reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Hejka!!!

OOO dwie zguby:tak::tak::tak:super że się znalazlyscie:happy2::cool2::cool2:zazdroszczę wam tych basenikow:happy2:
Kasiu wow ma Karolcia mocne nogi:shocked2::shocked2::shocked2:
Beti hej hej to gdzie teraz Kuba chodzi na dyżur??? tam na Kosciuszki??
za piwkiem zawsze jestem:happy2::happy2::happy2::-D
Anusia wow...
to szalejesz:cool2::cool2:

reklama
Teraz jest ogolnie 30 godzin:tak:i inne manewry na placu:tak::tak:
a Mini to mówisz o egzaminie wew.pewnie:happy2::cool2:to powodzenia

no to polazłam niepotrzebnie dzisiaj...rada dopiero jutro - nikt łaskawie mnie nie poinformował o zmianie:baffled:
agata a jakże - mało tego, że podglądać to jeszcze sama bym się wpakowała do basenu :-D:-D:-D
u nas po basenie - Regina sobie z nim dzisiaj poradziła
"mamusiu ale to przecież taka mała dziurka":angry:
muszę skombinować drugi
i zamierzam kupić duży parasol - może któraś coś poleca? będę wdzięczna za pomoc
beti dobrze, że Kubuś zadowolony :-)
anneczka śliczna sukienka :tak:
zaraz idę położyć Igora na drzemkę...która staje się coraz krótsza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

heloł
ja tylko na chwilkę bo jestem zjaęta w pracy:no:
Agataxk jak jesteś to poszukaj mi tkaiego baseniku z dmuchanym dnem, bo nie zamówiłam go wtedy jak mi pokazywałaś, a teraz by się przydał :baffled:
a może ktoś wie gdzie można taki kupić?

reklama
Crunch - czekam - wody po kostki więc możemy popływać :-D i przywieź maszynkę do lodów

Ostatnia edycja:
Do góry