reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja grilluję, a tu widzę mężów sobie babeczki podkradają (i to na dodatek młode mężatki, wstyd normalnie) dobrze ze mój nie informatyk:-D:-D:-D

Młoda wykąpana, wciskam jej właśnie kaszke i też zaraz spadam do lodówy po piwko, bo mam chęć, a na grillu nie bylo jak wypić, bo trza było gromadkę do domu bezpiecznie dowieźć

reklama
Hejka Kochane na wszystko ostatnio brak mi czasu wybaczcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dzis Pati szalała ma dosc upałów na maxa
ja poszlam drugi raz w zyciu na manicure ale laska mnie wkur z lekka bo byłam ostatnia a jej sie juz tak nie chciało nic robic ze szokkk:no:
jutro tez krucho z czasem wiec pewnie nie zajze
Dla wszystkich dzisiejszych i jutrzejszych solenizantów ogromne całuski i przytulaski:-)
Wczoraj nie udało sie zrobic EEG Patusi bo nie zasnęła strasznie ciezko zrobic to badanie bo nawet jak dzidzia zasnie to przy dopinaniu tych kabelków sie budzi wiec lipa nastepny termin na wrzesien

słodziachny avatarek Kana
Bardzo dziekujemy:)

Mopku nie martw sie mam nadziej,ze nastepnym razem się uda.....ale faktycznie z moim dzickiem to bym tak chodziła do nieskonczoności...bo u nas sen to hmmmm:-p

A my juz obudzeniu z dobre 30 minutek....tatulek dzisiaj w domku to od razu lepiej :)
Na razie za oknem słoneczko i oby tak zostało, chociaz niby na dzisisaj grzmiec i padac...ale będe dobrej mysli :tak::tak::tak: bo wtedy kolejny dzionke na dwórku :-)

A tak w ogóle to DZIEN DOBRY KOCHANIUTKIE MOJE;*:*:*

Mamluta nocko ok:) zasneła okolo 21....pobudka o 4 na herbatki łyczki i dalej kima,a o 6:30 butelka i oczka jak 5 zł:p hahhaha ładnie juz nam spi...królewna....:-):tak:

No i oczywisćie:

Wszystkiego naj naj najlepsiejszego:p dla naszych wspaniałych solenizantów 7- miesięcznych czyli pieknej kochanej Aniki i przystojnego Filipka :tak::-)
Ogromne buziaczki skarbki rodziców;*

Bardzo dziekujemy:)

Mopku nie martw sie mam nadziej,ze nastepnym razem się uda.....ale faktycznie z moim dzickiem to bym tak chodziła do nieskonczoności...bo u nas sen to hmmmm:-p

A my juz obudzeniu z dobre 30 minutek....tatulek dzisiaj w domku to od razu lepiej :)
Na razie za oknem słoneczko i oby tak zostało, chociaz niby na dzisisaj grzmiec i padac...ale będe dobrej mysli :tak::tak::tak: bo wtedy kolejny dzionke na dwórku :-)

A tak w ogóle to DZIEN DOBRY KOCHANIUTKIE MOJE;*:*:*

Mamluta nocko ok:) zasneła okolo 21....pobudka o 4 na herbatki łyczki i dalej kima,a o 6:30 butelka i oczka jak 5 zł:p hahhaha ładnie juz nam spi...królewna....:-):tak:

No i oczywisćie:

Wszystkiego naj naj najlepsiejszego:p dla naszych wspaniałych solenizantów 7- miesięcznych czyli pieknej kochanej Aniki i przystojnego Filipka :tak::-)
Takich pieknych zyczen nie mozna ominac i przejsc obojetnie:-DDolaczamy sie!!!!
I co jest,czyzbym byla druga:szok:??Przeciez ja o takic poganskich porach jeszcze spie:-p...
O jejku,ciemno za oknem,wszedzie mokro,chyba w nocy niezle lalo...brrrr

Skonczylam szybko pisac posta,bo slysze ze z pokoju dobiega jakis domaganie sie....A Marianka niby ogladala Fimbusie,ale bardziej sobie przysypiala przed tv...Ide,patrze,a ta la lezaczku,ktore jest juz raczej krzeselkiem niz lezaczkiem,lezy wykrecona w dziwnej pozycji,na brzuchu,nogi do gory...:-D:-DNie przypielam jej...:szok:I zaciesza...
Zwariowalam:-D:-D:-D

reklama

I ja, ja też się dołączam:tak::tak::tak:

Dzieńdoberek:-) Ja korzystam z tego że mężowy dopiero się budzi i dziewczyny go oblazły i wpadłam się przywitac bo potem to ciężko będzie o komputer

Do góry