reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
ja tylko na chwilke niestety:dry: ale muszę zmykać do urzędu pracy :dry: jak mi sie nie chce:sorry2:
z dobrych wieści to to że szwagierka zaczeła rodzić :tak: i dzis pojawi sie nowa dziołcha :tak::-D Julcia:-)
trzymajcie kciukaski;-)

Wszystkie tulkam i życze Miluskiego Dnia :-)

reklama
Witam:-)
ja tylko na chwilke niestety:dry: ale muszę zmykać do urzędu pracy :dry: jak mi sie nie chce:sorry2:
z dobrych wieści to to że szwagierka zaczeła rodzić :tak: i dzis pojawi sie nowa dziołcha :tak::-D Julcia:-)
trzymajcie kciukaski;-)

Wszystkie tulkam i życze Miluskiego Dnia :-)
ale fajnie tzn ona pewnie wolałaby mieć to już za sobą:-D:-Dtrzymam kciukasy co by szybko i sprawnie poszło:tak::tak:

Witam :tak:

Ruszyliśmy wczoraj w końcu na działkę :tak: Helenka się wyhasała :tak: Miała kolegę do zabawy :tak: Przywieźli go żeby się ospą zaraził:sorry2:
Anika przespała większość czasu na powietrzu, za to w nocy było gorzej :baffled:

WSZYSTKIEGO NAJ DLA PIETRUCHÓW :tak::tak::tak:

Malinka, gratulacje dla zębolka :-p

witam poniedziałkowo:happy2:
wsztstkiego naj naj w dniu imienin dla naszych forumowych piotrków aguni anabubki myszuni i mojego;-);-);-);-);-);-);-)

u mnie nocka fajna wyspałam się bo antoszka tylko raz się obudził o 5 za to jak obudził się o 6.30 tak już nie śpi:no::no::no:ale przynajmniej tatusia obudził bo na 7 do pracy szedł:tak::tak::tak::tak:
a chwalę się.....antoni ma 3 zęba prawą górną jedyneczkę:tak::tak:
Dolanczam sie do zyczen :tak::tak:
Gratuluje zeboola:tak::tak::tak:

witajcie
nie popostuje bo wpół żywa jestem Maks nas pozarażał
od rana się do przychodni dobijałam tel a po 1h ubrałam dzieci i poszłam by od razu przyjeli a tam ani z miłym uśmiechem że pediatra od 14 bo moja na urlopie 2 przyjmuje i już miejsc brak moge se podejśc i jak tu nie zlinczować ich
roznosi aż mnie

malinka gatki kolejnego zębulka
As gratki postów :))
zdrowka zycze:tak::tak:

a mnie ucho już nie boli uupiii :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
pomógł wik :tak::tak::tak::tak::tak::tak: smarowałam za uchem,rozgrzało i już jest super :-):-):-):-)
no to super ze juz ucho nie boli:tak::tak:

Witam i ja jestem jakas nie wyspana sama nie wiem czemu bo dosc dlugo spalam:baffled::baffled::baffled::baffled: Ja sie wam taz pochwale Emily dostala tez nastepnego zembola juz szostego teraz dostala gorna dwojeczke z prawej a z lewej lada moment tez wyjdzie bo juz ja widac:tak::tak::tak:

Dolanczam sie do zyczen :tak::tak:
Gratuluje zeboola:tak::tak::tak:

zdrowka zycze:tak::tak:

no to super ze juz ucho nie boli:tak::tak:

Witam i ja jestem jakas nie wyspana sama nie wiem czemu bo dosc dlugo spalam:baffled::baffled::baffled::baffled: Ja sie wam taz pochwale Emily dostala tez nastepnego zembola juz szostego teraz dostala gorna dwojeczke z prawej a z lewej lada moment tez wyjdzie bo juz ja widac:tak::tak::tak:

gratki kolejnego zęba czyli ida tu hurtowa zęby :)))

Witam WSZYSTKICH!!!

Wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy do Rudy Słowskiej na rybkach. Lubimy tam jeździć do dzieciaki cały dzień na dworze i Seweryn ma się gdzie wyhasać a tam nawet pomyśleli o dzieciaczkach i zrobili piaskownice. Aja złapałam nawet rybkę oczywiście całkiem przypadkiem, bo mąż poszedł za potrzebą i pilnowałam wentek i akurat było branie. Seweryn tak sie wylatał a jeszcze poznał kolegę i koleżankę o której mówił że jest za mała do zabawy w piasku, że w samochodzie już spał. :-):-):-)

Ja też dołanczam się do GRATULACJI.
A odnośnie tych zęboli To możliwe żeby 3,5 miesięcznemu bobasowi szły już ząbki?

Ostatnia edycja:
Witam WSZYSTKICH!!!

Wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy do Rudy Słowskiej na rybkach. Lubimy tam jeździć do dzieciaki cały dzień na dworze i Seweryn ma się gdzie wyhasać a tam nawet pomyśleli o dzieciaczkach i zrobili piaskownice. Aja złapałam nawet rybkę oczywiście całkiem przypadkiem, bo mąż poszedł za potrzebą i pilnowałam wentek i akurat było branie. Seweryn tak sie wylatał a jeszcze poznał kolegę i koleżankę o której mówił że jest za mała do zabawy w piasku, że w samochodzie już spał. :-):-):-)

A odnośnie tych zęboli To możliwe żeby 3,5 miesięcznemu bobasowi szły już ząbki?

a to twoje dziecko ma 3 miechy i juz w piaskownicy sie bawi??????????

reklama
Witam WSZYSTKICH!!!​

Wczoraj mnie nie było, bo pojechaliśmy do Rudy Słowskiej na rybkach. Lubimy tam jeździć do dzieciaki cały dzień na dworze i Seweryn ma się gdzie wyhasać a tam nawet pomyśleli o dzieciaczkach i zrobili piaskownice. Aja złapałam nawet rybkę oczywiście całkiem przypadkiem, bo mąż poszedł za potrzebą i pilnowałam wentek i akurat było branie. Seweryn tak sie wylatał a jeszcze poznał kolegę i koleżankę o której mówił że jest za mała do zabawy w piasku, że w samochodzie już spał. :-):-):-)​

A odnośnie tych zęboli To możliwe żeby 3,5 miesięcznemu bobasowi szły już ząbki?​
kochana wszystko jest mozliwe moj m dostal dwa pierwsze zeby jak mial 2 miesiace a jak byl w wieku naszej corki mial juz prawie wszystkie:szok::szok::szok:

Do góry