lenka 2910
Zaangażowana w BB
Ja też robiłam badanie na toksoplazmoze i wyszło że nie przechodziłam jej ani jej obecnie nie mam, więc musze uważać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potwierdzone przez dwóch lekarzy. Pierwsze badanie mialam 19.06. w medivowerze, wczoraj kolejne robiłam prywatnie w klinice Novum - gorąco polecam, niesamowity lekarz, pokazywał, mierzył, i tłumaczył wszystkow co tylko miżliwe bswyło na tym etapie ciąży. dziewczyny robiłyście badania na toksoplazmozę?
U mnie juz po połówkowym - będzie dziewuszka - tak jak chciałam tzn, tak "strzelalismy" (codziennie temperatutka, wykresik itp i się udało.Potwierdzone przez dwóch lekarzy.
Jeśli chodzi o badania na toksoplazmozę to mialam dwa-na poczatku ciaży i teraz w połowie.
U mnie juz po połówkowym - będzie dziewuszka - tak jak chciałam tzn, tak "strzelalismy" (codziennie temperatutka, wykresik itp i się udało.Potwierdzone przez dwóch lekarzy. Pierwsze badanie mialam 19.06. w medivowerze, wczoraj kolejne robiłam prywatnie w klinice Novum - gorąco polecam, niesamowity lekarz, pokazywał, mierzył, i tłumaczył wszystkow co tylko miżliwe bswyło na tym etapie ciąży.
Mała waży 545 g , kość udowa już ma 4 cm. Niestety taka wstydliwa ta moja kobietka, że nie chciala pokazać buźki, cały czas sie zaslaniała a jak ją lekarz trochę poszturał to zacisneła piąstki, aż się śmiał ,że mała gardy przybrała i do ciosów gotowa :-) moja krew
Jak tzlko M udostepni mi skaner wkleję kilka fotek.
Ja robiłam. Nie mam przeciwciał ale mam kota ale go zbadałam i jest zdrowy:-)dziewczyny robiłyście badania na toksoplazmozę?
Super, gratulujęU mnie juz po połówkowym - będzie dziewuszka .

, zawsze mieszkałam z kotami i psami teraz też mam 3 koty i psa ale ich nie badałam.
Ze zwierzętami można się bawić tylko mi lekarka powiedziała aby po nich kuwety nie czyścić