P
patrysia*
Gość
Witajcie,
Wpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?
![]()
kobitko ty to kochana masz taki zgrabniutki brzusio :-)nie będziesz miec problemów z rostępami;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie,
Wpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?
![]()
nigdy nie wiadomo co jeszcze wyskoczy:-)kobitko ty to kochana masz taki zgrabniutki brzusio :-)nie będziesz miec problemów z rostępami;-)
cześć Babeczki
a wy znowu o jedzeniu: i to jeszcze o ciastach...pyszności
Niunia, na sałatkę się piszęUwielbiam
Buziaki dla całej ferajny BB![]()

Witajcie,
nigdy nie wiadomo co jeszcze wyskoczy:-)
Dzień dobry :-)Witam Kinguś:-)
mój nie jest za bardzo spostrzegawczy tak ze nie wiem czy cos zauważy

Dziękuje dobrze tylko trochę za gorąco dla mnieLoree, Patrysiu, Kinguś, Gosiu, Kroptusiu, Olica jak się czujecie moje ciężarówki??

Będzie dobrze, tyle kciuków będzie za Ciebie trzymanych, że nie będziesz się czuła samaUmówiłam się na HSG - jadę w piątek. Niestety musze jechać sama a M. do mnie dojedzie jak wróci. Mam nadzieję że CRP wyjdzie dobrze i będą mi mogli zrobić to HSG...

Mi to się nawet nie chce nosa z domu wystawić a wieczorem to pójdę na spacer ale po sklepie ;-)a potem chce iść na spacerek chociaz powoli dostaje lenia
Śliczny brzusioWpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?

Katarzynko śliczny zgrabny brzuszek masz!! jak się czujesz jak maleństwo kopie bardzo??
czekam na zdjęcia:-)Dzień dobry :-)
Śliczny brzusio
Mój już się robi piłeczkowaty ;-) w środę robię zdjęcie to się pokażę ;-)