reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobryyy :-)
Ale gorącoooo :dry: oszaleję zaraz, w domu mam 30 stopni :baffled:
Teraz mały po wielkich trudach zasnął, ale co chwilę się przebudza, tzn jęczy tak z zamkniętymi oczami, chyba bolą go te dziąsełka. Rano znowu miał gorączkę, ale przeszła po Ibufenie. Lekarka powiedziała że to przez ząbkowanie, ale ja tam nie umiem wypatrzyć żadnego zębolka, mam nadzieję że jakoś szybko nadejdzie, bo się wykończymy - i ja i Bartek.

No a tak w ogóle to
STO LAT DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM :-)

Asiulka, wszystkiego dobrego :-)

reklama
Dzień dobryyy :-)
Ale gorącoooo :dry: oszaleję zaraz, w domu mam 30 stopni :baffled:
Teraz mały po wielkich trudach zasnął, ale co chwilę się przebudza, tzn jęczy tak z zamkniętymi oczami, chyba bolą go te dziąsełka. Rano znowu miał gorączkę, ale przeszła po Ibufenie. Lekarka powiedziała że to przez ząbkowanie, ale ja tam nie umiem wypatrzyć żadnego zębolka, mam nadzieję że jakoś szybko nadejdzie, bo się wykończymy - i ja i Bartek.

Olcia łączymy się z Wami w bólu ząbkowania:-:)-:)-:)-(, u nas to samo...wczoraj jakoś uspokiła się po czopku, od dzisiaj podaje jej homeopatyczne granulki i zobaczymy czy cos pomogą....

U nas pediatra wypatrzyła trzy miejsca w ktorych dziasełka są zaognione;-);-);-)

wiadomosc od pyciolka:
nocki kiepskie i rodzinkę mam w domu wiec na razie nie mam czasu na bb i was pozdrawiam wszystkie:tak::tak::tak:
wiadomosc od beciaczka: przez moment nie będę na bb, pozdrów tez wszystkie dziewczyny ode mnie postaram się niedługo odezwać,

dziewczyny maci sposoby na te upały:confused::confused:
bo ja już nie mam siły, u nas w cieniu 30 stopni:szok:, nic się nie chce, głowa boli, i jakaś angina mnie bierze, pewnie przez te zimne prysznice i lodowate napoje, które ostatnio wlewam w siebie prosto z lodówki

Madzienka, chodzi o granulki Chamomilla Dagomed ? A jak je podajesz?

Tak, 3 razy dziennie rozpuszczam jej pięć granulek i podaję!!!!:tak::tak::tak:

Czy zadziała okaże sie, podobno w ostrych bolach można podawac po 5 granulek co godzinę

Ja mam czopki Viburcol i Efferalgan i podaję jej na zmianę

Ostatnia edycja:
Tak, 3 razy dziennie rozpuszczam jej pięć grnulek i podaję!!!!:tak::tak::tak:

a w herbatce też można to podać? bo mój Bartek wody nie chce pić :sorry2:
a tam na tym leku jest napisane że jak się rozpuszcza to trzeba przytrzymać w ustach bo to ma się wchłaniać w jamie ustnej - jak mam go zmusić żeby od razu nie połknął, tylko przytrzymywał w ustach płyn?

I jeszcze daj znać jaki to czopek? Viburcol? Bo dziś mężowego wyślę do apteki, to mi coś zakupi...

reklama
a w herbatce też można to podać? bo mój Bartek wody nie chce pić :sorry2:
a tam na tym leku jest napisane że jak się rozpuszcza to trzeba przytrzymać w ustach bo to ma się wchłaniać w jamie ustnej - jak mam go zmusić żeby od razu nie połknął, tylko przytrzymywał w ustach płyn?

I jeszcze daj znać jaki to czopek? Viburcol? Bo dziś mężowego wyślę do apteki, to mi coś zakupi...

Ja rozpuszczam w malutkiej ilości wody i podaję taką miareczką do lekarstw...Jula oczywiscie lyka to ale nie wyobrazam sobie wlozyc jej do buzi tych kulek:sorry2::sorry2::sorry2:na pewno troszeczke jej zostaje-mam taką nadzieję:-D:-D:-D:-D

Do góry