Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pati, strasznie mi przykro...........trzymaj się....................Żegnam się z wami, moje dziecko nie żyje.... ciąz aobumarała pod koniec 7tc lub na poczatku 8tc...
powodzenia dla was
Każda ilość alkoholu szkodzi dziecku, bo dla płodu to jest po prostu trucizna!!ej dziewczyny już nie przesadzajcie od pół szklanki piwa raz na jakiś czas nic się chyba złego nie stanie.ja też ostatnio wziełam chyba ze 4 łyczki;-)
Żegnam się z wami, moje dziecko nie żyje.... ciąz aobumarała pod koniec 7tc lub na poczatku 8tc...
powodzenia dla was
Żegnam się z wami, moje dziecko nie żyje.... ciąz aobumarała pod koniec 7tc lub na poczatku 8tc...
powodzenia dla was
Pati strasznie mi przykro naprawde nie wiem , co powiedziec , ja tez zaczynam sie martwic bo u mnie nie ma rzadnych objawow ciazowych czy wszystko jest ok. Pati bede o Tobie pamietac trzymaj sie i napüewno Ci sie uda zostac mama.Żegnam się z wami, moje dziecko nie żyje.... ciąz aobumarała pod koniec 7tc lub na poczatku 8tc...
powodzenia dla was