reklama
pszczółka maja
Fanka BB :)
kms gratulacje córeczki, kolejna babeczka w naszym gronie 
kurcze a ja nie miałam badań na tą toksoplazmozę. fakt ze pierwsze badania zlecal mi inny lekarz i nawet wtedy wr nie zlecil, ale kurcze ten mogl sie zainteresował. a czytalam ze powinno się je robiś 3 razy w ciąży tzn raz w każdym trymestrze. nie ma co zrobię je prywatnie bo nie uśmiecha mi się stać w kolejce do lekarza tylko po skierowanie.
kurcze a ja nie miałam badań na tą toksoplazmozę. fakt ze pierwsze badania zlecal mi inny lekarz i nawet wtedy wr nie zlecil, ale kurcze ten mogl sie zainteresował. a czytalam ze powinno się je robiś 3 razy w ciąży tzn raz w każdym trymestrze. nie ma co zrobię je prywatnie bo nie uśmiecha mi się stać w kolejce do lekarza tylko po skierowanie.
kinguś
Nie poddam się
Mi weterynarz powiedziała, że częściej się z surowego mięsa ludzie zarażają niż od zwierząt.Ja też miałam badanie na toksoplazmoze na początku ciąży i wynik był negatywny, zawsze mieszkałam z kotami i psami teraz też mam 3 koty i psa ale ich nie badałam.
Ze zwierzętami można się bawić tylko mi lekarka powiedziała aby po nich kuwety nie czyścić
![]()
Śliczne fotkiBardzo Wam dziękuję![]()
Nadrobiłam dziś zaleglości w skanowaniu i kilka fotek pozwole sobie wkleić - taki przegląd od początku:

Jakieś zakłady robicie z M ??Dzisiaj wieczorkiem mamy wizyte ,jestem ciekawa kto tak rozrabia w brzuszku;-)

boozqowa
Październik 09'
Ja miałam zakład z moim!
O becikowe
I wygrałam bo jest dziewczynka ;]
własnie wrócilam,w końcu usłyszałam bicie serduszka i prawdopodobnie będzie córeczka:-):-):-) maleństwo waży 542g ,jestem załamana łożysko jest obniżone w poniedziałek kolejna wizyta zobaczymy co dalej:-(i usłyszałam że szyjka jest za długa prawie 8cm
Ostatnia edycja:
reklama
cyniczna
Fanka BB :)
No, to Ci zdjęcia porobił pamiątkowe hahahaha. Przegląd rentgenowski niemalże. Takie to sobie powinien zostawić, a Tobie to dać zdjęcie buziaczka.
Dlatego właśnie nie mam zdjęć z ostatnich usg, bo Dzidzia nie pokazała się. Kiepskie ujęcia same hahaha
Dlatego właśnie nie mam zdjęć z ostatnich usg, bo Dzidzia nie pokazała się. Kiepskie ujęcia same hahaha