reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

DZIEŃ DOBRY:-)
Wczoraj jednak wieczór był miły tzn.tak od 18 bo szwagierka ze szwagrem i dziećmi przyjechała co grillowaliśmy sobie:-) a synek tak się wyszalał że na siedząco zasypiał:-Dno a dzisiaj pogoda deszczowa:baffled:

a jak robisz gołąbki w piekarniku :confused:

moja mała już wróciła zadowolona :tak: mam za to jeszcze pełno wiśni i czereśni może coś dobrego wymyślę z nich :tak:

u mnie ginekolog liczy tygodnie ciąży według @ :tak:

u mnie także od @ tylko on liczy na takim kółku hmm ale wiem jaką zasadą bo już kiedyś jak w pierwszej ciąży byłam to jak liczyć do dnia porodu dał mi ulotke i tam było tak że jak miałam ostanią @ 11 kwietnia to dodaje do tego 7 dni co wychodzi 18 kwiecień i teraz cofnąć się o 3 miesiące co wychodzi 18 styczeń i pewnie tak to liczy na tym kółku no a jak ja licze tu ze suwaczkami to wychodzi 14 styczen9nie jest to duża różnica ale jednak 4 dni)hmm chociaż ogólnie jeszcze powie z usg ale to jak dzidzia będzie większa bo wtedy jest lepiej zobaczyć na jaki termin ;-)

:-DJa juz bez was chyba zyc nie moge:-D:-D:-D Kursuje między garkami w kuchni a komputerem:-D
A moja rodzinka jeszcze nie wie, że im szykuje niespodzianke;-) i to jaką :-) jedna osóbka więcej ... ale się zdziwią. :-) Miałam nic nie mówić do końca trzeciego miesiąca, żeby nie zapeszyć, ale chyba sprawa się rypnie:-D:-D:-D

hehe taka jest siła BB:-Dmoja rodzinka wie odkąd zobaczyłam 2 kreseczki a ogólnie to od ostatniego badania co miałam wtedy 11 tc bo musiałam wiedzieć że jest wszystko dobrze;-)

reklama
:-DJa juz bez was chyba zyc nie moge:-D:-D:-D Kursuje między garkami w kuchni a komputerem:-D
A moja rodzinka jeszcze nie wie, że im szykuje niespodzianke;-) i to jaką :-) jedna osóbka więcej ... ale się zdziwią. :-) Miałam nic nie mówić do końca trzeciego miesiąca, żeby nie zapeszyć, ale chyba sprawa się rypnie:-D:-D:-D

A ja doszłam do wniosku po wczorajszej imprezie rodzinnej, że moja ciotka chyba wie :szok: Tylko nie wiem skąd! Bo wiedziała tylko moja bratowa i brat, ale oni by słowa nie szepnęli :szok:
A wczoraj dostałam od ciotki zestaw ciuszków, w tym dwa śpiochy chłopięce, w samochodziki, więc ewidentnie nie na Julkę, tym bardziej, że ciotka wie, że my ją stroimy w kiecki itp :szok: Ach no i jeszcze moja mama wie i też kupiła kilka ciuszków chłopięcych, ale nadających się na dziewczynkę, w sumie takie unisexy, i teraz mam zagadkę czy przypadkiem ciotce się nie wygadała :dry:

BlackWizard - moim zdaniem wygadała:-))) Takie nowiny idą jak burza:-))))) No chyba, ze ciocia taka domyślna?

U mnie nie wie nikt, ale nam łatwiej, bo mieszkamy za granicą. Szykujemy niespodziankę na sierpień, kiedy pojedziemy na wakacje. Wtedy to na pierwszy rzut oka będzie jasne:-)))

Ja mam wizyte na 17 lipca, i już nie moge sie doczekać. To będzie koniec 13-go tc. Mam nadzieleje, że maleństwo pokaże mamusi co ma między nóżkami:-)
Ha ha...Ktoby pomyslał, że będziemy tak chętnie latały do gin.:-D

No tak ja się nie moge doczekać kiedy będe jechała do ginekologa zobaczyć maluszka dowiedzieć się czy jest wszytko ok no i może zobaczyć płeć:-)

witam was dziewczynki
ale dziś strasznie senna jestem,siedzę w pracy i zasypiam przy biurku:-D
u mnie w rodzinie już wszyscy wiedzą...jakoś nie czekaliśmy z tą nowiną do końca
miłego dzionka kochane ja spóbuję cos popracować;-)

Witam
anklim ja mieszkam w kerry to chyba spory kawalek:-( a szkoda

U mnie wiedza juz wszyscy, na poczatku powiedzialam mamie i ostrzeglam zeby nie mowila nikomu ale ona byla tak szczesliwa ze "w tajemnicy" kazdemu powiedziala. I tak wszyscy sobie powtarzali "w tajemnicy":sorry2:

Mnie juz kusi tez zeby zaczac kupowac ale chyba jeszcze zaczekam na wizyte u lekarza ktora jest 30-ego:blink:

Milego dzionka wam zycze a sama uciekam do pracy. Pa

Witam,mnie od wczoraj sie wyjaca włączyła-chodze i rycze sama nie wiem czemu .Dziewczyny czy wy tez macie taki strach czy z dzidzia wszystko ok?bo ja bym mogła codziennie na usg biegac i sprawdzac a tu wizyta dopiero w poniedziałek i do tego mój mnie tak drazni ,ze mam ochote go udusic:oo::growl:

reklama
ja właśnie dokładnie tak mam- strasznie przeżywam czy z Maleństwem wszystko ok, zastanawiam się czy aby na pewno wszystko dobrze robie, czy nie za mało jem, czy nie powinnam pochłaniać większej ilości witamin itp :dry: sama na siebie jestem zła. A najgorzej jest, jak mnie brzuch lekko zaboli- odrazu sie kłade do góry nogami i sie nie ruszam :-D mam nadzieje,że to troszke minie.

Do góry