mamusia2008
mamusia Karolinki
kaja to jak odkurzacz, wszystko wciąga i nic jej nie jestna sniadanie karkowka z grilaja tylko kawe i taka gruba jestem :-
-(

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kaja to jak odkurzacz, wszystko wciąga i nic jej nie jestna sniadanie karkowka z grilaja tylko kawe i taka gruba jestem :-
-(

Ty kochana do ottico sie udaj i occhiali sobie spraw;-)fruzia z d..... jak stodola
juz o brzuchu nie mowie
![]()

nawet nie pisnie 

Ty kochana do ottico sie udaj i occhiali sobie spraw;-)![]()

Ty kochana do ottico sie udaj i occhiali sobie spraw;-)![]()

I druga ciocia z Oskarkiem tezTo co? Ja zapalam i odsłaniam okna. Dzień dobry mamuśki.
Ogromne całuski. Dużo słoneczka w życiu i wiecznych usmiechów na buzkach. Oraz zawsze posłusznych rodziców z okazji siódmego miesiączka dla Victrii, Zuzi i Majeczki życzy ciocia z Natalką

Ej Landryna, ale mnie z rana rozbawilasna sniadanie karkowka z grilaja tylko kawe i taka gruba jestem :-
-(
jak Ty jestes gruba to ja jestem Cezary Pazura
juz ci tlumacze
kajka mi kazala isc do optyka poprawic sobie okulary

Io penso che ti servono....non mi servono occhiali da vista bella mia![]()
Ps.zobaczysz jaki opierdziel dostaniesz za pisanie po innemu![]()

reszty nie tlumacze...
o czym ta Pani do mnie mowi?????????????jakies ottico, tico to taki mały samochód?nie zmieszczę sie do tego samochodu, bo za duza jestem:-)
koffana nie rzoumiesz po innemu juz ci tlumaczekajka mi kazala isc do optyka popraic sobie okulary
![]()
a ja jej na to ze nie potrzerbuje okularow piekna moja![]()
Io penso che ti servono....
E io penso molto bene,perche io sone vecchia e lo so!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mysle ze ci sa potrzebne okulary i ja dobrze o tym wiem...;-)![]()

oj mamusiu,jestes przemocarna,a ja swinka jestem ze pisze po arabsku
o czym ta Pani do mnie mowi?????????????jakies ottico, tico to taki mały samochód?nie zmieszczę sie do tego samochodu, bo za duza jestem:-)