reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wityam i ja
U mnie pobudka byla wyjatkowo wczesnie ale ja jakos nie moglam wygramolic sie z łozka:-D:szok:
Teraz dzieciaki biegaja z lizakami ale na szczescie maja je zamkniete:tak::tak::tak:
Zaraz zmykam robic sniadanko bo sama jestem juz glodna

AGNES
Nie zazdroszcze tego prasowania:no::szok:Ale mnie tez to czeka tylko jeszcze nie wiem kiedy;-)

reklama
No, widze wstały śpiochy. Moja obudziła się dopiero teraz, długo spała, no ale w nocy dała popalić----pisałam godzinę temu, tak mnie zajęła:-)

wstawilam pranie a dalej nic mis ie nie chce:baffled: najgorsze ze musze sie zrobic a jak musze sie zrobic zeby wyjsc do sklepu to juz mam dzien do dupy:-D:-D:-D a bez ziemniaków obiadu nie zrobie:-D:-D:-D
non stop siadam i sie patrze w pretrzen zamiast sie czegos zlapac, co jakas rzecz odniose na miejsce to tam siadam i idpoczywam 20 min jakbym nie wiem jaki wysilek zrobiła:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D

witajcie dziewczynki, nie było mnie troche bo znów mi sie komp zepsuł, tym razem jakiś wirusik mi się wkradł, komp zaczął mi wszystko kasować i zamykać póki co narazie działa ale nie wiem ile jeszcze podziała wię jak anów zniknę przepraszam bardzo znów piszę z explorera ( bo firefox'a mi też skasowało) więc bedzie ciężko:( nie mogę cytować więc nie będę nadrabiać mam nadzieję że nie bedziecie mi miec tego za złe, u nas nareszcie sie pogoda zrobiła słoneczko ładnie świeci więc można iść poszukac pracy:p a niestety z praca jest jedna wielka masakra nigdzie jej nie ma!!!

wide ze straszne pustki cisiaj:szok::szok::szok::szok:

a z jakiego miasta jestes?
to Ci znajde co potrzeba.musisz miec orzeczenie lae to juz masz i idziesz sie dowiadywac o turnus rehabilitacyjny dla dziecka.do tego tez mozesz sie starac o sprzet rehabilitacyjny tzn o dofinansowanie jezeli jest potrezbny
jest tez dofinansowanie na zakup auta na potrezby dziecka niepelnosprawnego.
duzo o samym PFROnie i jego programach znjadziesz tu
Państwowy Fundusz Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych
Mieszkam w okolicach Inowrocławia (kujawsko-pomorskie). Orzeczenie mam narazie do listopada. Potrzebna by była wanna z hydromasażem ale podobno wnioski się składa tylko w styczniu:wściekła/y:
A tak wogóle to witam się z Wami!
Wczoraj zdychałam po sobotnim wieczorku z mężem. Wypiłam 3 drinki :no:
To juz nie te lata :baffled:
A roboty mam tyle że szkoda gadać-na szczęście proszku nie mam:baffled: wiec pranie odkładam, prasować mi się nie chce. Jak Zuzka sie obudzi to jade na zakupy:sorry2:

Natalineczka to chyba jedynie format dysku Cie czeka
co do prasowania- to ja lubie ale nie w lato:sorry2: jak gorąco i jeszcze jak od prasowania mi gorąco bije- oza tym teraz w ciązy to ja nic robic nie lubie- czasem nawet leżec nie lubie:dry::dry::dry::dry::dry:

witam dziewczynki:happy2:
korzystam z chwiluni że A ntoszka śpi a Julia zaciągneła babcię Marysię do czytania bajek to ja muszę choć na chwilunię ech ten nałóg:-D:-D:-D:-D:-D
nocka do bani 6 pobudek a ja zasnąć długo nie mogłam więc zasnełam koło 2 a obudził mnie antoszka 6 razy a o 6.20 wstał już na dobre:wściekła/y:no ale jakoś trzeba funkcjonować 2 kawusię pije i powoli wracam do żywych:tak::tak:
mi też się nic robić dziś nie chce:-p
agnes to jedziesz do siostry to sobie z oliwką odpoczniecie:tak:mąż jedzie z wami???? no i wracaj szybko bo jak to tak bez ciebie na bb:no:
lunka ale mieliście fajniusi weekend:tak::tak::tak:a jak wam się układa???
natalineczka dobrze że jesteś:tak:a gdzie szukasz pracy???na cały etat???
meduska po co przepłacać :tak:a pisałam ci ja mam taki chodniczek okrągły i jestem bardzo zadowolona w pralce pierze sie pierwszorzędnie:tak:
dziewczyny w netto jest promocja na pampersy wczoraj babcia Antoszce kupiła pampersy te pomarańczoew sleep&pley chyba za 64 sztuki 33 zł a za normalne pampersy te zielone 64 szt za 37zł :tak:a opłaca się mniejsze rozmiary wiadomo tych więcej w paczce jest aaaa dla tych co potrzebują pampersa rozmiar 1 to się dopiero opłaca bo 96 szt za 37 zł:tak:

Mieszkam w okolicach Inowrocławia (kujawsko-pomorskie). Orzeczenie mam narazie do listopada. Potrzebna by była wanna z hydromasażem ale podobno wnioski się składa tylko w styczniu:wściekła/y:
A tak wogóle to witam się z Wami!
Wczoraj zdychałam po sobotnim wieczorku z mężem. Wypiłam 3 drinki :no:
To juz nie te lata :baffled:
A roboty mam tyle że szkoda gadać-na szczęście proszku nie mam:baffled: wiec pranie odkładam, prasować mi się nie chce. Jak Zuzka sie obudzi to jade na zakupy:sorry2:
hihi nie te lata powiadasz:-D:-D

mi sie robi juz drugie pranie- wlasne rozwiesilam pierwsze wiec nie jest źle- ale co do zmywnia garów szykowania sie i sprzatania cslego mieszkania to dalej nie mam weny:sorry2::sorry2::sorry2: ciekawe czy mnie wogóle najdzie:sorry2::sorry2:

reklama
Natalineczka to chyba jedynie format dysku Cie czeka
co do prasowania- to ja lubie ale nie w lato:sorry2: jak gorąco i jeszcze jak od prasowania mi gorąco bije- oza tym teraz w ciązy to ja nic robic nie lubie- czasem nawet leżec nie lubie:dry::dry::dry::dry::dry:
no jak nic jestes w ciąży:-D:-D:-D:-D
ja wczoraj wyprasowałam wszystko od 8 do 11 prasowałam ale wsio mam poprasowane:tak:tylko że znów się w koszu zbiera pranie:szok:

Do góry