reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Tymusiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

51586d1238401001-urodziny-dzis-obchodzi-cukierki.jpg

reklama
ja we wtorek odpadam:-( jedziemy do Kraka inne dni jak najabrdziej:tak:
oooooo - a do Ikei się nie wybierasz przypadkiem ;-)

crunch pewnie ratownik "zaratował " i teraz odpoczywa :-D:-D:-D:-D
ohohoh....ten ratownik jest lepszy niż BPU :-D:-D:-D

A gdzie dziś Crunch się zawieruszyła???
miałam dzisiaj radę i znowu awanturę z sąsiadką...musiałam ochłonąć :-D:-D:-D

anneczka to nieźle poszalałaś ;-)
beti jak zupa smakowała? może jeszcze jakąś gastronomię otworzysz :-D
anita pytanie co Ty mu dałaś jeść, że tak pospał :szok:
agawa zdrówka dla Was!

Hejka!!!

Dziewczynki ale czacik:tak:niemożliwe jestescie:-D:-D:-D
Madzia no własnie nie jedziesz czasem do IKEI??? Bo jak tam malutką prośbę bym do Ciebie miała:blink::blink::blink:
Agatka zdrówka dla Mikołajka:happy2::happy2:super że już masz termin obrony:happy2:W tez ma katar troche niestety:dry::dry::dry:
Anusia.. he he super a tempo straszne bylo???
Super te baseniki i piaskownice:-D

A ja kurcze w przyszły czwartek szczepię pneumokoki i mam nadzieję że w przejdzie:tak::tak::tak:
a przedwczoraj bylam na wiśniach i porzeczkach u tesciowej:happy2:i już pierożki porobiłam i pomrozilam i takie wiśnie w cukrze i soku:happy2:
byliśmy wczoraj w Radlowie z chłopakami:happy2:W się troche popluskał bo byliśmy po południu:happy2::happy2:a dziś miałam w planie basen:baffled:ale pogoda kijowa wiec nici:confused:pojde najwyżej w poniedziałek:sorry2:

dzień doberek :-)
gdzie się podziewacie na taką pogodę?
śniadanie podano
image2.jpg

agunia oby do czwartku wszystko przeszło...
na meningokoki też się decydujesz?
nie wiem za co się mam dzisiaj zabrać - najchętniej poszłabym spać :-D
dzieci wstały o 6:30 więc nie najgorzej:cool2:
teraz rozrabiają w kuchni:dry:

reklama
Edytko jeszcze nie wiem.... ale Agasiowa mówi że pneumo najpierw się szczepi:tak::tak::tak:zdecydowalam się bo dzieci mnij choruja:cool2:

Do góry