Natalineczka555
kocham kochać :)
"na tapczanie lezy leń nic nie robi cały dzień" dziś ogłaszam dzień lenistwa kto sie pod nim podpisuje??? moje lenistwo zdobyło szczyty, nawe zmywarki mi sie nie chce zapakować masakra :OOOOOOOOOOO
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ja!!!!!!!!! jakbym mogła"na tapczanie lezy leń nic nie robi cały dzień" dziś ogłaszam dzień lenistwa kto sie pod nim podpisuje??? moje lenistwo zdobyło szczyty, nawe zmywarki mi sie nie chce zapakować masakra :OOOOOOOOOOO
agnes to jedziesz do siostry to sobie z oliwką odpocznieciemąż jedzie z wami???? no i wracaj szybko bo jak to tak bez ciebie na bb
![]()
Wstalysmy przed 10 fajne sie nam spalo przy witarczku
Popoludniu mam jechac do kolezanki ale najlepiej to bym w domu polzala![]()
witam Was poniedziałkowo i uciekam.:-):-)
wlasnie pozmywałam gary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ech napiszę Wam coś.
Pośmiejcie się .
A co
Wczoraj tak super spędzaliśmy z Darkiem popołudnie,że zapomnieliśmy o zostawionej na gazie karkówce,która się dusiła
Efekt mega dym na całym piętrze i smród przypalenizny w całym domu przez kilka godzin.
Zrobiliśmy sobie odlot na całegoi kupę sprzątania do tego.
![]()