reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

wiecie co dziewczyny- mrówki to pikus; u mnie na balkon przylatuja ciągle gołębie; jak nas nie było na weekend to miałam cały balkon zasrany, że aż mi się płakac chciało.............
a ostanio jest jeszcze gorzej bo rano jak wchodzę do duzego pokoju słyszę tylko tuptuptup.... i wyłażą z pokoju - spod firanki na balkon:wściekła/y::-(

reklama
Hejka dziewczynki!!!

Edytka powiem szczerze że zaryzykuje szczepienie:tak:bo się boje chorob:baffled:a jak bedzie nie wiem:confused:
Agawa zdrówka Mikołajkowi:cool2:
Mini miłego weekendu :happy2:i nauki of course także:happy2:
Madzia dla mnie tez malutko :blink:to transit odpada wyślę Ci po południu pw:tak::tak:i dzięki:-D
Kasiu pneumo za 60:dry::dry::dry:czy o hibie mówisz:confused:bo pneumo za 260:shocked2:
zjadlam wlasnie 1kg czeresni:confused::confused::baffled:

wypluje te słowa natychmiast!!!!!
chyba awaria jest an serwerze:dry:
:-D:-D:-D dobra wypluwam :szok::-D
hej
Ale była wczoraj pogoda co ?:-D żeby to uczcić wybraliśy się z Borysem do parku :tak:
A ja uczę się pilnie do testów i jak juz przysiadam przed kompem to w celu edukacyjnym .
Wybywamy na weekend i mamy zamiar rozkoszować się słoneczną pogodą :tak: czego i wam życzę :tak:
Pozdrawiam
to ucz się ucz :tak: i udanego wyjazdu :-) następnym razem jak się do parku wybierasz to trąb na forum :tak: co tak sama będziesz chodzić ;-)
jakoś nie zauważyłam po Reginie :confused:

super! dla mnie niewiele więc transit odpada - chyba, że Agunia jakiś komplet mebli :cool2:
a szamanka? szkoda gadać...
"masz coś zrobić z tymi dziećmi i koniec kropka!"
taki m.in tekst usłyszałam :shocked2:
no niezłą masz sąsiadkę :szok::wściekła/y: zapodaj jej cos na uspokojenie :-D;-)
wiecie co dziewczyny- mrówki to pikus; u mnie na balkon przylatuja ciągle gołębie; jak nas nie było na weekend to miałam cały balkon zasrany, że aż mi się płakac chciało.............
a ostanio jest jeszcze gorzej bo rano jak wchodzę do duzego pokoju słyszę tylko tuptuptup.... i wyłażą z pokoju - spod firanki na balkon:wściekła/y::-(
ojoj to nie fajnie faktycznie :baffled: jakiegoś stracha musisz postawić :sorry2:

Hejka dziewczynki!!!

Edytka powiem szczerze że zaryzykuje szczepienie:tak:bo się boje chorob:baffled:a jak bedzie nie wiem:confused:
Agawa zdrówka Mikołajkowi:cool2:
Mini miłego weekendu :happy2:i nauki of course także:happy2:
Madzia dla mnie tez malutko :blink:to transit odpada wyślę Ci po południu pw:tak::tak:i dzięki:-D
Kasiu pneumo za 60:dry::dry::dry:czy o hibie mówisz:confused:bo pneumo za 260:shocked2:
zjadlam wlasnie 1kg czeresni:confused::confused::baffled:
no to ładnie pojadłaś :-D:-D:-D:szok::szok::szok: jutro z wc nie wyjdziesz :-D:-D:-D
ale mi smaka zrobiłaś :tak: szkoda mi kupować jak u siorki całe drzewo jest :-p tylko musze czekać do niedzieli:sorry2::blink:

nie napisalam wam co po lekarzu :baffled: antybiotyku mam nie dawać bo jednak nie jest tak źle a na biegunkę dostaliśmy jakiś syrop:dry:

najgorsze jest to że dalej go czyści i nie bardzo pomaga wszystko :no: kupiłam mu do nawadniania saszetki i mam nadzieję że się poprawi bo apetytu brak a picie na siłę ..

ostatnie mieszkanie jakie wynajmowaliśmy było oblężone przez gołębie
i już wolę mrówki :-D:-D:-D:-D
agunia każde dziecko jest inne więc może akurat u Was nie będzie chorób albo przynajmniej mniej
czereśnie to pewnie Twój obiad ;-)
agawa zdrówka dla Mikusia
oby biegunka szybko minęła
a sąsiadce to chyba kupie kozę...jak ją sprzeda może będzie jej lżej :-D:-D:-D:-D
z nią nie da się porozumieć
próbowałam grzecznie, mniej grzecznie i żadnego skutku to nie przynosi :baffled:
najwidoczniej muszę OLAĆ :-D

Crunch moze szamanka Ci plagę zesłała :szok::-D Współczuję sąsiedztwa :no:
Agunia pneumo 23 to tańsza szczepionka i kosztuje około 60 :tak:
Mini powodzenia w nauce - dobrze Agawa z parkiem mówi :tak:
Ja mam fazę na bób - dziś kilo gotuję :szok::-D

reklama
moje dziecko zasnęło na podłodze :szok::zawstydzona/y:

Agunia, dziewczyno z Twoją figurą to te czereśnie powinnaś zagryzać kotletem schabowym :tak:

Crunch współczuję mrowek, u nas na razie bez atrakcji :blink:

Kasia uwielbiam bób :tak::-p

Do góry