reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Kobitki te które już popiły ten alkohol poprostu juz nie pić więcej :tak:i niezamartwiać się my piszemy juz ogólnie aby poprostu przed chęcią się przypomniało to co napisałyśmy tu i nie pić;-)

Dlatego od papierosow i alkocholu powinnysmy trzymac sie z daleka to jest nasze dziecko przeciez je kochamy noworodkowi tez przeciez nie dacie wina, czy innego alkocholu, ani papierosa wiec traktujcie swoje fasolki jak swoje noworodki, bo one nie sa niczemu winne .Wiec dlaczego maj placic swoim zdrowiem za nasza glupote.

Dlatego od papierosow i alkocholu powinnysmy trzymac sie z daleka to jest nasze dziecko przeciez je kochamy noworodkowi tez przeciez nie dacie wina, czy innego alkocholu, ani papierosa wiec traktujcie swoje fasolki jak swoje noworodki, bo one nie sa niczemu winne .Wiec dlaczego maj placic swoim zdrowiem za nasza glupote.

Ale po co sie tak od razu nakrecac, przeciez kazda z nas jest dorosla i zdaje sobie sprawe z tak podstawowych rzeczy. Ok napilam sie tego piwa ale nie oznacza to ze chce zrobic krzywde swojemu dziecku wiec wyluzujcie juz, mysle ze kazdy zrozumial:-D

DORMARK o właśnie picie czy palenie w czasie ciąży to tak samo jakbyśmy podawały to noworodkowi czy dziecku starszemu:tak:bardzo fajnie to powiedziałaś :tak:wiele kobiet niezadaje sobie z tego sprawy bo myśli że jest dzidzia w macicy i nic się nie stanie ale jednak nie bo to wszystko się dostaje tak jak np.pijemy mleko czy jemy tak samo tytoń kofeina i alkohol się przedostaje:sorry2:ja wogóle nie pije i nie pale i kawy także nie pije a w ciąży to nigdy bym tego niezrobiła tym bardziej:no:

reklama
Nie chce nikogo nakrecac tylko nie kiedy niektorym trzeba niekiedy wytlumaczyc jak dziecia , ale juz z tym tematem spokoj mowie wam na dzisiaj dobranoc , strasznie mi smutno z powodu Pati i sama sie teraz boje czy z moja fasolka nic nie jest bo nie mam rzadnych objawow.

Do góry