reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ha ha serio?
My będziemy oglądac to:
Triogue Manor, Portlaoise, Co. Laois - Property.ie i jeszcze jeden dom ma gościu,ale za 750 :dry:

Aha nie wiem czy wiesz Wolfia,ale ta strona www.property.ie ma czasem lepsze okazje niż daft.
Serio;-) A na Triogue Manor mam znajomą z BB z lutówek:-D
Ja tam chyba wszystko możliwe przeglądam i większość się powtarza:-p
A ten za 750eur, to może ten:confused:
http://www.daft.ie/searchrental.daft?search=1&selected_agent=&id=744429&s[agent_id]=3875&s[p]=qpvyrwwx
Bo tylko chyba taki 3sypialniowy ma ReMax za tyle;-)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczyny ....

ja dopiero przyszla mama ale ciesze sie ze moge dolaczyc do forum . mam nadzieje ze pomozecie mi podczas tych najblizszych miesiecy bo to moja pierwsza ciaza i bardzo sie boje . teraz mam 8-9 tydzien - lekarze nie moga sprecyzowac

Do góry