Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Acha, nie wiedziałam, że tak to trzeba jak na posiew, ale już będę wiedziała, a radę mm też sobie zakoduję, na pewno kiedyś się przyda
. A z tym sikaniem w wodzie, to jak sięgam pamięcią, gdy byłam mała i była pora k apieli to mimo, iż wysikałam się przed wsadzeniem mnie do wanny to i tak w wannie posikałam. A Ami dziś jak już miała wyjść z wody, też siknęła, a jaka radocha była 

mamita, trzymam kciuki i za to, by się udało pobrać mocz bez większych problemów i za to, by wszystko było ok w moczu.
Ja przez tą pogodę jakiegoś "depresanta" dziś złapałam, nic mi się nie chce i na R od progu jak tylko wrócił jadaczkę piłuję, straszna jestem
...normalnie trzeba mnie gdzieś odizolować na czas tej dennej pogody...a co gorsza ma tak być jeszcze przynajmniej do poniedzaiłku 

. A z tym sikaniem w wodzie, to jak sięgam pamięcią, gdy byłam mała i była pora k apieli to mimo, iż wysikałam się przed wsadzeniem mnie do wanny to i tak w wannie posikałam. A Ami dziś jak już miała wyjść z wody, też siknęła, a jaka radocha była 

mamita, trzymam kciuki i za to, by się udało pobrać mocz bez większych problemów i za to, by wszystko było ok w moczu.

Ja przez tą pogodę jakiegoś "depresanta" dziś złapałam, nic mi się nie chce i na R od progu jak tylko wrócił jadaczkę piłuję, straszna jestem
...normalnie trzeba mnie gdzieś odizolować na czas tej dennej pogody...a co gorsza ma tak być jeszcze przynajmniej do poniedzaiłku 

no i niech przestanie padać bo tak mi żal tych ludzi co ich zalewa:-(
dzisiaj mnie rozbroiła pobrudziła rączkę błotem najpierw próbowała wytrzeć o bluzeczkę a jak się nie udało to usiłowała zlizać
;-)Ale wtedy jeszcze był przed operacjami;-)W końcu musiało się tak to skończyć.
Ale sie nie doczekałam bo poleciały tylko 3 krople
A wynik potrzebuje na wtorek bo muszę mieć na przyjęcie do szpitala więc będzie to jedyna możliwa próba!!!
Na szczęscie zdązyłam uffff...
zdejmuje skarpety i stoi na gumolicie i chyba mu zimno bozawsze zesika sie na podloge
aaa pojechaliscie chyba w czwartek,zapomnialam