i ich nie bronie wcale chce ci tylko pokazac inna strone . mnie sie wydaje ze oni nie sa nauczeni miłości i opiekuńczości i nie umija jej pokazac i robia to nie udolnie własnie w tkai sposób kupujac dzieciom słodycze i pozwalenie na to czego rodzice zabraniaja;-) taka jest istota bycia dziadkami;-)Widac po przykładzie Anety ze ja wychowali an swoje podobieństwo wiec nie oczekuj ze nagle sie zmienia . Kazdy z ans ma swoje wady i nawyki i ciezko jest mieszkac z innymi ludzmi pod jednym dachem. Ja sama wiem ze tez bym nie dała rady meiszkac z rodzicami czy teściami choc to barzdo dobrzy ludzie którzy by nam nieba przychylili gdyby mogli:tak:Mysle ze jak sie wyprowadzicie to bedziecie miec lepsze stosunki z tesciami:tak: Nie uwieze ze twoi rodzice robia co im kazesz i nie naginaja waszych zasad ;-)
kończe ten temat bo wyjdzie ze to ja jestem sprawca całego tego zamieszania;-):-D:-D
Dana a co bedziesz robic na rynku?
Kasiu moze coś zmajstrujecie w nowej sypialni;-)
Agawa gratulacje dla zebnego Mikołaja a jak ci idzie nauka?

Hejka!!!

Danusia a po co na ryneczek wybywasz:??

Madzia pakujesz się już??? pogoda chyba się uda:tak::tak::tak:,
Ania super że z Piotrusiem ok.:happy2::happy2:

reklama
Do góry