reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Filmik mam na aparacie jak zgram i bede umiec o wkleje;-)
Anneczka super ze kieca zakupona:-)zawsze mozesz zdjecie swoje w niej zrobic i nam pokazac;-)
Crunch a fuj:-p:-p:-p:-p:-p super ze wróciłas, moi tez od poniedziałku mocza tyłki w basenie;-)
Agata my dzis idziemy do znajomych na basenik:-)

a tak w ogóle laski to kiedy jakies piffkowe zrobimy hmmm???????????

Witam :-)
Widzę, że się dwie zguby znalazły i od razu na forum weselej :-)
Ale dziś cudna pogoda - ja chcę na urlop!!!! :tak:
Kuba dziś pierwszy dzień w dyżurnym przedszkolu. Rano było ok, mam nadzieję, że mu się spodoba :tak: Teraz jest w grupie z Tymciem Nikii :-)
Crunch super kawka :-)
Aneczka ubierz sukienke i dawaj zdjęcie ;-):tak:

Lato , lato wszędzie :-D

Mini i jam tam? najpierw macie teorie nie? ile godzin teraz jest bo chyba sie pozmieniało odkad ja robiłam ;-)
Tak najpierw jest teoria w następny piątek egzamin z teorii a potem już jazda 30 godzin . Tylko trochę mało mi się wydaję . Jak Mikusiowe kasowniki ??

Mini to powodzenia życzę Ci:tak::tak:
dzięki :tak::-D

mini po pierwsze witam (bo chyba mnie nie było jak przybyłaś ;-)) i gratuluję zapisania się na kurs :-)
Witam również :tak:

Witam :-) Wreszcie mamy lato - uff jak gorąco
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hurraaaaaa

My już na dzisiaj jesteśmy przygotowane - basenik rozłożony :-)
My wczoraj też Borysa moczymy , mamy mini basen balkonowy :-pJeszcze tylko grilla zapalimy :-pi zaczniemy oficjalnie sezon wakacyjny :-D

Nooo, fajna :tak: Ja czegoś szukam na wrzesień ,,, wesele brata mi się szykuje

hello
Mini :-D kasowniki ok ida w górę :-D:tak:
Agata Crunch fajnie że jesteście od razu się forum rozruszało :-)
Anneczka sukieneczka super ;-)
mrówa ja tez filmików nie umiem załączać ;-)

mój K dziś na półkolonię wybył do osiedlowego domu kultury i jakoś tak mi pusto :szok: i cicho w domu :sorry2:

reklama
Do góry