reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Nie wszystkie poszly spac:)Niektore dopiero sciagnely do domu.
A tak w ogole to ja tu nowa jestem,nie kojarze jeszcze ludzi,nie za bardzo wiem jak sie tu poruszac,nie wiem kto gdzie odpowiedzial,ale powoli moze jakos zaskocze.Jak na razie to ide lykac wiesiolek:)

Nauczysz sie szybciutko wszystkiego :)

ja tez jeszcze nie spie... ucze sie do egzaminu :baffled: kurna, boli mnie to podbrzusze nadal, bol promieniuje na nogi... ehh.. cos czuje, ze to jednak taki bol na @ :-:)-(wiecie co, mam juz coreczki i przyznam sie szczerze, ze nigdy nie myslalam, ze zajscie w ciaze moze nie byc wcale takie latwe, takie hop siup :-( kolorowych snow wszystkim...

I jak tam, nauczyłaś się czegoś? :)

Kobietki! dziś 28 dc, zazwyczaj mam @ 25-27 dc, robiłam rano test i ani cienia drugiej kreseczki :-( myślicie, ze to jest jeszcze jakaś szansa?

A jak tam tempka u Ciebie?

Temperaturka sie trzyma 36,8, ale czasem spadała dopiero w 2 dniu @, więc nic pewnego :-(
gaba82 trzymam kciuki! może nam w tym miesiącu dopisze szczęście :-)

A mi dzis tempka spadla wczoraj byla 37,00 a dzis:-( 36,80 i ta wredna @ przyszla:-:)wściekła/y:. No coz zaczynam 9 cykl staran...

Straszna szkoda:-(. Ja już po @ i zaczynam 4 cykl starań. Zakupiłam 20 testów owu, 5 ciążowych i po raz pierwszy w tym miesiącu zaczęłam mierzyć temperaturę. Mam nadzieję, że też mi się w końcu owulkę uda określić i z wakacji przywieźć fasolkę:-)

reklama
Straszna szkoda:-(. Ja już po @ i zaczynam 4 cykl starań. Zakupiłam 20 testów owu, 5 ciążowych i po raz pierwszy w tym miesiącu zaczęłam mierzyć temperaturę. Mam nadzieję, że też mi się w końcu owulkę uda określić i z wakacji przywieźć fasolkę:-)
Oj uda Ci się, uda:tak: Ja jak tylko zaczęłam mierzyc tempkę i kupilam testy owu to zafasolkowałam:tak:Pomogło mi to, Tobie tez pomoże:tak: A musze przyznac, że nie wiedziałam kiedy mam owulację ito:tak:

Do góry