reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
A mnie coraz bardziej piersi bolą, niestety na @
Kochana piersi bolą tez na Fasolkę
Także póki nie mam @ jest nadzieja. Jeszcze 4 dni masz więc wsyztsko się może zdarzyc. Ja testowałam 28dc a cykle mam 29dniowe.

xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Nie wszystkie poszly spacNiektore dopiero sciagnely do domu.
A tak w ogole to ja tu nowa jestem,nie kojarze jeszcze ludzi,nie za bardzo wiem jak sie tu poruszac,nie wiem kto gdzie odpowiedzial,ale powoli moze jakos zaskocze.Jak na razie to ide lykac wiesiolek![]()
Nauczysz sie szybciutko wszystkiego
ja tez jeszcze nie spie... ucze sie do egzaminukurna, boli mnie to podbrzusze nadal, bol promieniuje na nogi... ehh.. cos czuje, ze to jednak taki bol na @ :-
-(wiecie co, mam juz coreczki i przyznam sie szczerze, ze nigdy nie myslalam, ze zajscie w ciaze moze nie byc wcale takie latwe, takie hop siup :-( kolorowych snow wszystkim...
I jak tam, nauczyłaś się czegoś?
Kobietki! dziś 28 dc, zazwyczaj mam @ 25-27 dc, robiłam rano test i ani cienia drugiej kreseczki :-( myślicie, ze to jest jeszcze jakaś szansa?
A jak tam tempka u Ciebie?
Agniesiak85
Ale mnie zawsze bolą parę dni przed @
Trzeba czekac Kochana
:-) albo idź na betkę

xXxIzuLQaxXx
Ale mnie zawsze bolą parę dni przed @
Czekaj cierpliwie
Klaudyna_a
xXxIzuLQaxXx
Temperaturka sie trzyma 36,8, ale czasem spadała dopiero w 2 dniu @, więc nic pewnego :-(
gaba82 trzymam kciuki! może nam w tym miesiącu dopisze szczęście :-)
Ważne że się jeszcze trzyma
katarynka32
Zaciekawiona BB
A mi dzis tempka spadla wczoraj byla 37,00 a dzis:-( 36,80 i ta wredna @ przyszla:-wściekła/y:. No coz zaczynam 9 cykl staran...
Straszna szkoda:-(. Ja już po @ i zaczynam 4 cykl starań. Zakupiłam 20 testów owu, 5 ciążowych i po raz pierwszy w tym miesiącu zaczęłam mierzyć temperaturę. Mam nadzieję, że też mi się w końcu owulkę uda określić i z wakacji przywieźć fasolkę:-)
reklama
Agniesiak85
Straszna szkoda:-(. Ja już po @ i zaczynam 4 cykl starań. Zakupiłam 20 testów owu, 5 ciążowych i po raz pierwszy w tym miesiącu zaczęłam mierzyć temperaturę. Mam nadzieję, że też mi się w końcu owulkę uda określić i z wakacji przywieźć fasolkę:-)
Oj uda Ci się, uda
Ja jak tylko zaczęłam mierzyc tempkę i kupilam testy owu to zafasolkowałam
Pomogło mi to, Tobie tez pomoże
A musze przyznac, że nie wiedziałam kiedy mam owulację ito