mamusia2008
mamusia Karolinki
no polarnica wróciła i już 2 strony muszę nadrobić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DoŁączam sie do zyczonekVictorii, Zuzi i Majeczce - dużo zdrówka dziewczynki!!!!
Witam!!
Ale dziewczyny jesteście przemiłe!!! Dziękujemy za życzonka - ja również życzę solenizantom Najsłodszych Chwil z Rodzicami!!!
Pyciołek!! A co ty dawałaś do jedzenia i w ogóle co robiłaś - że tój już 6 zębów i pełza???Podziel się radami....
i ja dołączam się do życzonek!!!hihihihi....drozdze![]()
no i oczywiście coś nakręciłam jak zwykle ale jestem niekumatai ja dołączam się do życzonek!!!
A tak apropo to dzień dobry!!!
Ja mam w tym tygodniu nocki to jeszcze cały dzień mam wolne do 21 a potem arbajt i dupa
wszystkiedo naj naj naj dle naszych solenizantówdołączam sie do zyczonek
dasz rade spokojnie,bo musze wybyc niedlugo do banku i pewnie zachacze o osiem nieplanowanych miejsc...no polarnica wróciła i już 2 strony muszę nadrobić![]()
dasz rade spokojnie,bo musze wybyc niedlugo do banku i pewnie zachacze o osiem nieplanowanych miejsc...
A ja wlasnie zjadlam sniadanko,karkowke z grilla,co ja sobie wczoraj sama ugrillowalam,bo coprawda bylo szesc meskich rak ale zajmowali sie bardziej autem niz grillem![]()
przesadzasz jak nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!taka sliczna fruzia,a ona tak narzeka...niedobrana sniadanie karkowka z grilaja tylko kawe i taka gruba jestem :-
-(
przesadzasz jak nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!taka sliczna fruzia,a ona tak narzeka...niedobra![]()